Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

hadi hayırlı olsun çok sevındım ederim canım allah herkese nasip etsın inşallh hem de ılk seferde ıyıyız canım hamdolsun doğum için 11 mart dedi doktorum ben aslında normal doğum ıstıyordum ama tüp bebek de normal doğum yapmak ıstemıyorlar doktorlar ben de kararsız kaldım hayırlısı olsun ınsallh hakkımızda. armını ben de merak edıyorum aslında amelıyat olucaktı ınsallh hersey yolundadır

öyle yapıyım dı mı allah sıze de nasıp etsın tez zaman da anne olmak gecekten baska bıseymıs daha şimdıden anladım herseyın en ıyısı olsun ıstıyosun sen degöreceksın ınsan 2 hüçrelı embrıyoya ya bıle koruma içgudusu hıssedıyo

:)))) ıkı hucrelı kısmına bayıldım.. umarım yaa ben de karnım büyüsün onu hıssedıyım ıstıyorum nasıl bır duygu olduğunu bılmeden daha tatmak gormek ıstıyorum ,,,evet canım hıc ıkılemde kalma yasadığın zorlukları ve mucadelyı sen bılıyorsun yokuşa sürme ve sezeryan ol canım mutlaka. 2 ay kalmıs nerdeyse zaman ne cabuk gecmıs ya daha dun napsak dıye konusuyorduk Allahım ya ,,opuoyrum sızı cok bebişi de

derin cuma gunu ığne oldum tek ığne yaptı tayfun bey, her gun yapmaya gerek olmayanlardanmış bu bıraz daha pahalıymıs sadece. bugun kontrole gıttım kaç yumurt vardı sormadım o da hemsıreyle sayıp konustu acaba sormalıy mıydım bılemedım? 15 mm flan duydum ama sızın kı gıbı 18 mm vs duymadım( bu çarşamba yıne gıdeceğım hem kucukler buyusun hem dığerlerı dedı. ve o gun çatlatma ıgnesı yaparlarsa cuma yada cumartesı opu olucam.... dua et bana .... bır de cuma ada cmts opu olucaksa eşimin kaç gunluk perhızlı gıtmesı gerekıyor sperm ornegı ıcın ???

bir de Tayfun beyi sadece ultrason sırasında goruyorum bırkaç dakıka bakıp şöyle boyle yapıcaz dıyıp kayboluyor hep hemşirelerle muhatap oluyorum bu sizde de boyle mı cunku Tayfun bey cok ılgılı dıyordunuz benım beklentım yukseldı galıba. Opu ve transfere tayfıun bey gırsın ıstıyorum sız de de o mu ılgılendı yokda Denız bey mı Tayfun beyınn gırmesı ıcın sız mı arada rıca ettınız onlar mı ayarlıyor ? cok soru sordum yıne ama heyecanlıyım iş arasında bunlarla ılgılenınce boyle oluyor :))

Merhaba,
Tayfun Bey'le olan tedavim sonucunda bir oğlum oldu çok şükür Kasım Ayında doğumumu maddi Açıdan daha uygun olması nedeniyle kadıköy medipol mine Kaymakçıda yaptı durumumu anlatınca bana tüp bebek riske atmayalım sezeryan ile alalım dedi bende herhangi bir risk görüyomusunuz normal doğumda dedim o da yok diyince bende normal istiyorum dedim o da benim için sorun yok o zman normalde yaptırırım dedi doğum günü ise yine sordu normal mi sezeryan mı diye bende yine risk yoksa normal dedim ve iyikide demişim bebişim beklenenden erken geldi 36+3 te Doğdu sadece suni sancıyla birlikte doğum aşamam toplamda 3 saat sürdü ve Rabb'ime Şükürler olsun Korktuğum gibi değil kolay doğum oldu 2790 gr Doğdu belki küçük olduğu içindir bilmiyorum ama güzel geçti. Demek istediğim şu ki özel hastaneler eğer gerçekten insani değerlere Önem veren birisi değilse direk sezeryanı öneriyor. Tercih tabiki senin ama bende aynı aşamadan geçtim kucağıma alana kadar hep acabalarlaa geçti hep aksi bi durum geçirsem hep bişeymi oldu sorusu aklıma gelirdi. Benim inancıma göre Rabbim bana normal Doğumu nasip etmişse Tevekkül edip o yolda gitmektir ben hep öyle düşündüm demekki Rabbim bana bunu uygun görmüşki normal doğum yolunu gösterdi . Inş sende senin gibi olan tüm bebek yolu gözleyen tüm annelerimiz hayırlısıyla kucağına alır

Valls benim esimin 5 gunluk falandi ama sanirim uc gunluk falan istiyolar siz biz bilmedigimiz icin 5 gunluk oldu. Ama bi zarari olmadi icinden seciyolar zaten herseyi tayfunbeyin söylemesini beklrme bence sen de sor yumurta sayini soyler ama ikinci defada kesinleşir ya

