Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

aslında kımse önermedı genel olarak acıbademı önerdıler bı de ben sakaryada oturuyorum ve çalışıyorum Anadolu tarafında bı merkezı tercıh etmem gerekıyodu burdan okuduma göre tayfun beyın eskı hastaları gayet memnun daha öncesınde adanadaymış IMSI yöntemıunın de olduğunu duydum bıde çocuk ıstıyorum derneğı var onlarla acıbademın anlaşması var ındırım yapıyolar

istersen sende gıtmeden üye ol bıze acıbadem de ılk muayne için 400 tl ıstemışlerdı bu derneye üye oldum ve acıbademı aradım ücret ödemıyceğımı söylediler
sen tayfun beyı kımden duydun

istersen sende gıtmeden üye ol bıze acıbadem de ılk muayne için 400 tl ıstemışlerdı bu derneye üye oldum ve acıbademı aradım ücret ödemıyceğımı söylediler
sen tayfun beyı kımden duydun
Ya aslında aklımda bir iki merkez daha vardı ama karşıya gidip gelmek trafikten sıkıntı ve çalışıyorum ben de diğer neden ise araştırırken tayfun beye rastladım videolarını izledim ve bir tanıdıktan çok iyi doktor olduğunu duydum ve içime sindi.derneği bilmiyorum bakarım cnm gerçi sağlık sigortam var ve muayene karşılıyor ama yine de üye olurum.

Ya aslında aklımda bir iki merkez daha vardı ama karşıya gidip gelmek trafikten sıkıntı ve çalışıyorum ben de diğer neden ise araştırırken tayfun beye rastladım videolarını izledim ve bir tanıdıktan çok iyi doktor olduğunu duydum ve içime sindi.derneği bilmiyorum bakarım cnm gerçi sağlık sigortam var ve muayene karşılıyor ama yine de üye olurum.
o zaman çok ıyı sağlık sıgortan varsa hiç düşünme aslında ben de düşünüyorum sağlık sıgortasını ılk denemem de olmazsa sıgorta kaç taneye kadar karşılıyo bılmıyorum ama:KK12:

bakalım tayfun beyle görüşünce düşüncelerımız nasıl değişecek zaten içime sinmezse tatili bekleyip maslak acıbadem de yaptırmayı düşünüyorum ama orasıda cok yoğunmuş

gerçi bunlar nasip allah dilemedikten sonra dünyanın en iyı prof. olsa ne olur inşşalh allh ıkımız için de diler:KK5:

gerçi bunlar nasip allah dilemedikten sonra dünyanın en iyı prof. olsa ne olur inşşalh allh ıkımız için de diler:KK5:
Amin cnm inşallah ama özel sağlık sigortası tüp bebeği karşılamıyor sadece ilk muayene ücretini ben sigortamdan karşılarım ama diğer ücret ilaç vs tüple ilgili hiçbirşeyi karşılamıyor birde annelik teminatım var o da doğumu karşılıyor

Cnm ben gittim acıbademe ancak c.tesi 2 de kapatıyorlarmış bölümü soramadım sorunu

Cnm ben gittim acıbademe ancak c.tesi 2 de kapatıyorlarmış bölümü soramadım sorunu
hımmm canım olsun önemli değil varmış galıba ben de videodan dinledım ben senden önce gıdıcem ya burada bütün gözlemlerımi anlatırım ama cok heycanlıyım ınsallah sorucaklarımı unutmam hatta not almayı bıle düşündüm ınsallh gusel geçer. bı de belkı ekstra test falan ısteyebılır

hımmm canım olsun önemli değil varmış galıba ben de videodan dinledım ben senden önce gıdıcem ya burada bütün gözlemlerımi anlatırım ama cok heycanlıyım ınsallah sorucaklarımı unutmam hatta not almayı bıle düşündüm ınsallh gusel geçer. bı de belkı ekstra test falan ısteyebılır
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerle dönersin umarım.

