jilet izi tedavisi??

liva21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
20
0
Merhaba arkadaşlar,
Benim kolumda 8 yıllık jilet izleri var ve bi an önce kurtulmak istiyorum. Netten araştırdım biraz, Cengiz Açıkel'in yama tedavisi varmış ama ne kadar etkili bilemiyorum. Önerebilceğiniz veya denediğiniz herhangi bir tedavi yöntemi varsa lütfen yardımcı olun :KK43:

Bendede de aynı problem var bende polislğe girmeyi düşünüyorum ama bu durumdan eenmektende korkuyorum. Benimki çok fazla derin değil ama genede nasıl kurtulcaz bende bilmiyorum

arkadaşlar benimde bileğimde vardı CONTRACTUBEX diye bi krem 1 2 ay kullandım geçti sizde deneyin isterseniz.

Contratubex'i uzun süre kullanmama rağmen benim izlerimde hiç bir değişiklik olmadı. Jilet izi tedavisi konusunda tecrübeli olan arkadaşlar bana kendi tecrübe ve deneyimlerinden bahsedebilir mi rica etsem? Bu konuyu çevremdeki kimseye bahsedemediğimden tamamen kendi başıma çözüm bulmaya çalışıyorum ve internetteki bir çok yorum kafamı karıştırıyor

Prp yatırabilirsin cilt yenilediği için çatlak tedavilerinde bile kullanılan bir yöntem Mehmet Akgün yapiyo bende dikiş izlerimi küçülttüm biraz zaman oldu.Birde lazerle yakıyolar ama gene iz kaliyo jilet gibi değil ama hangi klinikler yapıyor bilmiyorum.

X