- 30 Mart 2015
- 21
- 19
- 3
- 32
Cnm senin 1 hafta arayla mı bakıldı geçen hafta 70 lerde idi şimdi 126 mı anlamadım hayırlısıCanım dün yaptırdım test 126 çıktı yarın tekrar gitcem msjını yeni gördüm ama korkuyorum kan alan çocuk acemiydi biraz ilk seferde alamadı ikincisini alırkende tansiyonum düştü çok kötü oldum biraz acilde dinlendim öyle kendime geldim işe yetişmem gerektiği içinde doktoru göremedim inş yarında hayırlı sonuç alırım umudumuzu yitirmememiz gerekiyor
Cnm normal test günüm 6 nisandı bekleyemedim 5 nisanda Yaptım 79 çıktı 6 nisanda tekrar Yaptım 126 bugün tekrar yaptırcam ikiye katlancakmı bakılacakCnm senin 1 hafta arayla mı bakıldı geçen hafta 70 lerde idi şimdi 126 mı anlamadım hayırlısı
Anladım cnm hadi hayırlısı inşallah artar değerin benim tekrar kimyasal gebelik sanırım beta takipteyizCnm normal test günüm 6 nisandı bekleyemedim 5 nisanda Yaptım 79 çıktı 6 nisanda tekrar Yaptım 126 bugün tekrar yaptırcam ikiye katlancakmı bakılacak
Canım Hayırlısı olsun diyelim Rabbim büyüktür belki korktuğun gibi değildir inş benim bugünkü değerim 349 çıktı haftaya Perşembe kese olup olmadığına bakılacak tek yapabileceğimiz dua ermek ve beklemekAnladım cnm hadi hayırlısı inşallah artar değerin benim tekrar kimyasal gebelik sanırım beta takipteyiz
Hadi inşallal Allah kucağına da almayı nasip etsin cnm benim durum iyi değil hafif kanama da başladı.Canım Hayırlısı olsun diyelim Rabbim büyüktür belki korktuğun gibi değildir inş benim bugünkü değerim 349 çıktı haftaya Perşembe kese olup olmadığına bakılacak tek yapabileceğimiz dua ermek ve beklemek
bence tayfun bey sıze tüp bebek önerır genel de tercıhı hastaya bırakıyor ama benım yaşım daha küçük olduğundan öyle dedı sanırım sızın yasınızca düsunuluese tüp bebek diyecektir. aşılamada %25 tüp bebek de %60 şansınız var demıştı bıze yanı 2-3 asılama bır tüp bebeğe denk geliyor demıştı ayrıca eşınızın sonucu olmadan tedaviye beslıycegını sanmam mutlaka test yaptırmanız lazım ayrıca sızden rahım fılmı de ısteyebılır. bence tayfun beyı bekleyın cunku onunla tedaviye başlamayı dusunuyorsuz 5.900 fıyat ıkıncı denemden cok az bı ındırım yapılıyor bu fıyata ılaclar dahıl değil allah szıınde bızım de yardımcımız olsunarkadaşlar merhaba,, ACIL YARDIM EDER MISINIZ?ben de 2 yıldır eşimin işleri erteleyelımler denk getırememeler gezıler vs vs nedenlerle bebek sahıbı olamadım.33 yaşındayım eşim 41. rezerv testlerım vs hep normal ama eşim bugune kadar tahlıl yaptırmadı yanı şimdilik bır sorun yok gibi gozukurken olmuyor.
Sizden yardım ıstıyorum((((
1. sorum: ilk önce tahlılerden sonra size hemen tüp bebek mı yoksa aşılama mı öneriliyor yani sizler şua n aşılama sonuçlarını mı yoksa tüp bebek sonuçlarını mı beklıyorsunuz ve hangısını hangı oranda önerirsiniz. tayfun bey neye göre karar veriyor????????? en garantı hangısı zaman geçırmemek maddı manevı açıdan yanı hangısıyle baslamaya karar verdınız?
2. sorum : bu hafta regl olmadan once grsmek ıstedım ama Tayfun bey full dolu haftasonu da dolu. ben de regl olmadan eşimle ilk tahlıllerı ön görüşme sorun var mı ıkımız ıcın de gereken tahlıl vs için zaman gecmesın dıye ekibinden Dr Deniz bey e bu cumartesıye randevu aldım. sızce bu ayın 20 sıne kadar bekleyıp ilk görüşme tahlıl durumumuz vs için Tayfun beyı mı beklemelıyım yoksa ılkı onemlı değil durumu ortaya koyacaksınız DENIZ bey ile gorusun mu dersiniz??? ayın 20 si regl bıtmıs oluyor ve 10. gunume fılan denk gelıyor ne zamanlar grsmek daha ıyı.TESEKKUR EDERIM SIMDIDEN SIZLERIN SAYESINDE AYDINLANIYORUM:) ALLAH RAZI OLSUNson olarak da tup bebek malıyetı nedır ıkındı deneme ucretı daha mı az daha mı çokkk?
Öncelikle senden gerekli testler istenecek bu testler yapılmadan netbirşey diyeceğini sanmam bence aşılama yaptırana kadar gün aşırı ilişki olsun daha iyi tabi hiçbir sorun yoksa fiyata gelince 5750+ilaçlar ilaçlarda 1500 civarı kişiye göre değişir .tesekkur ederım derin....bır seyı daha merak edıyorum 35 yaş altı bayanlara tek embrıyo transfer edılme şartı var mı ılk ıkı denemede tek sonra ıkı mı yoksa 35 yaş altına hep tek embrıyo mu verılıyor?
