- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- Konu Sahibi alyanak258
yanlış yere açıyor olabılırım ama orda hep aynı seylerdı ya kaşlarım çok kalındı ben cok incelttım sımdı uzadı bıraz ama yınede nasıl hızlı cıkar ne sursem cıkmayan yerler varne kullanabılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suruyorum faydası yok sankısarımsak
olursa onun olur başka ne iyi gelir bilmiyorumsuruyorum faydası yok sankı
Saçma gelecek ama bepahtenle madecasol kremi akşamları karıştırıp yüzüme sürüyordum- sivilce izleri için.
Kaşlarım inanılmaz kalınlaştı sonra internetten araştırdım meğer kıl köklerini uyarıyormuş.
Bende yüzde yüz fayda etti.
yüzünüzde tüylenme yapmadı mı peki?Saçma gelecek ama bepahtenle madecasol kremi akşamları karıştırıp yüzüme sürüyordum- sivilce izleri için.
Kaşlarım inanılmaz kalınlaştı sonra internetten araştırdım meğer kıl köklerini uyarıyormuş.
hele banyoda buharla birleşen sarımsak kokusundan daha kötü bir şey olamaz. bende şampunımla karıştırıp saçımı yıkamıştım öğğğhhhhhayy sarimsak demeyin bana
saçlarima bakim icin yapmistim. artik neyin kafasiyla yaptiysam...bir gece sarimsaklarla kafamda yattim 7 ay inanin o koku gitmedi.cok garip bir kokuydu bak aklima geldi o koku iykk
Badem yagi sür sadece.
bazı kremler tuylenme yapıyor dogrudurSaçma gelecek ama bepahtenle madecasol kremi akşamları karıştırıp yüzüme sürüyordum- sivilce izleri için.
aa gunduz yapsam olur mu ıse yarar mı terramycen mı ne bı krem surdum suansarımsagı ince dilimler halinde kaşlarına yapıştır hep orda kalsın yatarken..
uyguluyorum ama bılmıyorumSarımsak. Igrenc kokarsiniz ama bi sure uygulayin kesin cozum
Sarımsak. Igrenc kokarsiniz ama bi sure uygulayin kesin cozum
badem yagı fayda etmıyor sankı onuda surdum sarımsakdasarımsak yağı bi de badem yağı sürmen lazım ama kaşlarının üstüne değil cnm köklerin üstüne
ya kasdan cabuk cıkıyor kokusu ama sacdan boyaya bıle dayanamıyorumhele banyoda buharla birleşen sarımsak kokusundan daha kötü bir şey olamaz. bende şampunımla karıştırıp saçımı yıkamıştım öğğğhhhhh
dışarı çıkmayacagın her an olur cnmaa gunduz yapsam olur mu ıse yarar mı terramycen mı ne bı krem surdum suan