kaçıncı gün yumurtluyorsunuz?

4 gün geçmişse belkide hamilesindir canım.Dün akşam denedik birde bugün diye biliyordum ben.En iyisi sağlama alayım 3 gün daha deneyeyim. Birde bugün testi yapacağım bakalım çizgi silikmi olacak diye.İnşallah hamişsindir haber ver merak ederim ben.

walla ben pişman oldum keşke üç dört gün daha devam etseydim dedim ama acemilk işte daha önümüzde nice aylar var dimi? bu ay olmazsa diger ay:) akşama bidaha yapıcam test.tabi hastalanmazsam..

walla ben pişman oldum keşke üç dört gün daha devam etseydim dedim ama acemilk işte daha önümüzde nice aylar var dimi? bu ay olmazsa diger ay:) akşama bidaha yapıcam test.tabi hastalanmazsam..

Sen kaç aydır deniyorsun.Benim 3.ayım.Ben önceki aylarda pek tutturamadım günleri.Ama bu ay daha umutluyum.İsteyince beklemek çok zor oluyor.Hayırlısıyla çok beklemeyiz inşallah.

Sen kaç aydır deniyorsun.Benim 3.ayım.Ben önceki aylarda pek tutturamadım günleri.Ama bu ay daha umutluyum.İsteyince beklemek çok zor oluyor.Hayırlısıyla çok beklemeyiz inşallah.

kuzeydeniz az önce wc ye gittim ve malesef hasta oldum.öbür aya işallah.biz daha iki aydır deniyoruz.keşke plansız olsa .beklemek çok zor wallla.kazayla oldu diyolarya millet ne doğurgan geerçekten

kuzeydeniz az önce wc ye gittim ve malesef hasta oldum.öbür aya işallah.biz daha iki aydır deniyoruz.keşke plansız olsa .beklemek çok zor wallla.kazayla oldu diyolarya millet ne doğurgan geerçekten

Olsun üzülme canım sende daha yeni başlamışsın benim gibi.Önümüzdeki ay ovulasyon testini denersin gene bu defa daha çok değerlendirirsin.Bakalım benim ne olacak.

kızlar merhaba,

bende size br tavsiyede bulunmak isterim.bende 9.ayda hamile kaldım her ay bekleyip hüsrana uğramak kötüydü gerçekten.bu kadar zor olmasının bir nedenide benim hatamdı hep o nette yazan 14-16-18 günlere takıldım.tabi insan denedikçe bazı şeyleri öğrniyor.ben kasıklarımda ağrı hissettiğimde yumurtlama olacağını duyduğum için son aydada bunu denedim ve birde ateş ölçme yöntemini denedim..ve adetim bitti bende 2.gün müthiş bir kasık ağrısı başladı.meğerse ben hep adet bitiminden sonra yumurluyormuşum.ateşimde düşmeyince şüphelendim.bence bir yandan da ateşinizi ölçün günlük olarak.biraz daha yardımcı olabiliyor.birde kendinizi dinleyin belki kasık ağrılarıda yardımcı olabilir günü yakalama konusunda.
inşallah en kısa sürede mutlu haberlerinizi alırsınız...:)

30 günde bir adet gören bir bayan 15.gün yumurtlaması gerekir birde her ay yumurtlayacağız diye bir şey yok bir kadının 12 ayda 2 defa boş geçme hakkı vardır farklı bir zamandada yumurtlayabilirsin erken yada geç olabilir bu normal kişiye göre değişir

peki 30-14:16 hesabı doğrudur biliyodum,yanlışmı peki?

peki 30-14:16 hesabı doğrudur biliyodum,yanlışmı peki?

Geçen ay 13-14-15-17.günler ovulasyon testi yaptım ama çıkmadı çift çizgi.Ama bu ay 14.günümde çift çizgiyi gördüm buda 16.gün yumurtlayacağım demektir doğru oluyor bu durumda.Bence ovulasyon testi kullanarak gününü tespit edebilirsin,yada ısını ölçebilirsin.

İlk kez doktora gittimve yumurta görünüyor fakat küçük dedi.stresle doktora sormayı unuttum.yumurta kaç günde çatlar bugün 15.günümdeyim hala şamsım var mı?çok merak ediyorum.

İlk kez doktora gittimve yumurta görünüyor fakat küçük dedi.stresle doktora sormayı unuttum.yumurta kaç günde çatlar bugün 15.günümdeyim hala şamsım var mı?çok merak ediyorum.

Canım bugün dr.gideceğim ben tahminen dün yada bugün yumurtlamam lazım,dr.gitme sebebim de çatlamasına baktırmak.Yazarım sana gelince.

Dr.geldim şimdi sağda ve solda iki tane yumurtam oluşmuş 22 m olmuş ikiside.14.gün çift çizgiyi görmüştüm ovulasyon testinde bugün 16.gün ve yumurtan 1-2 güne çatlar dedi.Demekki çift çizgiden sonra 3-4 gün daha denemek gerekiyormuş.

kizlarrrrrrrrrrrr lütfen cevapp ?

adet döngüüsü adetin ilk gününden baslayipda 24 ila 25 gün olupda kesin yumurtlama gününü bir sekilde (dotor muayenesi veya ovulasyon ile )
tespit eden varmi ???
bi türlü+ emin olamiyorummm offf

ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum
eylülde 22 olan döngüm ekimde 38 e çıktı
bu ay ovu testine başlıyorum.
8 ve 9 gün yaptım ama negatif şimdilik.

16.günümdeyim ovulasyon testim hala negatif.bu ay 20 li günlerde yumurtlama ihtimalim yüksek.

Bir arkadaş dr.ların 14 ile 17 günler arasında çatlayan yumurtanın makbul olduğunu söylemiş.
Benimki bu aralığın bayağı bi üstünde.

Back
X