Kaç kilo ile hamile kaldınız ?

derinBzkrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
91
38
32
kaç kilo ile hamile kaldınız ve kilo almaya ne zaman başladınız toplam kaç kilo aldınız çok merak ediyorum ve korkuyorum 80e merdiven dayarım diye 62 kiloyum ve hamileyim çok fazla kilo alırım gibi geliyor.

kaç kilo ile hamile kaldınız ve kilo almaya ne zaman başladınız toplam kaç kilo aldınız çok merak ediyorum ve korkuyorum 80e merdiven dayarım diye 62 kiloyum ve hamileyim çok fazla kilo alırım gibi geliyor.

Cnm bende 61 kilo da gebe kaldım bakalım doktora sorucam çok kilo almamanin yolu var mi

Ben 48 kiloyum şu an. Ama bu kiloyla bile totom büyüdü sanki şimdiden hamilelikten dolayı galiba. :) Yada bana öyle geliyor.

Bende 65 ile hamile kaldım 26 hafta içindeyim 6 kilo aldım kızlar Yapıcak birşey yok bünyeyle alakalı kilo almak kimisi hiç almıyor kimisi çok alıyor

kaç kilo ile hamile kaldınız ve kilo almaya ne zaman başladınız toplam kaç kilo aldınız çok merak ediyorum ve korkuyorum 80e merdiven dayarım diye 62 kiloyum ve hamileyim çok fazla kilo alırım gibi geliyor.[/QUO

İlk gebeliğimde 60 kilo ile hamile kalmıştım, 80 kilo ile doğuma gitmiştim. çok fazlaydı ama etrafı fazla dinlediğim için fazlaca yemiştim.

şimdi 10 haftalık hamileyim, 55 kilo ile hamile kaldım, şuan 56 kiloyum. ilk hamileliğimde yaptığım hataları yapmaya hiç niyetim yok. fazla yememek ve yürüyüş yapmak gerekiyor.

Malesef 66 ile hamile kaldim ilk dogumdan kalan 3 kilo fazlamla beraber80 i gecmemeye çalışacağım. Ama midem bulanmasin diye bisey atistiriyorum sürekli bos kalinca cok bulaniyor bu gidiske 90 i bulurum ben

17+1 hamileyim, 48kg ile hamile kaldim. Suan 55kg yani 7kilo almisimm dr ideal kilondasin, cok degil dedi :p

60 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ayda 55 e kadar düştüm 29 haftanın içindeyim şuan 64 kiloyum

O zaman hamileyken kilo verilebiliyor
tabiki mide bulantısı çok olursa yediğinizi çıkarırsanız kilo verirsiniz ben gibi tam 4 ay hasta gibi gezdim herkes hasta sanıyordu bulantılarda halsizdim kilo kaybediyordum

Bende 51 kiloyla hamile kaldım 7haftaligiz daha hic kilo almamisim mide bulantisindan dolayı birsey yiyemiyorum

74 kilo ile hamile kaldım boyum uzun diye pek sorun teşkil etmiyordu şuan tam 10. Haftadayız 66 kiloya düştüm

74 kilo ile hamile kaldım boyum uzun diye pek sorun teşkil etmiyordu şuan tam 10. Haftadayız 66 kiloya düştüm
canım ya çok zayıflamışsın ben de 76 kiloyla hamile kaldım benim de boyum uzun ama korkuyorum çok kilo alacam diye dikkat ediyorum sağlıklı şeyler yiyorum bakalım sonum ne olur bilmiyorum

X