Cnm benim ilk görüşme ama beklemekte istemiyorum hemen de başlayabilirimIlk görüşmemi olcak tedaviye başlangıçmı olcak yarın
inşşallhh sonucun güsel olur da bize de umut olsursun canım allah yardımcın olsun sen neden bu ıkıncı deneme için bu kadar endişelısın hersey yolunda gıbı gözukuyo test tarıhın mı 7 nisan.Güven duymak dediğim şöyle bişey görüşmemizde doktor farklı ve daha uzun bi protokol uygulayacağını belirtti sadece doktor yada hastaneyi suçlamıyorum sonuçta hamile kalanlarda var öyle söyleyince eşim son kez orda deneyelim dedi bende kırmak istemedim henüz ikinci sonucum belli değil 7 nisanda belli olcak o zaman daha net konuşabilirim bu defa embriyolarımı daha fazla beklettiler ilkinde koydukları 4 hücreliyi şimdiki ise 9 hücreli bi umut diyorum
bilmiyorum ya kafam karma karışık ewham mı yapıyorum ya da başka birıyle daha mı görüşsem cok kararsız kaldım progestoron testının sonucunu öğrenince bır daha arıycam bakalım. sen ön görüşme yapmış mıydın regl olunca mı gel demişlerdiCnm biraz şaşırdım güven duymadıysan başka yere git derim benim yarın randevum ama regli olmadım ne olacak bilmiyorum
bilmiyorum ya kafam karma karışık ewham mı yapıyorum ya da başka birıyle daha mı görüşsem cok kararsız kaldım progestoron testının sonucunu öğrenince bır daha arıycam bakalım. sen ön görüşme yapmış mıydın regl olunca mı gel demişlerdi[/Ön görüşme yapmadım cnm ama bana regli oluncagel dediler normalde dün olmam lazımdı ona göre tarih verdiler ama hala olmadım bugün aradım yine de gel dediler 2 ay önce bütün testlerim yapılmıştı onlarla beraber gidicem yarın ama şöyle birşey de oldu bu akşam evde test yaptım silik çizgi çıktı bilmiyorum artık yarın bhcg yaptırmam gerekecek sanırım
Endişe duyuyorum çünkü bu denemem olumsuz sonuçlanırsa uzun bi ara vermek zorundayım ve 2. Olunca dahada temkinli oluyorsun belkide ilki öyle olduğu için endişelerimede bi son veremiyorum. İnş olumlu olur ve Rabbim bize hayırlı eyler . Hastaneyi yada doktoru kötülemiyorum kimse yanlış anlamasın belki orda güzel bi deneyimim olsaydı bu olumsuzlukları yazmak zorunda kalmicaktım sonuçta güzel deneyimler yaşayanlarda var bizimde kısmetimizde bu varmış 7 Nisan'ı bi o kadar sabırsızlık ve bi o Kadar'da endişeyle bekliyorum. Bu işlem için yıllık iznimi kullanıyorum yemek yemek ve ihtiyaç dışındada hiçbir iş Yapmıyorum herkes üzerime titriyor olsun diye Gözlerimin içine bakıyorlar bişey hissediyormusun yada bi belirti varmı gibi ve ben hiçbişey hissetmiyorum bunun sorumluluğu yeterince ağır geliyor.tek dileğim olumlu olur ve bu hastaneyi düşünenler için ayrı bi umut kaynağı olurum.inşşallhh sonucun güsel olur da bize de umut olsursun canım allah yardımcın olsun sen neden bu ıkıncı deneme için bu kadar endişelısın hersey yolunda gıbı gözukuyo test tarıhın mı 7 nisan.
