- 7 Temmuz 2015
- 11
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç duymamıştım bunu... Bekarlara karından, evlilere alttan bakarlar...evet makattan
bende sizin gibi biliyorum fakat gittiğim hastane bekarlara makattan baktıklarını ve daha iyi sonuç aldıklarını söyledi. bende açıkcası korkuyorumHiç duymamıştım bunu... Bekarlara karından, evlilere alttan bakarlar...
Valla ben olsam ben de korkarım... O nedir öyle ya... Düşününce bile bir tuhaf oldum..bende sizin gibi biliyorum fakat gittiğim hastane bekarlara makattan baktıklarını ve daha iyi sonuç aldıklarını söyledi. bende açıkcası korkuyorum
en iyisi doktorla konuşuyum başka bir yol bulsun.. sağ olun cevap verdiğiniz için.Valla ben olsam ben de korkarım... O nedir öyle ya... Düşününce bile bir tuhaf oldum..
Rica ederim.. Karından bakmasını iste canım...en iyisi doktorla konuşuyum başka bir yol bulsun.. sağ olun cevap verdiğiniz için.
yumurtalık dediğin de makatın önü :)makattan mı
makatında ayıptır söylemesi neyi bakıcak ?
Sen regl düzensizliği için gidiorsun yumurtalıklık nere makat nere..
Başka bir hastaneye gitsen
onca hastaneye gittim böyle bişi duymadım. bekarsın Genelde bol sıvı alman istenir karından bakmaları için
Saçmalıkmış Söyliycek bişi bulamadım
ne biliyim tatlım ilk kez duyuyorum ve şaşırdım haliyleyumurtalık dediğin de makatın önü :)
doğru demiş doktoru görüntüleme daha kolay olur belki ama pek tercih edilen bi yöntem değil.
ayrıca mesela erkeklerde prostat için de yapılan bir yöntem.
canım karından bakılınca da yağ, kas, bağ dokuları ve mesanenin arkasında kalıyor rahim ve yumurtalıklar :)ne biliyim tatlım ilk kez duyuyorum ve şaşırdım haliyle
makatın önü olabilir ama sonuçta arada kemik var onca organ var.
bize hep karından bakıldı evlendikten sonra vajenden..
canım karından bakılınca da yağ, kas, bağ dokuları ve mesanenin arkasında kalıyor rahim ve yumurtalıklar :)
ve evet ne bileyim genelde karından ve vajinal bakılır.
konu sahibi istemiyorsan karından usg yaptır, sonuçta zorla yapacak değil ya..
yani aslında karından varken, ben de yaptırmam.pek bilgim yok demekki cahiliz bu konuda utandım doğrusu
neyse sayenizde ögrenmiş olduk Teşekkürler
şahsi düşüncem ben baktırmazdım ama konu sahibine kalmış tabi
vajinada bekaret olunca haliyle tabikide de karından hep bakılmıştı bana benimde düzensizdi ki evlendikten sonrada düzensizdi.yani aslında karından varken, ben de yaptırmam.
ama aslında vajinal usg ile daha iyi görüntü alınıyor. bakire olanlar istemiyor tabi onu da.