inşalllhh bi sıkıntı yoktur hersey yolundadır bizi de haberdar et canım allhh kucağına da almayı nasip etsinCanım yarın gitcem doktora nasipse inş görürüz şuan görünürde bi sorun yok ama artık iyisini yarın görcez öyle fazla bi hamilelik belirtisi yaşamıyorum
inşallhh hersey gönlünce olsunKanama tamamen bitince gidicem gerekli testler yapılacak ve sonraki ay başlıycaz inşallah
Canım yarın gitcem doktora nasipse inş görürüz şuan görünürde bi sorun yok ama artık iyisini yarın görcez öyle fazla bi hamilelik belirtisi yaşamıyorum[/QUOTE
cnm ben tedaviye başlayacağım gün bhcg pozitif çıktı ama düşük yapıyorum şimdi bitince gerekli testler yapılıp tüp bebeğe başlıycaz.armin tedaviye gerek kalmadı anladığım kadarıyla sevındım yalnız hıc belırtı yaşamadın mı benım de 1 haftadır regl olmuyorum ve görüşmem pzts gunu. gıteden regl bıtse ıyı olucak derken stresten sanırım olamadım ve hala hıc belırtım yok hafıf karın ağrıları dısında her ıkı turlu de hamıle kalanlar bıze umut oluyor bu bır gercek:)
adet olucam ayın 28 de tekrar gidicem tayfun beye ayrıntıları konuşmak icın herhalde başlıycam test yapmadın mı canım gebelik içinderin sen ne yaptın karar verdın mı hastaneye ne zaman başlıyorsun. bu arada kızlar 20 nisanda tayfun bey ıle randevum bılıyorsunuz normalde o gune kadar adetım bıtmıs olacaktı. ama hala olmadım 1 haftadır tık yok hıc belırtıde yok(( bıktım aksılıklerden gercekten bıktım
adet olucam ayın 28 de tekrar gidicem tayfun beye ayrıntıları konuşmak icın herhalde başlıycam test yapmadın mı canım gebelik için
cnm ben tedaviye başlayacağım gün bhcg pozitif çıktı ama düşük yapıyorum şimdi bitince gerekli testler yapılıp tüp bebeğe başlıycaz.[/QUOT
gecmıs olsun canım olsun tayfun beyle guzel gelısmeler olacak dıye dusun. ben de gecen sene dusuk yaptım 5 haftalıkken. kurtajla alabıldıler vucudum atmadığı ıcın. o gunden bugune hala beklıyorum bebiş gelmedı. darısı hepımızın başına .
çookk teşekkür ederim denizcim6 gun gecıkmesıne ragmen hayır test yapmadım. zaten gogus ağrısı falan da yok. umudum da yok o yuzden. pzts tayfun beye gıdeceğım o gune kadar olmazsam orda yaptırırım. karar verdın demek tayfun beye sevındım adına guzel olur hersey umarım senın ıcın hastanede randevumuz denk gelırse grs yada ben kurtkoydeyım, buraardan ggecersen grslım vıapora yakınım .
canım keseyi gördünüz mü mrak ettimCanım yarın gitcem doktora nasipse inş görürüz şuan görünürde bi sorun yok ama artık iyisini yarın görcez öyle fazla bi hamilelik belirtisi yaşamıyorum
Evet canım çok şükür gördük bi tanesi tutmuş 2 hafta sonra kalp atışı olup olmadığına bakılcak inş onuda duyarız dilerim Rabbim isteyen herkese versin herkesin Duası kabul olsuncanım keseyi gördünüz mü mrak ettim
Evet canım çok şükür gördük bi tanesi tutmuş 2 hafta sonra kalp atışı olup olmadığına bakılcak inş onuda duyarız dilerim Rabbim isteyen herkese versin herkesin Duası kabul olsun
çookk teşekkür ederim denizcimcok mutlu ettin gerçekten beni insallhh sen de bu ay başlıycaksın yani eğer bı sorun çıkmazsa eşin test yaptırdı mı senin testlerinde tam mıydı? karar verme konusunda da tabi biz hayırlı mı değil mi bilmiyoruz ama işlerimi allaha bıraktım ınsallhh hakımızda hayırlısıdır. aynı anda tedavı olursa burdan herseyi paylaşırız
ben de devlette çektirdım o yüzden fiyatını bilmiyorum canım ewet tayfun bey o kanuda hiç hırslı bı oınsan değil yani görüşmenız ıyı geçtı beklemeye mı karar verdınızkızlar bugun grstum ultrasonda baktı yumurtaların cok ıyı durumda dedı eşim yarın testı verıcek ve ben de adetımın bugun 4. gunu 7 ıle 11. gunler arasında tup fılmı HSG vereceğım. yalnız Tayfun bey ıstersenız dısarda cektırın pahalı dedı yakında kadıkoy kadın doğum mu ne varmıs ıste neyse sızın bıldığınız anadolu tarafında yakın ve ıyı bır merkez var mı cektırdınız mı hıc? fıyat sormadık gercı acıbademe unuttuk yarın sorucam . dısardakılerden farkı ne kadar fazla bılmıyorum tabı. yanı sonuç benım tup fılmı ve eşime kaldı. yalnız en son şunu dedı bır sorun gormuyorum acele etmeyın yanı doktor tıcarethane gıbı gelın tup aşılama ffılan demıyor hemen doktor olarak yaklasıyor herseyden once bu onemlı
Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinEvet canım çok şükür gördük bi tanesi tutmuş 2 hafta sonra kalp atışı olup olmadığına bakılcak inş onuda duyarız dilerim Rabbim isteyen herkese versin herkesin Duası kabul olsun
Ben koşuyolu görüntüleme merkezinde çektirmiştim 2 sene önce 350 tl idiben de devlette çektirdım o yüzden fiyatını bilmiyorum canım ewet tayfun bey o kanuda hiç hırslı bı oınsan değil yani görüşmenız ıyı geçtı beklemeye mı karar verdınız
yok canım eşimin sonuçlarını ve tup fılmını beklıycezben de devlette çektirdım o yüzden fiyatını bilmiyorum canım ewet tayfun bey o kanuda hiç hırslı bı oınsan değil yani görüşmenız ıyı geçtı beklemeye mı karar verdınız
anladım canım yani en erken bi daha ki ay başlıycaksın keşke bu ay olsaydıyok canım eşimin sonuçlarını ve tup fılmını beklıycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?