Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

barenim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
97
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bu merkezi bilenler merkez ve doktor hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..

inanılmaz ilgili ve son derece profesyonel bir ekip kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim..ben bir dış gebelik geçirdim ancak tüplerimden dolayı oldu maalesef ancak şimdi 2. denememi yaptık ve pozitif sonucu aldık..ekibin,en önemlisi Tayfun Bey in ilgisi herşeyden önemli.olmadığında adeta sizin kadar üzülüp ,olması adına da sonuna kadar uğraşıyorlar..umarım siz de pozitif sonuç alırsınız :)

Tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.kaç aylık bu arada ?tekmi ikizmi gebeliğiniz.vçok soru sordum ama merak ediyorum kaç embriyo konuldu yaşınız kaç sorun neydi vede :))

Amin inşallah bundan sonrası güzel geçer inşallah,Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu ..benim sorun tüplerimdeydi,tıkalıydı ve o nedenle dış gebelik oldu zaten ve ameliyatla alındı mecburen..biz aldırmadan denemek istedik ama olmadı kısmet böyleymiş..ameliyat martta oldu ve ağustosta 2. kere denedik,2 embriyo transfer edildi ve 10. gün değerim 435 çıktı haftaya inşallah keseyi görmeye gidicez,%90 ikiz dedi doktorum inşallah öyledir :) bu arada 31 yaşındayım..başka soru da sorabilirsiniz çünkü ben bu siteyi okuya okuya herşeyi daha rahat geçirdim diyebilirim ,yalnız olmadığını anlamak en güzel duygu :)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı naspi etsin evlatlarınızı.Çok özel bir şey yaşıyorsunuz şuanda tadını çıkarın 9 ay boyunca :) Merkez ve tayfun bey'den memnun kalmanız baya bir umut oldu banada.Ben birkaç şey daha sormak istiyorum size.Maliyeti neoldu tedavinin.biz raporsuz olarak başlıycaz.4250+1000 lira şeklinde bir fiyat verdiler bize.Birde şunu somrak isterim.Reglinin 2. günü iğnelere başlaıyor peki yumurtalar ne zaman toplanıyor ve embiriyo ne zaman transfer ediliyor.12 veya 13 ekim muhtemelen reglimin 2. günü olucak.Bunu sormamdaki amaçta eşim izne çıkıcak yanımda olmak için onun için soruorum.Birde benim özel bir durumum olduğundan ultsaonlarım karından olucak embriyo transferimde anestezi ile olucak bunu tayfun bey önerdi hiç bir sakıncasının olmıycağınıda ekledi.Ama ben yinede düşünmeden edemiyorum acaba karından ultrason başarı şansını azaltırmı ve transferiminde anestezi ile olması dezavantajmı olur benim için.Çok soru sordum biliyorum ama kimselere soramıyorum kimsede bilmiyor zaten ve zaman yaklaştıkça çok stres yaptım fazlacada sigara içiyrum tedaviye başladığımda mutlaka bırakıcam ama şimdi elimde dğil bırakamıyorumda.son bişey daha sorucam tüp bebek öncesi herhangi özel birşey yaptınızmı acaba yani beslenme konusunda yada transfer sonrası.. Başka sorum yok bu kadar daha neolsun dimi :).Çok teşekkür ederim duyarlı olup mesajımı cevaplandırdığınız için şans sizden yana olsun hep, bebişlerinizle uzun mutlu sağlıklı yıllar sizinle olsun...

bu arada banada iki tane embriyo transfer edicek tayfun bey daha önceki iki başarısız aşılamamdan dolayı belkide kabul etti. ama acaba anestezi ile transferim olucağı için tek konulupta iki embriyo koyduk gibi bişey yaparlarmı.Göremiycem ennihayetinde çünkü.Artık oda insiyatiflerine kalmış tabi.Tek embriyoylada şansın az olucağını düşünüyorum..Ay bilemiyorum kafamda deli sorular.. :)

ben de raporsuz tedavi gördüm ücret değişmiyo bu durumda sanırım..reglin 2. günü iğneler başlıyo ve sonra kontroller başlıyo ,yumurtalar yeteri kadar büyüyene kadar iğneler devam ediyor,bende bu süre 10 günü buldu yaklaşık,sonrasında yumurtalar toplandı ve 5. günü transfer edildi..bu 3. veya 4. gün de olabiliyo,embriyo kaliteliyse eğer 5. ya da 6. güne kadar dayanabiliyor..sonra transferim oldu ve 3 gün kadar çok dikkat ettim,ananas ve badem yedim bol miktarda,ayrıca hala dikkat ediyorum tabiiki ama yatmıyorum,zaten psikoloji de bozuluyor öbür türlü...bunu dışında eğer anestezi uygun olur dediyse Tayfun bey kesinlikle doğrudur,sonuna kadar güvenebilirsin bence..ayrıca anestezi almadan olurken sanki embriyoları elimize alıp sayıyormuyuz ,kesinlikle kaç dediyseler o kadar koyarlar bence bunları hiç düşünmeyin..

çok teşekkür ederim içim ferahladı gerçektende.Allah gönlünüze göre versin,evlatlarınızla uzun uzunnn mutlu mesut ömürler diliyorum size :)Tedaviye sanırım ekim 13-14 civarı başlıcam umarım burada karşılaşırız yine. Sevgiler..

