Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay doğum tarihlerimizde yakınmış benimkide 1 şubatmış banda kız gbi dedi benimkide 13 haftalık şimdi hadi bakalım bekliyoruz haberlerinimerhaba canım
13. haftamdayım bende
ılk bebek zor gosterır dıyorlar ne kadar dogru bılmıyorum bende cok merak edıyorum 2 hafta sonra kontrolum var ınsallah ogrenırım bende![]()
bı aksılık olmazsa ınsallah benden bır bes gun kadar once dogum yapacaksın :)Ay doğum tarihlerimizde yakınmış benimkide 1 şubatmış banda kız gbi dedi benimkide 13 haftalık şimdi hadi bakalım bekliyoruz haberlerini![]()
bı aksılık olmazsa ınsallah benden bır bes gun kadar once dogum yapacaksın :)
banada kız gıbı gelıyor
ruyamda falan oyle gordum bı kac sefer
saglıkla gelsınde hayırlısı olsun :)
ılk bebegınmı ?
benımde ılk bebegımİnşallah canım doğru söylüyosun önemli olan sağlıklı doğması ilk bebeğimiz biraz tedirginiz tabi .
Sen istanbulda mı oturuyosun
Hayırlısı sağlıklı olsun inşallah canım bende 12 haftalıkken kız olabilir ama sabret kesin olmaz bu dönemde dedi doktorBana 12.haftaya girdigimde %90 kıź dedi doktor ama yanında calısan personel bile bu haftada imkansız belli olması falan dedi bilmiyorum hayırlısı hepimiz için
Ayyy hayırlı olsun canımm o zamanm :)))13 haftamda erkege benziyo
15. Haftamda %80 erkek
17. Hafta kesin erkek.
20. Haftada detayli ultrasyondada erkek deseler tam emin olcam
Ayyy hayırlı olsun canımm o zamanm :)))
9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()