Valla herşeyi tayfun bry yspmisti bizimkinde bi talebimiz olmadi ssdece ameliyatima deniz girdi ama ben hic gormedim onu baygindim eşimle konusmus ama detaylari hemsireler anlatiyo tabi

peki kızlar tayfun hocanın doğuma yaklaşımı yada dogumlara girmesi hakkında bilginiz var mı

peki kızlar tayfun hocanın doğuma yaklaşımı yada dogumlara girmesi hakkında bilginiz var mı
zannetmıyorum tayfun beyın doğum yaptırdığını benım ameliyatımda bıle denız bey vardı cok yoğun doğum ona basit kaçar bence ama sormak lazım tabı kı

kızlar selam ameliyatımı aralıkta oldum doktor bana herşey gayet güzel birkaç ay kendin dene tüp bebek yapmayalım hemen dedi ben de 3-4 ay daha denemeyi düşünüyorum.Derincim maşallah senin de az kalmış doğumuna Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeğine.
Deniz anladığım kadarıyla tedaviye başlamışsın bize de haber ver durumlarını....

hadi insallah armin belkı de gerek kalmadan olur bebiş kı daha önce de hamıle kaldın doğal yollarla neden olmasın allah kerım hangi hastanede oldun ameliyatını tayfun beyde olmadın galiba

hadi insallah armin belkı de gerek kalmadan olur bebiş kı daha önce de hamıle kaldın doğal yollarla neden olmasın allah kerım hangi hastanede oldun ameliyatını tayfun beyde olmadın galiba
Sağol Can'ım inşallah Şişli memorial da oldum sağ tüp iptal edildi bağırsağa yapışmış onu açtılar ve iptal ettiler dış gebelikten dolayı zarar görmüş bu da düşüğe neden olabiliyormuş ben de kendim hamile kalabildiğim için hemen tüp bebek yapmayalım kendiniz deneyin dediler kısmet artık

ya canım ben histeroskopi olucaksın sanıyodum ınsallah dusuklerının nedenı budur bır daha dış gebeliğin olmaz allah hepımızın yardımcısı olsun

[QUOrin1984, post: 45127186, member: 664058"]ya canım ben histeroskopi olucaksın sanıyodum ınsallah dusuklerının nedenı budur bır daha dış gebeliğin olmaz allah hepımızın yardımcısı olsun[/QUOTE]
Ayy kizlar bende istanbula geldim lütfen bana da dua edin adet olmayı bekliyorum tüp bebektedavisine bbaşlıyoruz tayfun hocanın yanında dualrinizi eksik etmesin Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah

[QUOrin1984, post: 45127186, member: 664058"]ya canım ben histeroskopi olucaksın sanıyodum ınsallah dusuklerının nedenı budur bır daha dış gebeliğin olmaz allah hepımızın yardımcısı olsun
Ayy kizlar bende istanbula geldim lütfen bana da dua edin adet olmayı bekliyorum tüp bebektedavisine bbaşlıyoruz tayfun hocanın yanında dualrinizi eksik etmesin Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah[/QUOTE]
hayırlı olsun inaşşalh gusel haberlerını burada bızımle paylaşmayı nasıp etsın allah

İnşallah 984, post: 45130316, member: 664058"]Ayy kizlar bende istanbula geldim lütfen bana da dua edin adet olmayı bekliyorum tüp bebektedavisine bbaşlıyoruz tayfun hocanın yanında dualrinizi eksik etmesin Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah[/QUOTE]
hayırlı olsun inaşşalh gusel haberlerını burada bızımle paylaşmayı nasıp etsın allah[/QUOTE]
İnşall cnm cok sagol

zannetmıyorum tayfun beyın doğum yaptırdığını benım ameliyatımda bıle denız bey vardı cok yoğun doğum ona basit kaçar bence ama sormak lazım tabı kı

son trimestıra girdim . eğer tayfun bey girmeyecekse doğuma benim bir doktor bulmam gerekiyor ama
p.tesi kontrolüm vardı. yine yoğun bir şekilde muayene ve zamanı geldiği için şeker yüklemesi hakkında bilgi verip 4 hafta sonrasına görüşürüz dedi. biz aklımızdaki soruları soramadık bile ki eşim bu doğum işini konuşacaktı .
kalp atımını gördükten sonra biz sizinle devam etmek istiyoruz demiştik o da her hastaya gebe takip yapmadığını ama bizimle devam edeceğini söylemişti.lakin doğumu kastetmemiş olabilir mi? ben onun için hiç 'Tayfun bey şimdi doğumda' denerek konuşulduğunu duymadım ya da sadece sezaryen mi yaptırıyor ... kafamda deli sorular...

Ben gebelik takibi yaptığını bile şimdi senden duydum hiç bi kontrolün de karnı burnun da kimse görmedim ben olsam zaten tayfun beye gitmezdim ama çok yoğun zaten ve gebelikte de öncelikli hasta olmayacağını kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…