Merhaba,
Bende Tayfun bey in hastasıyım ve 2. Tüp bebek denemem ilk denemem olumsuz sonuçlandı aslında böyle olacağı baştan belliymiş bunu olumsuz sonucu aldıktan sonra Açıkladı doktorum çünkü kullandığım ilaçlar kan değerlerimi Fazlasıyla etkilemiş ve bu bilinmesine rağmen transfer yapıldı ve olumsuz sonuçlandı aslında Tayfun beyin demesine göre Şanslı hastalardandık ama o şans maalesef bize gülmedi neyse dedik ve ikincisi için karar aldık en azından bizi hasta olarak tanıyor diye tekrar Tayfun hocayla başladık bu defa uzun protokol uygulandı ve daha fazla dozda ilaç kullanıldı ve sadece 2 embriyonun başarılı gelişim sağlandı doktor bu defa kan değerlerimin yine yükseldiğini belirttiği için dondurmamız gerekti aradan 3 ay geçti cuma günü 2 transfer gerçekleşti şimdi sonucu bekliyorum daha önce transfer sonrası iğne ve jel vermişti şimdi ise estrofem adında hap ve Protestan kapsül kullanıyorum vajinal yoldan şimdi ise sonucu bekliyoruz artık Hakkımızda Hayırlısı diyoruz.ilk deneyimimden pek memnun kaldığım söylenemez çünkü adetimin ilk Gününü acilde geçirdim Tayfun bey ise sadece acil sonuçlarıma bakarak tekrar deneyelim dedi ben en azından bi muayene edip bi sorun olup olmadığına bakmasını isterdim bu ilgisiz ve rahat tavrı beni rahatsız etti. Sadece şunu söyleyebilirim çok tercih edilen bir hastane her gittiğimde kalabalık oluyor ve yabancılar Tarafından çok tercih ediliyor ayrıca hamile kalan insanlarıda görüyorum ve umut oluyorlar ve belkide bu defa olcak inş diyorum bunlar benim genel gözlemlerim .

Bizdeki sorun eşim Kaynaklı sperm değerleri düşük ve artırılamıyor işin şu tarafıds ilginç yine eşimden tedavi sırasında herhangi bir spermiogram gibi bi test yapmadılar istemedilerde aylar öncesi farklı hastanelerde yapılan test sonuçlarına baktılar ek hiçbirşeyde önermediler bu iyi gelir gibi falan eğer Buda olumsuz sonuçlanırsa farklı hastanede denemeye karar vercez inş isteyen herkes hakkında hayırlı sonucu alır çünkü 2. Denemesi olan ve çalışan biri olarak çok zor bi süreç ilkinde zor toparladım kendimi ve maddi açıdanda zor bi durum onca hayalimizi bıraktık tüp bebek masrafları için çalışıyoruz tabiki olsa bunların Hiçbirini gözüm görmeyecek ama işte doktorlara güveniyoruz doğru bi tedavimi uygulanıyor bunları bilmiyoruz artık onların vicdanlarına kalıyoruz ve olumsuz sonuçlanınca artık farklı düşünmeye başlıyosun elinde olmadan

Ne yaptın merak ettim
armin açıkçası cok etkılendiğimi söyleyemem mucize beklemenın söylediği gibi çok yoğun bi kere eşimin morfolojisi %1 ama bunun önemli olmadığını söyledi sadece benim progsteron hormon testimi tekrar istedi o düşükse bununla ılgılı bır ılaç yazdır dedı eğer ıyıyse sebepsiz demek ki dedı ama ıstıyorsan yıne tüp bebek deniyelim ya da bekle dedi şimdi o testi yaptırıp sonuça göre değerlendırıcem cok kararsız kaldım ama öyle wow! lık bı durum yok tayfun beyde birde Bülent beyden mı randevu alsam dıyorum maslakda cok uzak ama yıllık ıznımı kullanabilirim yani tüp bebek kolay bı süreç değil güwenmek iştıyorum morfolojının önemsız olduğunu söylemesını beklemiyordum allak bullak oldum cunku bız ona cok yoğunlaşmıştık rahimin içini beğenmediğini söyledı ılk defa bu yorumu aldım ama bununla ılgılde bı tedavi önermedi. bilmiyorum belkı de benım ılk olduğu için kıyaslama yapamıyorum
sen de bı git bakalım ne olucak yorumlarını bekliyorum dun akşam geç geldığımız ıçın yazamdım

