Kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz hamişler

Nisantek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
36
24
3
30
:anneadayı::KK46::KK200: Millet kaç haftalık hamileyken yada kaç aylık hamileyken bebişinizin cinsiyetini öğrendiniz

merhaba canım
13. haftamdayım bende
ılk bebek zor gosterır dıyorlar ne kadar dogru bılmıyorum bende cok merak edıyorum 2 hafta sonra kontrolum var ınsallah ogrenırım bende:süslü:

merhaba canım
13. haftamdayım bende
ılk bebek zor gosterır dıyorlar ne kadar dogru bılmıyorum bende cok merak edıyorum 2 hafta sonra kontrolum var ınsallah ogrenırım bende:süslü:
Ay doğum tarihlerimizde yakınmış benimkide 1 şubatmış banda kız gbi dedi benimkide 13 haftalık şimdi hadi bakalım bekliyoruz haberlerini :anneadayı::anneadayı:

Ay doğum tarihlerimizde yakınmış benimkide 1 şubatmış banda kız gbi dedi benimkide 13 haftalık şimdi hadi bakalım bekliyoruz haberlerini :anneadayı::anneadayı:
bı aksılık olmazsa ınsallah benden bır bes gun kadar once dogum yapacaksın :)
banada kız gıbı gelıyor
ruyamda falan oyle gordum bı kac sefer
saglıkla gelsınde hayırlısı olsun :)

ılk bebegınmı ?

bı aksılık olmazsa ınsallah benden bır bes gun kadar once dogum yapacaksın :)
banada kız gıbı gelıyor
ruyamda falan oyle gordum bı kac sefer
saglıkla gelsınde hayırlısı olsun :)

ılk bebegınmı ?

İnşallah canım doğru söylüyosun önemli olan sağlıklı doğması ilk bebeğimiz biraz tedirginiz tabi .
Sen istanbulda mı oturuyosun

İnşallah canım doğru söylüyosun önemli olan sağlıklı doğması ilk bebeğimiz biraz tedirginiz tabi .
Sen istanbulda mı oturuyosun
benımde ılk bebegım
daha once bır dusugum oldu
ınsallah hayırlısıyla gelecek bu sefer dıye umut edıyoruz
bende kucuk bırseyde hop oturup hop kalkıyorum kaybetme korkusuyla
ben düzcede oturuyorum canım
yakınız ıstanbuldaysan

Ay evet yakınmışız
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım benim ya dua edicem senin için :))

aın cumemız ınsallah
saglıklarıyla kavusalım bebeklerımıze
bende senın ıcın edıcem canım :)
allah emanet ol:KK54:

Bana 12.haftaya girdigimde %90 kıź dedi doktor ama yanında calısan personel bile bu haftada imkansız belli olması falan dedi bilmiyorum hayırlısı hepimiz için

Bana 12.haftaya girdigimde %90 kıź dedi doktor ama yanında calısan personel bile bu haftada imkansız belli olması falan dedi bilmiyorum hayırlısı hepimiz için
Hayırlısı sağlıklı olsun inşallah canım bende 12 haftalıkken kız olabilir ama sabret kesin olmaz bu dönemde dedi doktor

13 haftamda erkege benziyo
15. Haftamda %80 erkek
17. Hafta kesin erkek.
20. Haftada detayli ultrasyondada erkek deseler tam emin olcam

Ayyy hayırlı olsun canımm o zamanm :)))

Sagol canim kizim var tam 2 yasinda istemedim desem yalan olur
Daha cocuk yapmayi dusunmedigumden icimden geciyordu erkek diye nasip oldu.
Degismezse tabiki son ana kadar su cinsiyet olayina tam inanamiyorum okadar yazilar varki 20. Haftadan sonra bile degisen

Merhaba kızlar benim bugun 16+6 haftalık hamileyim hala öğrenemedim ayın 4ünee kontrolüm var inşallah bu sefer öğrenirim

9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sinirli:

9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sinirli:

Yok canim meral etme bisey olmuyo hareketlensin diye yapmistir.
Kizimda banada yapiliyodu bol bol pozisyon alabilmek icin cok sert olmuyo.

Merhaba guzel anneler nasilsiniz,Rabbim hepinizin evlatlarini saglikl hayirla kucagina almayi nasip etsin insAllah....
13+5 haftalik ikizlerime hamileyim yarin kontrolum var insAllah ogreniriz hic thmin bile edilmedi simdiye kadar :anneadayı::anne:

Back
X