Kaç yaşında hamile kadın???

karamela8785

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
383
7
68
Eskilere bakarsak ortalama 13'lere kadar iniyor,peki sizler kaç yaşında doğum yaptınız?ve o yaşta tavsiye ediiyormusunuz?...

Son düzenleme:
19 yasimda hamile kaldim 19 umda dogurdum
suanda 23 umde dogum yapicamm :))

ne guzel ben ilk bebegimi 23 yasinda dogurdum digerini 26 digerini 28
maşallah 3 tane ..aralarında 2 yaş var.bakması zor olmuştur sanırım

19 yasimda hamile kaldim 19 umda dogurdum
suanda 23 umde dogum yapicamm :))

canım sen kaç yaşında ewlendin?yani ewliliğin tadını çıkarmaya vaktin oldumu diye merak ettim. ben 25de hamile kaldım 3 senelik ewliyim ama hala erken gibi geliyo bana :26: senin içinde çocugunla arandaki yaş farkı ilerde arkadaş gibi olacaksın.allah sağlıklı uzun ömür versin

maşallah 3 tane ..aralarında 2 yaş var.bakması zor olmuştur sanırım

canım sen kaç yaşında ewlendin?yani ewliliğin tadını çıkarmaya vaktin oldumu diye merak ettim. ben 25de hamile kaldım 3 senelik ewliyim ama hala erken gibi geliyo bana :26: senin içinde çocugunla arandaki yaş farkı ilerde arkadaş gibi olacaksın.allah sağlıklı uzun ömür versin

Canim benim durum vahim birazz :))
3 sene cikardik evliligin tadini var gerisini tahmin et :)

Ben 38 yasında dogum yaptım kızım 2,5 yasında geç anne olmak çok zor ama daha tatlı başka bişey yok sanırım nasıl bir sevgi bu yaa :)

Kızımı, 19 yaşında hamile kalıp 20 yaşında doğurdumOğlumu, 34 yaşında hamile kalıp 35 yaşında doğurdum.Oğlumda hamileliğim daha ağır geçti tansiyon problemim oldu kızıma genç anne oldum oğluma ise yaşlı anne, oğlum 15 yaşındayken 50 yaşında olacağım kısmetse:((

Back
X