Jet Nikah Jet Boşanma Naz Elmas Boşandı

.ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
209
93
Oyuncu Naz Elmas, hem ailesine hem de sevenlerine sürpriz yapmış ve ünlü kuaför Erdem Kıramer'in oğlu Emre Kıramer'le nikah masasına oturmuştu.

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

6 aydır aşk yaşayan çift 2014 yılını 2015 yılına başlayan gece Kıramer'in Kuruçeşme'deki bir evinde aileler ve yakın dostlarının huzurunda nikah defterine imza atmıştı. Ancak ikilinin mutluluğu uzun sürmedi. Çift Beykozadliyesinde görülen davada anlaşmalı olarak boşandı.

Böyle Çiftler Kesin Boşanıyor Makalesini Okumak İçin Tıklayınız
Adsız.jpg

AİLELER DE ÇABALAMIŞTI

Çiftin boşanma kararı aldıkları ve 1 aydır ayrı yaşadıkları ögrenildi. Ayrılık haberine üzülen ailelerin yoğun çabası da evliliklerini kurtarmadı.
00.jpg
nazzzzzz.jpg

naz-elmas-ve-emre-kiramer-cifti-bosandi-7336674_7284_m.jpg

bence bu kızın hayatı reklam..çok itici geliyor hareketleri...

bunu hep söylüyorum bizim ünlülerimiz kadar özenti insanlar yok dünyaca ünlü oyuncular şarkıcılar vs.. genelde çoğu evli ve çocuk sahibiler bizim ünlülerde moda gibi bu akıma bir dönem uydular hepsi teker teker evlenip çocuk sahibi olmaya felan başladılar ama çoğunun sonu hüsran teker teker boşanıyorlar son 2 seneye bakarsanız anlarsınız be sayamadım kaç ünlü boşandı dünyaca ünlü starlar evleniyor ama onlarda evlilige yuvaya çocuk sahibi olmaya böyle kavramlara büyük saygı var bizimkilerde aman evleneyim bir çocugum olsun yaş geçmeden düşünce yapısı aynen bu

bosanmaya sevinmek olmazzz... uzuldum.kimse bosanmak icin evlenmez

Acaba hamile kaldı da evlendi sonra düşük falan yapti ve bosandi mi?? Her sey bekleniyor bunlardan. Cok ilginc..

Ne zaman evlenmiştiki bunlar?

X