Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun kimde ameliyat oldunuzDün ameliyat oldum arkadaşlar cuma günü muayene oldum cumartesi ameliyat.artik yeter dedim yıllardır sizlerin resmine bakıp durdum vazgeçmek için dedim Dr beni en kisa zamanda ameliyata alın mutluyum ama yorgunum :)
Çok geçmiş olsun muayeneyi nasıl gecirdiniz yani tarif falan ettiniz mi bi de deri tipiniz neydiDün ameliyat oldum arkadaşlar cuma günü muayene oldum cumartesi ameliyat.artik yeter dedim yıllardır sizlerin resmine bakıp durdum vazgeçmek için dedim Dr beni en kisa zamanda ameliyata alın mutluyum ama yorgunum :)
Çok sevindim canım maşallah peki istanbulda mi yaşıyorsun,bi de ameliyat olduktan 3 hafta sonra okul a dönebilir miyiz sence iyi bir süre mi benim burnum sanırım kalın derili muhammet bey kalın derili hastalarina yaptıklarını da gösterir değil mi gidince[QUOTE="Hilal2535, özel bişi istemedim Dr dan benim burnuna benzer burunla ri gösterdi fındık gibi yapmicam dedi yüzüm geniş çünkü benim hafif kavisli bir tık da kalkik yapıcam dedi burun ucunda hafif yuvarlicam dedi ben de bu tarz burun seviyorum zaten deri tipim kemik yapim çok ıyimis kusursuz olucak dedi
Tekrar çok çok geçmiş olsun canım peki deviasyon var mıydı sendeEvet gösterir en azından nasıl bir sonuç alıp alamiyacagini söyler. 1 hafta 10 gün içinde toparliyormussun ben çok morarma dim ama çok şiştim şu an 2 günüm ve en zorlandığı gün yarın daha iyi olucam sanirim
Çok geçmiş olsun..ben de cuma günü ameliyat oldum 3. Günüm,fazla morum yok ama şişim var..tamponlarım alındı bugün..senin de alındı mı? Benim için de biraz zor bir süreç oldu..ama benim revizyon..2.ameliyatım..ilkine göre daha iyi yani..Kemik egriligi kıkırdak egriligi ve et büyümesi varmış kemikegril8g8ni biliyordum ama çok değildi yıllar geçtikçe ilerledi sanırım