Jillian Michaels ile Taş Gibi Olalım Taş...

Lusi

O zaman dans 🕺
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2010
13.876
38.106

Evetttt kilo veriyoruz, vermeye çalışıyoruz ya da veremiyoruz..

Hepimizin derdi, iradesi bünyesi farklı..

Kimimiz Spor yapmadan olmaz diyoruz kimimiz totoşunu kaldırmaya üşeniyor ee hal böyle olunca da o gidecek gözü toprağa bakan kilocuklar "gitmeyim azcık daha oturuyum" deyip deyip bizimle kalıyorlar..

Spor yapmaya kısmen üşenen biri olarak yaptığım araştırmalar neticesinde Jillian ablamızın bu işin üstadı olduğunu ve hakkıyla uyarsak bize Taş gibi hatun olmanın kapısını açtığını keşfettim..
Eee hadi bir deneyim dedim ve gördüm ki ben yürüyüş koşu derken hiçbir şey yapmıyormuşum, 10da 1i yorulmuyormuşummm ..

Jilian ablamız beni mahvetti ve günlerdir yürümekte zorlanıyorum ve bu sayede tam anlamıyla emin oldum ki bize çok faydası olacak çoookkk...
Bu yüzden istiyorum ki Jillian yapalım Taş gibi olalımmmm !

Kıssadan hisse ben gibi taş gibi olmak isteyen sadece azimli istikrarlı hatunları bekliyorum..
Bu arada tüm çıtır adayları sabah aç karnına olan Bel, Göğüs, Göbek , Basen ve Bacak ölçülerini alsın ki değişimleri daha net görebilelim..

1. KISIM- ILK 10 GUN YAPILACAK

2. KISIM - 10 GUN DE BU YAPILACAK

3. KISIM- SON 10 GUN DE BU VIDEOYU YAPIYORUZ..

Son düzenleme:
Canim ne guzel bir giris olmus
Evet tas gibi incecik olalim
Oturunca gobegimiz cikmasin

Tatlim tatlim
Hayirli olsun gunlukumuuzzz:KK36:

Canim ne guzel bir giris olmus
Evet tas gibi incecik olalim
Oturunca gobegimiz cikmasin

tatlımm tatlımmmmm evet yeni günlük hepimize hayırlı uğurlu olsun şu 30 günü tamamlayalım ve farkı görelimmm hepi topu yarım saatimizi ayırıcaz ve taş gibi olucazzz hayali bile nasıl güzellll :KK19:

tatlımm tatlımmmmm evet yeni günlük hepimize hayırlı uğurlu olsun şu 30 günü tamamlayalım ve farkı görelimmm hepi topu yarım saatimizi ayırıcaz ve taş gibi olucazzz hayali bile nasıl güzellll :KK19:
Guzel olmaz mi
Evet 30 dakika mi ayiramiycaz
Hele de ucunda incelmek varsa

geldim bile
Şeyma canım sen buraya yüklede canım ben burdan bakıp yapayım

eklerimm tabiki tatlımmmm :21:

Hosgeldin Tatlim valla ben de yemekten sonra yapicam hemen
Seyma akilli Kizsin valla
Ne guzel dusundun
Bu arada 4 aylik yarismadaki kizlara da duyurdum

maksat hepimiz fıstık olalımm kızlar bu hepimiz için :KK15::KK15::KK15::KK15:

Evet videolar yuklendi kizlarrr :KK49:

Ben olmazsam olur muu:) tam da jilliana adam akıllı başlayayım derken bu disiplin iyi oldu:)

X