ben de de kasık ağrısı ve şişlik olmuştu kocaman bi göbeğim olmuştuarkadaşlar tup bebek tedavısınde dr ılacların yan etkısınden bahsettı mı ? yada sızın yaşadığıız yan etkıler var mı ben kıst vs olur dıye korkuyorum, bır de 1. başarısız olursa 2. uygulama ıcın 1 ay kadar mı ara verılıyor yoksa hemen dığer ay başlayabılıyor muyuz başlamadan sorular dolu ben de opuyorum:)
canım eşin daha önce tese oldu mu kaç tane sperm bulundu? yaşın kaç senın eger senın yumurta rezervinde bı problem yoksa eşin daha önemlı bence tamam ılaç almış olucaksın ama yeterınce yumurtan varsa sperm sızın için daha önemlı bence riske atmaKizlar bana bi akil verin yerimde olsayiniz ne tavsiye ederdiniz sorun su;
Esim azosperm, tese gerekiyor.
2 secenegimiz var.
1. Ben ilac almaya baslicam,yumurta toplama zamaninda esimde tese olacak bulurlarsa birlesim olacak. Eger bulamazlarsa onca ilaci bosuna vucuduma almis olacagim.
2. Once esim tese olacak. Sperm bulunursa dondurulucak. Sonra ben ilaca baslicam yumurta toplandiktan sonra spermler cozdurulup birlestirilecek.ama cozdurme esnasinda spermlerin bir kismida olebilir diyorlar.
Simdi biz kararsiz kaldik. Siz olsaydiniz ne yapardiniz.
armin hiç bişey hıssedıyo musun heycanlı mısn test tarıhın belli oldu muCanım birkere o kadar hormon yükleniyor vücuda şişlik çok oluyor benim ilk denemem ama kist olacağını sanmam bende olmadı ben yumurta toplamadan sonra kötü oldum sadece çok gaz oldu hala da devam ediyor
Cnm test tarihim 11 haziran heyecan olmaz mı hemde nasıl fiziksel olarak kasık batması oluyor çok gülersem sancı yapıyor ama hislerim çok yok Allahtan hayırlısını diliyorumarmin hiç bişey hıssedıyo musun heycanlı mısn test tarıhın belli oldu mudiğer bebişler ne oldu haber geldı mı dondurulan var mı canım
Canım bu sorunun cevabını e güzel doktorlar verir sonuçta onların elinde tüm istatistikler mevcut yaşın genç ve yumurtlamaproblemin yok ise öncelik eşin önemli o sebepten en az sperme zarar verecek şekilde düşün tedaviniKizlar bana bi akil verin yerimde olsayiniz ne tavsiye ederdiniz sorun su;
Esim azosperm, tese gerekiyor.
2 secenegimiz var.
1. Ben ilac almaya baslicam,yumurta toplama zamaninda esimde tese olacak bulurlarsa birlesim olacak. Eger bulamazlarsa onca ilaci bosuna vucuduma almis olacagim.
2. Once esim tese olacak. Sperm bulunursa dondurulucak. Sonra ben ilaca baslicam yumurta toplandiktan sonra spermler cozdurulup birlestirilecek.ama cozdurme esnasinda spermlerin bir kismida olebilir diyorlar.
Simdi biz kararsiz kaldik. Siz olsaydiniz ne yapardiniz.
ben de de kasık ağrısı ve şişlik olmuştu kocaman bi göbeğim olmuştubildiğim kadarıyla ara veriliyo canım sen de daha başlamadan ikinciyi düşunuyosun canım ya ınşallhh gerek kalmaz ıkınciye bunları hiç bilmeyiz
merhaba aramıza hoşgeldın minikbirelicin umarım doğal surecle hamiş olursun ama eğer olmazsa da hayırlısı olsun sımdıden senın ıcın:) pekı sızde problem ne? bir tanı kondu mu ? tayfun beyle ön görüşme yaptınız sanırım,,ben de 2 ay denedıkten sonra olmazsa tedavıye başlayacağım bakalım
Canım 2 transfer edildi kalanlar takipte 5.günü arıyacaklar
hiç idrar testi yapmadın mı daha kasık ağrısı tutunma belirtisi hadi inşallhhCnm test tarihim 11 haziran heyecan olmaz mı hemde nasıl fiziksel olarak kasık batması oluyor çok gülersem sancı yapıyor ama hislerim çok yok Allahtan hayırlısını diliyorum
Canım kendi isteğime göre değil tabiki 2 düşük bir dışgebelik geçirmiş biriyim etkenler çok ikiz isteğim değil aslında ama Allahtan hayırlısı diyorumarmin selam, yaşını öğrenebilr miyim? mneye göre 1 yada daha fazla transfer edilyior? benim yaşım 29, acaba bende tedaviye başladğımda kendi isteğimize göre mi transfer yapılıyor?
Yapmadım canım beklemek çok zormuş yalnız günler geçmiyor belirtiler çok ama ilaçların etkiside olabilir canım o yüzden birşey diyemiycem.perşembe göreceğiz inşallahhiç idrar testi yapmadın mı daha kasık ağrısı tutunma belirtisi hadi inşallhh
ıyıyım cuma günü tayfun bey bana ameliyat işe yaramış mı diye transfer provası yaptı:))))))) derın gercekten ıyı guldum yaaa:) bu suerc başlamadan bıle ınsanı başka bırseye dönüştürüyor galıbaya sen naptın amelıyat sonrası ıyı mısın ve ne zmaan başlıyordun tatlım
inşalhh canım perşembe günü ınsallhh burada kutlama yaparızYapmadım canım beklemek çok zormuş yalnız günler geçmiyor belirtiler çok ama ilaçların etkiside olabilir canım o yüzden birşey diyemiycem.perşembe göreceğiz inşallah
Sağol canım senden de güzel haberleri bekliyorum inşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz buradaninşalhh canım perşembe günü ınsallhh burada kutlama yaparız
kızlar sonuç pozitif ama önemli olan artış cumartesi tekrarlanacak testim darısı başınıza inşallah dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?