Sivilceli Ciltler Jel ve losyonlar yüzümü kızartıyor dedikçe !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

diyalog01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
8
0
26
Bana birşeyler önerin lütfen doktorlara yüzüm kızarıyor bu soyucu ve kurutucu jeller losyonlar dahada kızartıyor dedikçe bana bunları veriyorlar .

Durduğum yerde hiçbirşey yok iken yüzüm alev alev yanıyor gibi his geliyor domates gibi oluveriyor yüzüm
ayakkabı bağlamaya eğildimdede aynı şekilde kızarık sivilce izleri yüzünden oluyor ben bunlardan nasıl kurtulurum ya kullanmak istemiyorum artık benzamycin , ısotrexin , clindoxyl ve sivex gibi ilaçlar

yüzümde sivilce sorunu yok kırmızı kırmızı sivilce lekeleri var uzaktan bakınca sanki yüzüm sivilceler ile kaplıymış gibi gözüküyor fakat sivilce yok bu kırmızı lekeler için ne kullanabilirim bana yardımcı olun lütfen şu anda bana sıvex , clindoxyl ikilisini yazdı bana ben nadixada kullanıyorum çok yararı oluyor kükürtlü sabunla yıkayıp sürüyorum yaz ayına girdiğimiz için yüzüm çok kızarıyor

yaklaşık 1 senedir cildiyeye gidip geliyorum bence baştan savıyorlar ben hala kurtulamadım bu illetden

Her eczanede bulunan bir krem mi sen kullandıysan biraz bilgi verirmisin bana
Evet cogu eczanede bulunuyor aksamlari sadece iz olan yerlere surup sabah yikiyordum iyi geliyordu ayrica iltihapli sivilcelerime surdugumde onlari bir miktar sondurdugunu gozlemledim ama usengecligimden biraktim cok surulmemesi gerekiyo cunku cok yagli

Bu kremi kullanırken diğer sivilce ilaçlarına devam etmemde sorun olurmu mesela gece bu pişik kremi sabahtan sıvex sürsem bi sıkıntı çıkarmı ? Bu arada teşekkür ederim tavsiye için inşallah işe yarar kükürtlü sabun kullanayım mı krem çok yoğun ise sabunla temizlerim

Benim de senin gibi sivilcelerim çok artmıştı 2 3 doktora gittim krem sabun filan verdi ama geçmedi ondan sonra artık başka bir doktora gittim kesin çözüm istedim biliyordum ama roacutane vereceğini o da 30 mg lik yazdı yanında clindoxyl jel verdi 8 gündür kullanıyordum clindoxyl jel 8.günde yüzümü kıpkırmızı yaptı yandı yüzüm sonra hemen gittim doktora hametan ve alerji ilacı verdi 2 gündür kullanıyorum clindoxyl jeli sürdüğüm yer çok kötüydü domates gibiydim şimdi iyi yüzüm biraz roacutane ı de 3 gün kesti doktor sonra tekrar baslamak dedi jeli de kesti yani bence önce güzel bir doktora basvurmalisin gerekirse roacutane abaşla cidden yüzün sonunda güzel oluyor en azından kesin çözüm ve de hiçbir şeyi araştırmadan kullanma sana tavsiyem

Bak ben bir jel için yüzüm berbat oldu onun için özellikle iyi bir doktor bul herşeyi ona danış sürekli araştır bak bi jel bile bende nasıl reaksiyon gösterdi suratım domates gibi oldu yandı takmış oldu çok kötü

X