Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

inşşallhh sonucun güsel olur da bize de umut olsursun canım allah yardımcın olsun sen neden bu ıkıncı deneme için bu kadar endişelısın hersey yolunda gıbı gözukuyo test tarıhın mı 7 nisan.

Cnm biraz şaşırdım güven duymadıysan başka yere git derim benim yarın randevum ama regli olmadım ne olacak bilmiyorum
bilmiyorum ya kafam karma karışık ewham mı yapıyorum ya da başka birıyle daha mı görüşsem cok kararsız kaldım progestoron testının sonucunu öğrenince bır daha arıycam bakalım. sen ön görüşme yapmış mıydın regl olunca mı gel demişlerdi

inşşallhh sonucun güsel olur da bize de umut olsursun canım allah yardımcın olsun sen neden bu ıkıncı deneme için bu kadar endişelısın hersey yolunda gıbı gözukuyo test tarıhın mı 7 nisan.
Endişe duyuyorum çünkü bu denemem olumsuz sonuçlanırsa uzun bi ara vermek zorundayım ve 2. Olunca dahada temkinli oluyorsun belkide ilki öyle olduğu için endişelerimede bi son veremiyorum. İnş olumlu olur ve Rabbim bize hayırlı eyler . Hastaneyi yada doktoru kötülemiyorum kimse yanlış anlamasın belki orda güzel bi deneyimim olsaydı bu olumsuzlukları yazmak zorunda kalmicaktım sonuçta güzel deneyimler yaşayanlarda var bizimde kısmetimizde bu varmış 7 Nisan'ı bi o kadar sabırsızlık ve bi o Kadar'da endişeyle bekliyorum. Bu işlem için yıllık iznimi kullanıyorum yemek yemek ve ihtiyaç dışındada hiçbir iş Yapmıyorum herkes üzerime titriyor olsun diye Gözlerimin içine bakıyorlar bişey hissediyormusun yada bi belirti varmı gibi ve ben hiçbişey hissetmiyorum bunun sorumluluğu yeterince ağır geliyor.tek dileğim olumlu olur ve bu hastaneyi düşünenler için ayrı bi umut kaynağı olurum.

Cnm benim ilk görüşme ama beklemekte istemiyorum hemen de başlayabilirim
Anladım canım yazdıklarımın olumsuz etkilemesini istemem şuna inanıyorum kısmetinde varsa Rabbim ol derse olcak herşey bi mucizeye bağlı belki senin benim gibi kötü geçmez olumlu sonuçlanırm sonuçta hasta olarak herbirimiz ayrı kimliğe sahibiz bu yüzdende tedavi sonucu aynı olcak diye bişey yok pozitif ol sonuçta çok tercih edilen bi yer aklında başka bi yer yoksa doktorla konuşup verdiği cevaplar seni ikna ederse başla derim

Sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

gönlünü ferah tut sters yapma allh büyük hepimizın yardımcısı olsu bızı haberdar et

şuan şok oldum maşşallhhh ya allah tamamına erdirir inşallhhh hayırlı olsun ne kadar sakinsin ayrıca

şuan şok oldum maşşallhhh ya allah tamamına erdirir inşallhhh hayırlı olsun ne kadar sakinsin ayrıca
Cnm bir dış gebelik ve birde kimyasal gebelik geçirdiğim için henüz sevinemiyorum.değerimin ikiye katlaması lazım cuma günü.bu ara teşekkür ederim umarım en kısa sürede sen de hamile kalırsın

mucize beklemek nasılsın neler yapıyosun merak ettım test tarıhıne az kaldı heycanını paylaşmak ıstedım. ıdrar testı yaptın mı hıç

Cnm bir dış gebelik ve birde kimyasal gebelik geçirdiğim için henüz sevinemiyorum.değerimin ikiye katlaması lazım cuma günü.bu ara teşekkür ederim umarım en kısa sürede sen de hamile kalırsın
armin değerın ne cıktı cnm

Bugün Dayanamayıp test yaptırdım test çubuğunda 2.çizgi silik çıktı kandada 79 çıktı haber vermek istedim 10 . Günüm bu arada
hadi gözün aydın ınsallhhh artarrak devam eder kan değerin debakalım 7 nisan da ne cıkıcak tebrık ederım

İnş canım tek ederim bu arada normal test tarihim 6 nisanmış ben yanlış hatırlamışım yarın hastaneye gitcem tekrar test yaptırcam Hayırlısı artık

Cnm hadi tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin sıra sende derin 1984 benim 1 nisanda 120 3 nisan da 223 çıktı yarın baktırıcam tekrar ,
1 hafta sonrasına randevu verdiler.

İnş canım tek ederim bu arada normal test tarihim 6 nisanmış ben yanlış hatırlamışım yarın hastaneye gitcem tekrar test yaptırcam Hayırlısı artık
cnm test yaptırdın mı ne çıktı sonucun merak ettim benim pek iyi değil bu sefer az artmış gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…