Anladım canım yazdıklarımın olumsuz etkilemesini istemem şuna inanıyorum kısmetinde varsa Rabbim ol derse olcak herşey bi mucizeye bağlı belki senin benim gibi kötü geçmez olumlu sonuçlanırm sonuçta hasta olarak herbirimiz ayrı kimliğe sahibiz bu yüzdende tedavi sonucu aynı olcak diye bişey yok pozitif ol sonuçta çok tercih edilen bi yer aklında başka bi yer yoksa doktorla konuşup verdiği cevaplar seni ikna ederse başla derimCnm benim ilk görüşme ama beklemekte istemiyorum hemen de başlayabilirim
Sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunAnladım canım yazdıklarımın olumsuz etkilemesini istemem şuna inanıyorum kısmetinde varsa Rabbim ol derse olcak herşey bi mucizeye bağlı belki senin benim gibi kötü geçmez olumlu sonuçlanırm sonuçta hasta olarak herbirimiz ayrı kimliğe sahibiz bu yüzdende tedavi sonucu aynı olcak diye bişey yok pozitif ol sonuçta çok tercih edilen bi yer aklında başka bi yer yoksa doktorla konuşup verdiği cevaplar seni ikna ederse başla derim
gönlünü ferah tut sters yapma allh büyük hepimizın yardımcısı olsu bızı haberdar etEndişe duyuyorum çünkü bu denemem olumsuz sonuçlanırsa uzun bi ara vermek zorundayım ve 2. Olunca dahada temkinli oluyorsun belkide ilki öyle olduğu için endişelerimede bi son veremiyorum. İnş olumlu olur ve Rabbim bize hayırlı eyler . Hastaneyi yada doktoru kötülemiyorum kimse yanlış anlamasın belki orda güzel bi deneyimim olsaydı bu olumsuzlukları yazmak zorunda kalmicaktım sonuçta güzel deneyimler yaşayanlarda var bizimde kısmetimizde bu varmış 7 Nisan'ı bi o kadar sabırsızlık ve bi o Kadar'da endişeyle bekliyorum. Bu işlem için yıllık iznimi kullanıyorum yemek yemek ve ihtiyaç dışındada hiçbir iş Yapmıyorum herkes üzerime titriyor olsun diye Gözlerimin içine bakıyorlar bişey hissediyormusun yada bi belirti varmı gibi ve ben hiçbişey hissetmiyorum bunun sorumluğu yeterince ağır geliyor.tek dileğim olumlu olur ve bu hastaneyi düşünenler için ayrı bi umut kaynağı olurum.
armin ne yaptın merak ettim görüştün mu?Sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Cnm gittim ve sürpriz regli olmadığımdan test yapıldı ve hamile çıktım ama cuma test tekrarlanacak umarım iyi giderarmin ne yaptın merak ettim görüştün mu?
Cnm bir dış gebelik ve birde kimyasal gebelik geçirdiğim için henüz sevinemiyorum.değerimin ikiye katlaması lazım cuma günü.bu ara teşekkür ederim umarım en kısa sürede sen de hamile kalırsınşuan şok oldum maşşallhhh ya allah tamamına erdirir inşallhhh hayırlı olsunne kadar sakinsin ayrıca
mucize beklemek nasılsın neler yapıyosun merak ettım test tarıhıne az kaldı heycanını paylaşmak ıstedım. ıdrar testı yaptın mı hıçEndişe duyuyorum çünkü bu denemem olumsuz sonuçlanırsa uzun bi ara vermek zorundayım ve 2. Olunca dahada temkinli oluyorsun belkide ilki öyle olduğu için endişelerimede bi son veremiyorum. İnş olumlu olur ve Rabbim bize hayırlı eyler . Hastaneyi yada doktoru kötülemiyorum kimse yanlış anlamasın belki orda güzel bi deneyimim olsaydı bu olumsuzlukları yazmak zorunda kalmicaktım sonuçta güzel deneyimler yaşayanlarda var bizimde kısmetimizde bu varmış 7 Nisan'ı bi o kadar sabırsızlık ve bi o Kadar'da endişeyle bekliyorum. Bu işlem için yıllık iznimi kullanıyorum yemek yemek ve ihtiyaç dışındada hiçbir iş Yapmıyorum herkes üzerime titriyor olsun diye Gözlerimin içine bakıyorlar bişey hissediyormusun yada bi belirti varmı gibi ve ben hiçbişey hissetmiyorum bunun sorumluluğu yeterince ağır geliyor.tek dileğim olumlu olur ve bu hastaneyi düşünenler için ayrı bi umut kaynağı olurum.
armin değerın ne cıktı cnmCnm bir dış gebelik ve birde kimyasal gebelik geçirdiğim için henüz sevinemiyorum.değerimin ikiye katlaması lazım cuma günü.bu ara teşekkür ederim umarım en kısa sürede sen de hamile kalırsın
hadi gözün aydın ınsallhhh artarrak devam eder kan değerin deBugün Dayanamayıp test yaptırdım test çubuğunda 2.çizgi silik çıktı kandada 79 çıktı haber vermek istedim 10 . Günüm bu arada
Sabah gidicem ben de kan vermeye karşılaşırız belkiİnş canım tek ederim bu arada normal test tarihim 6 nisanmış ben yanlış hatırlamışım yarın hastaneye gitcem tekrar test yaptırcam Hayırlısı artık
cnm test yaptırdın mı ne çıktı sonucun merak ettim benim pek iyi değil bu sefer az artmış gözüküyorİnş canım tek ederim bu arada normal test tarihim 6 nisanmış ben yanlış hatırlamışım yarın hastaneye gitcem tekrar test yaptırcam Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?