şansı arttırmak ıcın 2 embrıyo yasal olarak 35 yaş altına verılmıyor mu? bakalım onumuzxekı hafta senın dedığın gıbı Tayfun bey e gıdecegım. denız beyı ıptal ettım. tup bebek mı aşılama mı onerecek. ben nedense aşılamaya guvenmıyorum zaman kaybetmek ıstemyorum yaşımdan dolayı ne dıyecek bakalım..
Öncelikle senden gerekli testler istenecek bu testler yapılmadan netbirşey diyeceğini sanmam bence aşılama yaptırana kadar gün aşırı ilişki olsun daha iyi tabi hiçbir sorun yoksa fiyata gelince 5750+ilaçlar ilaçlarda 1500 civarı kişiye göre değişir .
denizcım madem vakıt kaybetbek ıstemıyosun bu hafta gıtmeden en azından eşin testını yaptırsın zaten basıt bişey tafyun bey onu görmeden zaten bısey diyemeztesekkur ederım derin....bır seyı daha merak edıyorum 35 yaş altı bayanlara tek embrıyo transfer edılme şartı var mı ılk ıkı denemede tek sonra ıkı mı yoksa 35 yaş altına hep tek embrıyo mu verılıyor?
şansı arttırmak ıcın 2 embrıyo yasal olarak 35 yaş altına verılmıyor mu? bakalım onumuzxekı hafta senın dedığın gıbı Tayfun bey e gıdecegım. denız beyı ıptal ettım. tup bebek mı aşılama mı onerecek. ben nedense aşılamaya guvenmıyorum zaman kaybetmek ıstemyorum yaşımdan dolayı ne dıyecek bakalım..
haklısın derincim tesekkur ederım akıl akıldan ustun ıyı dusundun sağol yardımların ıcın:) bu arada bırsey sorucam aranızda benım durumumda olan vardır belkı, 3 yıl evlılığımızde ılk aylarda hamıle kaldım 5. haftada düşük oldu kürtaj ıle kromozom bozukluğu sonucundan olduğunu bıopsı ıle oğrndık. sonra 6 ay dınleneyım dedım. ardından eşimin seyahatlerı ıle gecen 2 yılda korunmasız sekılde 2-3 ayda bırde olsa bırkaç ay aralıklarla ust uste denedık. her ay olmasa da sonucta 2 yılda bır 7-8 yada 10 ay denk gelmıs olması gerekır . bana denememıssınız dıyen doktorlara anlatamıyorum daaha ne deneyeyım dıye. bazıları ıstemeden hamıle kalırken, ıkıncı yok ucuncu ...yaparken korunmasız olmuyorsa yok boyle şans dıyorum. Allah emınım doğru zamanı beklememızı ıstıyordur ama doğru zaman er zaman gec olmayan zamandır hayurlısı ınsallah dıyorum başka da ne dıyeyeım:)denizcım madem vakıt kaybetbek ıstemıyosun bu hafta gıtmeden en azından eşin testını yaptırsın zaten basıt bişey tafyun bey onu görmeden zaten bısey diyemez
Canım dün yaptırdım test 126 çıktı yarın tekrar gitcem msjını yeni gördüm ama korkuyorum kan alan çocuk acemiydi biraz ilk seferde alamadı ikincisini alırkende tansiyonum düştü çok kötü oldum biraz acilde dinlendim öyle kendime geldim işe yetişmem gerektiği içinde doktoru göremedim inş yarında hayırlı sonuç alırım umudumuzu yitirmememiz gerekiyor[/QUOT
canım ne yaptın keseyi gördünüz mu bebişin keyfı yerinde mi?
armin nasılsın sonucunu öğrenebildın mı kimyasal mı?Hadi inşallal Allah kucağına da almayı nasip etsin cnm benim durum iyi değil hafif kanama da başladı.
Ewt cnm kimyasal gebelik maalesef bitince gidincem doktora tekrararmin nasılsın sonucunu öğrenebildın mı kimyasal mı?
geçmiş olsun canım üzülme allah yardımcın olsun ne zaman biticek hemen mi başlıycaksın tayfun beyleEwt cnm kimyasal gebelik maalesef bitince gidincem doktora tekrar
canım ne yaptın keseyi gördünüz mu bebişin keyfı yerinde mi?Canım dün yaptırdım test 126 çıktı yarın tekrar gitcem msjını yeni gördüm ama korkuyorum kan alan çocuk acemiydi biraz ilk seferde alamadı ikincisini alırkende tansiyonum düştü çok kötü oldum biraz acilde dinlendim öyle kendime geldim işe yetişmem gerektiği içinde doktoru göremedim inş yarında hayırlı sonuç alırım umudumuzu yitirmememiz gerekiyor
Canım yarın gitcem doktora nasipse inş görürüz şuan görünürde bi sorun yok ama artık iyisini yarın görcez öyle fazla bi hamilelik belirtisi yaşamıyorumcanım ne yaptın keseyi gördünüz mu bebişin keyfı yerinde mi?
Kanama tamamen bitince gidicem gerekli testler yapılacak ve sonraki ay başlıycaz inşallahgeçmiş olsun canım üzülme allah yardımcın olsun ne zaman biticek hemen mi başlıycaksın tayfun beyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?