jinekolojik muayene

Edigeee

Öğretmen
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
11
45
merhaba adet düzensizliğim var. doktora gittim fakat normal karından ultrason yerine bekar olmama rağmen makattan ultrason yapacağını söyledi. bir zararı olur mu sizce? daha önce yaptıranlar varmı? acı oluyor mu? teşekkürler simdiden..

bende sizin gibi biliyorum fakat gittiğim hastane bekarlara makattan baktıklarını ve daha iyi sonuç aldıklarını söyledi. bende açıkcası korkuyorum :KK42:
Valla ben olsam ben de korkarım... O nedir öyle ya... Düşününce bile bir tuhaf oldum..

makattan mı :KK57:
makatında ayıptır söylemesi neyi bakıcak ?
Sen regl düzensizliği için gidiorsun yumurtalıklık nere makat nere..
Başka bir hastaneye gitsen
onca hastaneye gittim böyle bişi duymadım. bekarsın Genelde bol sıvı alman istenir karından bakmaları için
Saçmalıkmış Söyliycek bişi bulamadım :KK14:

makattan mı :KK57:
makatında ayıptır söylemesi neyi bakıcak ?
Sen regl düzensizliği için gidiorsun yumurtalıklık nere makat nere..
Başka bir hastaneye gitsen
onca hastaneye gittim böyle bişi duymadım. bekarsın Genelde bol sıvı alman istenir karından bakmaları için
Saçmalıkmış Söyliycek bişi bulamadım :KK14:
yumurtalık dediğin de makatın önü :)
doğru demiş doktoru görüntüleme daha kolay olur belki ama pek tercih edilen bi yöntem değil.
ayrıca mesela erkeklerde prostat için de yapılan bir yöntem.

yumurtalık dediğin de makatın önü :)
doğru demiş doktoru görüntüleme daha kolay olur belki ama pek tercih edilen bi yöntem değil.
ayrıca mesela erkeklerde prostat için de yapılan bir yöntem.
ne biliyim tatlım ilk kez duyuyorum ve şaşırdım haliyle
makatın önü olabilir ama sonuçta arada kemik var onca organ var.
bize hep karından bakıldı evlendikten sonra vajenden..

ne biliyim tatlım ilk kez duyuyorum ve şaşırdım haliyle
makatın önü olabilir ama sonuçta arada kemik var onca organ var.
bize hep karından bakıldı evlendikten sonra vajenden..
canım karından bakılınca da yağ, kas, bağ dokuları ve mesanenin arkasında kalıyor rahim ve yumurtalıklar :)
ve evet ne bileyim genelde karından ve vajinal bakılır.

konu sahibi istemiyorsan karından usg yaptır, sonuçta zorla yapacak değil ya..

canım karından bakılınca da yağ, kas, bağ dokuları ve mesanenin arkasında kalıyor rahim ve yumurtalıklar :)
ve evet ne bileyim genelde karından ve vajinal bakılır.

konu sahibi istemiyorsan karından usg yaptır, sonuçta zorla yapacak değil ya..

pek bilgim yok demekki cahiliz bu konuda utandım doğrusu :oops:
neyse sayenizde ögrenmiş olduk Teşekkürler :KK45:
şahsi düşüncem ben baktırmazdım ama konu sahibine kalmış tabi Hoppa

pek bilgim yok demekki cahiliz bu konuda utandım doğrusu :oops:
neyse sayenizde ögrenmiş olduk Teşekkürler :KK45:
şahsi düşüncem ben baktırmazdım ama konu sahibine kalmış tabi Hoppa
yani aslında karından varken, ben de yaptırmam.
ama aslında vajinal usg ile daha iyi görüntü alınıyor. bakire olanlar istemiyor tabi onu da.

yani aslında karından varken, ben de yaptırmam.
ama aslında vajinal usg ile daha iyi görüntü alınıyor. bakire olanlar istemiyor tabi onu da.
vajinada bekaret olunca haliyle tabikide de karından hep bakılmıştı bana benimde düzensizdi ki evlendikten sonrada düzensizdi.
bir sorun yoktu yani doğal bişimiş olabilir dendi ögle kaldı şimdi dogumdan sonra düzene girerse girer girmezse artık yapcak bişi yok :)
bir tek dogum kontrol hapı ile 28 günde 1 e düşürebildik bıraktım 30 35 40ı buldugu oluyordu.

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

X