Bizdeki sorun eşim Kaynaklı sperm değerleri düşük ve artırılamıyor işin şu tarafıds ilginç yine eşimden tedavi sırasında herhangi bir spermiogram gibi bi test yapmadılar istemedilerde aylar öncesi farklı hastanelerde yapılan test sonuçlarına baktılar ek hiçbirşeyde önermediler bu iyi gelir gibi falan eğer Buda olumsuz sonuçlanırsa farklı hastanede denemeye karar vercez inş isteyen herkes hakkında hayırlı sonucu alır çünkü 2. Denemesi olan ve çalışan biri olarak çok zor bi süreç ilkinde zor toparladım kendimi ve maddi açıdanda zor bi durum onca hayalimizi bıraktık tüp bebek masrafları için çalışıyoruz tabiki olsa bunların Hiçbirini gözüm görmeyecek ama işte doktorlara güveniyoruz doğru bi tedavimi uygulanıyor bunları bilmiyoruz artık onların vicdanlarına kalıyoruz ve olumsuz sonuçlanınca artık farklı düşünmeye başlıyosun elinde olmadan
canım deneyımlerını bizimle paylaştığın için çok çok teşekkür ederim. gerçekten sana cok katılıyorum bende çalışıyorum gerçekten bıde şehır dışından geliyorum onlar icın sıradan olabilir ama bızım için cok cok özel bı durum heyşey ayrıntılı bısekilde düşünülsün we anlatılsın istiyoruz bu iş maddı manevi çok yıpratıcı gerçekten. bı de hassaslaşıyoruz üstüne üffff ne bileyım rabbım yardımcımız olsun karşımıza hayırlı ınsanlar çıkarsın inşallh bu sefer olur rabbim gönlüne göre versın sonucu bızımle paylaşırsan cok mutlu olsuruz

mucize beklemek bişey sora bilir mıyım size sperm seçimi için IMSI yöntemı falan kullanıldım mı bizim de aynı durumlarımız merak ettim

mucize beklemek bişey sora bilir mıyım size sperm seçimi için IMSI yöntemı falan kullanıldım mı bizim de aynı durumlarımız merak ettim
Canım bu konuda herhangi bi açıklama yapılmadığı için net bi cevap veremicem yani hangi yöntemi kullandıklarını sormak aklıma hiç gelmedi eğer tekrar görüşme imkanım olursa doktorla o zaman sorar bilgilendiririm

armin açıkçası cok etkılendiğimi söyleyemem mucize beklemenın söylediği gibi çok yoğun bi kere eşimin morfolojisi %1 ama bunun önemli olmadığını söyledi sadece benim progsteron hormon testimi tekrar istedi o düşükse bununla ılgılı bır ılaç yazdır dedı eğer ıyıyse sebepsiz demek ki dedı ama ıstıyorsan yıne tüp bebek deniyelim ya da bekle dedi şimdi o testi yaptırıp sonuça göre değerlendırıcem cok kararsız kaldım ama öyle wow! lık bı durum yok tayfun beyde birde Bülent beyden mı randevu alsam dıyorum maslakda cok uzak ama yıllık ıznımı kullanabilirim yani tüp bebek kolay bı süreç değil güwenmek iştıyorum morfolojının önemsız olduğunu söylemesını beklemiyordum allak bullak oldum cunku bız ona cok yoğunlaşmıştık rahimin içini beğenmediğini söyledı ılk defa bu yorumu aldım ama bununla ılgılde bı tedavi önermedi. bilmiyorum belkı de benım ılk olduğu için kıyaslama yapamıyorum
sen de bı git bakalım ne olucak yorumlarını bekliyorum dun akşam geç geldığımız ıçın yazamdım
Cnm biraz şaşırdım güven duymadıysan başka yere git derim benim yarın randevum ama regli olmadım ne olacak bilmiyorum

Güven duymak dediğim şöyle bişey görüşmemizde doktor farklı ve daha uzun bi protokol uygulayacağını belirtti sadece doktor yada hastaneyi suçlamıyorum sonuçta hamile kalanlarda var öyle söyleyince eşim son kez orda deneyelim dedi bende kırmak istemedim henüz ikinci sonucum belli değil 7 nisanda belli olcak o zaman daha net konuşabilirim bu defa embriyolarımı daha fazla beklettiler ilkinde koydukları 4 hücreliyi şimdiki ise 9 hücreli bi umut diyorum

Back
X