çook teşekkür ederim :) umarıım siz de 1 ay sonra güzel haberler almış olursunuz ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

kızlar bende tayfun benden çok memnunum.ilk denememde pozitif sonucu aldım,çok ilgililerdi gerçekten,ancak 8.haftada kalbi durduğu için küretaj oldum.yarın allahın izniyle yeni tedavime başlayacağım.hiç düşünmeden yine tayfun bey tabiki..inşallah rabbim hepimize anne olmayı nasip eder.

Canim icinde hic suphen olmasin tayfun bey ve ekibi konusunda bende tayfun beyim hastasiydim ve ikiz bebeklerim var suan 45gunluk cok sukur ve gebeligim cok sorunlu gecti ve bu sorunlarda tayfun hoca sonuna kadar bikmadan usanmadan hep yanimdaydi akliniz mantiginiz iciniz sonuna kadar rahat olsun ve tayfun hocaya sonuna kadr guvenin cift embriyo konusundada guvenin emin olun tayfun hoca elinden gelenin fazlasini yapacaktir insallah guzel sonuclar alirsiniz

kızlar bende tayfun benden çok memnunum.ilk denememde pozitif sonucu aldım,çok ilgililerdi gerçekten,ancak 8.haftada kalbi durduğu için küretaj oldum.yarın allahın izniyle yeni tedavime başlayacağım.hiç düşünmeden yine tayfun bey tabiki..inşallah rabbim hepimize anne olmayı nasip eder.

Çok üzüldüm canım..Allah'ın takdiri tabiki kaderimizde nevarsa onu yaşıycaz.Umarım ikinici denemende başarıyı yakalarsın sorunsuz hamilelikle evladını yada evlatlarını kucağına alırsın inşallah :) Özel olmazsa eğer,sorun neydi acaba sizde ?yaşınız kaç?

Canim icinde hic suphen olmasin tayfun bey ve ekibi konusunda bende tayfun beyim hastasiydim ve ikiz bebeklerim var suan 45gunluk cok sukur ve gebeligim cok sorunlu gecti ve bu sorunlarda tayfun hoca sonuna kadar bikmadan usanmadan hep yanimdaydi akliniz mantiginiz iciniz sonuna kadar rahat olsun ve tayfun hocaya sonuna kadr guvenin cift embriyo konusundada guvenin emin olun tayfun hoca elinden gelenin fazlasini yapacaktir insallah guzel sonuclar alirsiniz

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı çok güzel birşey yaşıyorsunuz darısı benim ve isteyen herkesin başına umarım :)sanırım iki embriyo konuldu sizede cinsiyetleri nedir acaba bebişlerinizin tek mi çift yumurta ikizlerimi :)Bişey daha sormak istiyorum transferi tayfun be'mi yapıor yoksa ekibinden başka birimi acaba?Birde sorun neydi sizde yaşınız kaç ve tüm maliyeti neoldu acaba tüp+ilaç masrafınız ne kadar tuttu ?Biraz fazla sorum oldu ama zaman yaklaştıkça heyecanda artıyor hep bir merak içinde oluyo insan.Bu bekleyiş çok zor.

Burada okuyup görüşmeye gittik.İlk defa bu kadar sıcak, ilgili, tek tek anlatan üstelik de bir prof. olan bir doktor tanıdım.Sarılasım geldi inanın. 3. denemem olacak.Umarım pozitif olur.

ben tayfun hocaya minnet borçluyum nedeni de şöyle.1.5 yıl evliydim ve bir düşük yapmıştım daha sonra tüp bebek yaptırdım başka bir yerde başarısız oldu.bende hemen hırslanıp daha bir ay geçmeden 2.denemeyi yapmak istiyordum tayfun beyin çalıştığı yerden maddi olarak bizi aşacaktı ama en azından bir gidip ön görüşme yapalım dedik.eşimle hikayemizi anlattık ne aceleniz var neden hiç akışına bırakmadınız diye bize kızdı adet düzensizliğim olduğu için adet söktürücü kullanayım mı dedim bir sonraki ay muayene için bu ay da adet olmayıver biraz rahatla dedi vveeee ben 1 ay sonra hamileydim.eğer o beni uyarmasaydı oğlum şimdi 3 aylık olmayacaktı.

komşumun tüp bebeğini yapmış adanadayken çok iyi oldugunu anlatıyorlar şimdi kızı 7 yasında ilk denemesiymiş zaten..

Tayfun Bey mükemmel bir insan ve doktor. Ben forumda tüp bebek için ne acıbadem ne de Tayfun Bey hakkında pek bir bilgi bulamamıştım, aynı hastanede başka bir dr tarafından yönlendirildim kendisine. İyiki de tanıdım, şu an 1 aylık 2 tane miniğim var. Tayfun Bey sonuna kadar hep yanınızda olacak, her sorununuzda size yardımcı olacak emin olun. Ondan daha alçak gönüllü sevecen bir prof. var mıdır bilemiyorum...

Selam arkadaşlar ben de yakın zamanda kadiköy acıbadem hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum.yorumlarınızı bekliyorum

Back
X