İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Jartiyerli Büstiyer Takım 69,90 TL

Camasir Sepeti

FantaziGiyim.Com
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
410
44
Jartiyerli Büstiyer Takım

1pembe2161.jpg

2161.jpg

k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1%202161.jpg

Pembe, Kırmızı ve Siyah renk alternatifleri ile tasarlanan Rosaria Fantazi Jartiyerli Büstiyer Takım 2161; zarif çizgilere sahip olmasının yanı sıra işlemeli kumaşı ile kaliteyi yansıtan bir üründür. Büstiyerli takım; ürün ile aynı renkte tanga ve jartiyer çorabı ile birlikte gönderilmektedir. Kumaşın esnek yapısından dolayı elastik bir yapıya sahip olmakla birlikte, rahat ve konforlu kullanım sunmaktadır. Bel bölgesini sararak ince bir görünüm sağlayan ve göğüsleri yukarı doğru iterek dolgun bir forma kavuşturan jartiyerli büstiyer takımları vazgeçilmezleriniz arasında yerini almaya hazır. Diğer tüm markalar gibi orijinal kutusu ile birlikte gönderilmektedir.

- Medium (M), Large (L), X-Large (XL) beden alternatifleri mevcuttur.- Renk Seçenekleri : Pembe / Siyah / Kırmızı

-Kumaş Tipi : Nylon + Spandex

Ürünü incelemek için link yazısını tıklayın. LINK

ya kızlar bunları nasıl yıkıyosunuz üst tarafına fondöten bulasmış ama çıkaramadım leke kaldı fikri olan var mı

Çok hoş ve seksii :KK70: MStar'da ki jartiyerleri anımsattı bana paylaşımlar için sağolun ama gerçek hayatta pek giyilecek gibi değil :p :KK51:

Gerçek hayat derken? Bunları hemen hemen herkes giyiyor zaten..

Alttaki arkadaşın da dediği gibi ben pek normal çorap yerine toplum da jartiyer giyip çıkan birini görmedim açıkçası :KK70: mstr da görmüştüm de toplum içinde ı-ıh -_- Yani etek altına giyen vs oluyosa da görmedim bilemem o kadarını klfşdfg

Alttaki arkadaşın da dediği gibi ben pek normal çorap yerine toplum da jartiyer giyip çıkan birini görmedim açıkçası :KK70: mstr da görmüştüm de toplum içinde ı-ıh -_- Yani etek altına giyen vs oluyosa da görmedim bilemem o kadarını klfşdfg
Tabi ki de sokağa çıkarken giyilmez.