- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi Melekkkk666
Goozun aydın cnmSağol cnm bir eczaneden sipariş verdim yarin gelir ilac
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Goozun aydın cnmSağol cnm bir eczaneden sipariş verdim yarin gelir ilac
İnsalh cnm duzelrduzelr skma caniniŞimdi hedefimiz sperm dna hasarini bitirmek))
Ewt cnm aynen öyle hasar engel ne yazzikki düzelince şükür bay kalmio bende 1 kürtaj oldum demmeki hasardanmsBenim daha önce bir düşük bide 2 kurtajim var bizde gebelik oluşuyordu ama bebegin kalp atışı olmuyor .eşimle genetik testlerimizi yaptik hepsi normal çıktı sadece bende kan pıhtılaşması var.gebelik öncesi coaspirin folik asit kullaniyorum gebelik oluştugunda kan sulandiric i iğne kullanmama rağmen bebegin kalp atışı olmuyor.o yüzden interntte baktım herkes kas hocadan bahsediyor bide ankara macerasına başladık.kaan hocayla görüştük sperm tahliline bakti herşey normal dedi ama sperm de hasar olabilecegini söyledi ve sperm dna hasar testi yaptık gerçekten sperm dna hasari %50 cikti bu hasar da gebelige engel gebelik oluşursa dahi düşukle sonuçlanır
Gece uyurken cep tel yaninda olmayacak radyasyon almamak için kaan hoca soyledi kizlarEwt cnm aynen öyle hasar engel ne yazzikki düzelince şükür bay kalmio bende 1 kürtaj oldum demmeki hasardanms
Bzede demedi ama tabi ki doğru uygulamak lazmmGece uyurken cep tel yaninda olmayacak radyasyon almamak için kaan hoca soyledi kizlar
biz hep tel bamzda uyuuruz valaha ah bu kötü alişkanlklar yokmu yaa valaha düzeltmemiz lzım valah acil deseneEvet kaan hoca bize de demişti gece uyurken tlf odada özellikle baş ucunuzda bulundurmayin diye
Çalar saat alın kızlar yada en kötü uçak moduna alın uyurken. Alarm çalıyor nede olsa o haldebiz hep tel bamzda uyuuruz valaha ah bu kötü alişkanlklar yokmu yaa valaha düzeltmemiz lzım valah acil desene
Saol cnm en iyisi.oyle yapmakÇalar saat alın kızlar yada en kötü uçak moduna alın uyurken. Alarm çalıyor nede olsa o halde
canım meraba bızde kulandık esımın hasarı 40 gunde dustu cok sukur kaan bey artık normal yolla bekleyın dedı o dedıkten sonra hamıle kaldım ama dusukle sonuclandı bence kesınlıkle faydası olacak bız suan neofortıle devam edıyoruz dusukten sonra bunu verdı kaan beyMrb bende buraya yeni katıldım.2 gebelik yaşadım bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.genetik testleri hepsi normal çıktı.sonra kaan hocanin yanına gitmeye karar verdik ve sonunda gittik sperm dna hasar testini istedi şimdi sonuç geldi %50 hasarlı çıktı ve bize klomen bide imprly ilac kullanmamizi istedi acaba faydası olur mu??
Cnm korkma iyi düşün iyi olan nede korunun demsdi Kaan hocaKızlar kaan hocaya geçen hafta muane olmaya gittik.bize bu tedavi sürecinde korunun dedi.bizde artık korunmaya karar verdik.dün adet günüm geçmişti idrar testi yaptım pozitif çıktı sonrasında hemen doktora koştum kese görünmüyordu kan testi yaptım beta hcg degeri ipe çıktı.hemen clexane 6000 itmeye başladım.ama çok korkuyorum eski gebelik gibi bebeğin kalp atışının olmamasından korkuyorum (((
Dogru demis cnm.hakmzda hayirlisi olsunBiz Kaan hocaya dedik daha önce 2 düşük yaşadım diye o da dedi bu tedavi sürecinde korunun hasar duzelince korunmayı birakirsiniz
MERHABA. BENDE İSTANBULDA BİR MERKEZLE GÖRÜŞTÜM .5 DENEMEM OLDU AMA HİÇBİRİNDE KALİTELİ YUMURTAM ÇIKMADI. IMPRYL DAN BEHSETTİLER YUMRTA KALİTESİNİ ARTIRIYOR DİYE.. SİZDE DURUM NEYDİ ŞUAN NASIL OLDU ?Canjm eylulden beri kullaniyorum imprily kendim icin oncelikle adet oncesi sendromunu psikolojik halleri yoketti benim belirtilerim 10 gun onceden baslardi agri sislik depresif haller imprily 3 aydan sonra aaa bi baktim regl olmusum
Tup bebek tedavim icin de yumurta kaliteme iyi geldi sayiyi etkilemedi ama kalite iyiydi guzel bir vitamin
Hız nasıl arttı bizimde ileri hareketlilik 0 vs düzelmiyorCnm merhaba hosgeldn bizde kaan hocada tedavide 4. Aydayiz. Sperm canliligi azdi onunicin tedavi oldk cok sukur o artti. Sayimiz ml 13 milyondu toplamda 56 milyn. 1 haftaya tekrar spermiygram yaptracgz bakalim degerler degistimi. Bizim hiz ve morfoloji yukseldi ama sayi azaldi brz. Kaan hoca bizede spermlerinz artik normal dogal yolla veya tup bebekle deneyeblrsnz karar sizin demis.bizde birlac ay deneyecgz bu ilk ayimiz. Size panel mi yaptrmisti kaan hoca canlilik dedgimiz annexin v testiyle bakilan degilmi. Spermde apoptoz tayini diye de yaziyor testte. Ayni seyden bahsedysak artan birseymis yani. Biz emodeks ve trental kullandik
Çakşır suyunu bi araştırın bizim hız onla artmıştıHız n
Hız nasıl arttı bizimde ileri hareketlilik 0 vs düzelmiyor
Ciddi anlamda fark oldu mu pekiÇakşır suyunu bi araştırın bizim hız onla artmıştı