Jet hızı ameliyat oldum heyooo

askitoom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
239
3
41
Dün ameliyat oldum arkadaşlar cuma günü muayene oldum cumartesi ameliyat.artik yeter dedim yıllardır sizlerin resmine bakıp durdum vazgeçmek için dedim Dr beni en kisa zamanda ameliyata alın mutluyum ama yorgunum :)

Dün ameliyat oldum arkadaşlar cuma günü muayene oldum cumartesi ameliyat.artik yeter dedim yıllardır sizlerin resmine bakıp durdum vazgeçmek için dedim Dr beni en kisa zamanda ameliyata alın mutluyum ama yorgunum :)
Çok geçmiş olsun muayeneyi nasıl gecirdiniz yani tarif falan ettiniz mi bi de deri tipiniz neydi

[QUOTE="Hilal2535, özel bişi istemedim Dr dan benim burnuna benzer burunla ri gösterdi fındık gibi yapmicam dedi yüzüm geniş çünkü benim hafif kavisli bir tık da kalkik yapıcam dedi burun ucunda hafif yuvarlicam dedi ben de bu tarz burun seviyorum zaten deri tipim kemik yapim çok ıyimis kusursuz olucak dedi

[QUOTE="Hilal2535, özel bişi istemedim Dr dan benim burnuna benzer burunla ri gösterdi fındık gibi yapmicam dedi yüzüm geniş çünkü benim hafif kavisli bir tık da kalkik yapıcam dedi burun ucunda hafif yuvarlicam dedi ben de bu tarz burun seviyorum zaten deri tipim kemik yapim çok ıyimis kusursuz olucak dedi
Çok sevindim canım maşallah :KK66: peki istanbulda mi yaşıyorsun,bi de ameliyat olduktan 3 hafta sonra okul a dönebilir miyiz sence iyi bir süre mi:KK66: benim burnum sanırım kalın derili muhammet bey kalın derili hastalarina yaptıklarını da gösterir değil mi gidince:KK43:

Evet gösterir en azından nasıl bir sonuç alıp alamiyacagini söyler. 1 hafta 10 gün içinde toparliyormussun ben çok morarma dim ama çok şiştim şu an 2 günüm ve en zorlandığı gün yarın daha iyi olucam sanirim

Evet gösterir en azından nasıl bir sonuç alıp alamiyacagini söyler. 1 hafta 10 gün içinde toparliyormussun ben çok morarma dim ama çok şiştim şu an 2 günüm ve en zorlandığı gün yarın daha iyi olucam sanirim
Tekrar çok çok geçmiş olsun canım peki deviasyon var mıydı sende

Kemik egriligi kıkırdak egriligi ve et büyümesi varmış kemikegril8g8ni biliyordum ama çok değildi yıllar geçtikçe ilerledi sanırım

Kemik egriligi kıkırdak egriligi ve et büyümesi varmış kemikegril8g8ni biliyordum ama çok değildi yıllar geçtikçe ilerledi sanırım
Çok geçmiş olsun..ben de cuma günü ameliyat oldum 3. Günüm,fazla morum yok ama şişim var..tamponlarım alındı bugün..senin de alındı mı? Benim için de biraz zor bir süreç oldu..ama benim revizyon..2.ameliyatım..ilkine göre daha iyi yani..

Yok canim perşembe günü alınacak tamponlar ama ben çarşamba aldırmak istiyorum gerçekten de biraz zorlu geçiyor senin demi Dr muhammet bey

Geçmiş olsun. Mevlam şifalar versin inşallah. Benim de acilen ameliyat olmam gerekiyor. Fiyatlar çok uçuk. Ne kdr ödediniz acaba Muhmmed beye? ve hangi hastanede? :/

Fiyat vermem doğru olurmu bilmem bir iki yerde yazdım sabit forumda okuduğun fiyat diyeyim ben sana

Cnm kaça ameliyat oldun 8000-10000 arası diyenleri okudum inanasim gelmedi çok fazla 3000-5000 arası idare eder geçim zaten zor burun sıkıntımızı gidermek için hiç mi uygun fiyata iyi doktor denk gelmicek

Nerden ne ara bu kadar parayi buluyor bunca insan hayret ediyorum ben avrupada olmama rağmen zorlanıyorum birikim zor bizde taksit imkanı yok ne burda ne tr de hep peşin istiyorlar üstelik avrupaliyiz diye utanmadan iki üç misli fiyat isteniyor ameliyat için ya zaten ucak bileti Otel yigecek derken biz batma durumundayız üstüne ameliyat fiyatı çok istenirse vazgeçiyor insan çaresiz kalıyor size 3000 bize 9000 deniyor yolunucak kaz misali hesap et dur nerde ameliyat olim diye burda geçim zaten zor ve pahalı hiç mi vicdan kalmamış bunlarda bizde Türk vatandaşıyız insaaf bu gidiş ile düğünüm den önce ameliyat olamicam gibi görünüyor offf En Büyük TÜRKİYE:KK14::mad:

Muhammet dilberi aklindan cikar ozelden fiyatini yazmistim o civarlarda daha uygun olasun diye sakin hata yapma iyi arastir sonra revizyon ile ugrasma

X