arkadaşlar merhaba,, ACIL YARDIM EDER MISINIZ?

ben de 2 yıldır eşimin işleri erteleyelımler denk getırememeler gezıler vs vs nedenlerle bebek sahıbı olamadım.33 yaşındayım eşim 41. rezerv testlerım vs hep normal ama eşim bugune kadar tahlıl yaptırmadı yanı şimdilik bır sorun yok gibi gozukurken olmuyor.
Sizden yardım ıstıyorum

((((
1. sorum: ilk önce tahlılerden sonra size hemen tüp bebek mı yoksa aşılama mı öneriliyor yani sizler şua n aşılama sonuçlarını mı yoksa tüp bebek sonuçlarını mı beklıyorsunuz ve hangısını hangı oranda önerirsiniz. tayfun bey neye göre karar veriyor????????? en garantı hangısı zaman geçırmemek maddı manevı açıdan yanı hangısıyle baslamaya karar verdınız?
2. sorum : bu hafta regl olmadan once grsmek ıstedım ama Tayfun bey full dolu haftasonu da dolu. ben de regl olmadan eşimle ilk tahlıllerı ön görüşme sorun var mı ıkımız ıcın de gereken tahlıl vs için zaman gecmesın dıye ekibinden Dr Deniz bey e bu cumartesıye randevu aldım. sızce bu ayın 20 sıne kadar bekleyıp ilk görüşme tahlıl durumumuz vs için Tayfun beyı mı beklemelıyım yoksa ılkı onemlı değil durumu ortaya koyacaksınız DENIZ bey ile gorusun mu dersiniz??? ayın 20 si regl bıtmıs oluyor ve 10. gunume fılan denk gelıyor ne zamanlar grsmek daha ıyı.TESEKKUR EDERIM SIMDIDEN SIZLERIN SAYESINDE AYDINLANIYORUM:) ALLAH RAZI OLSUN

son olarak da tup bebek malıyetı nedır ıkındı deneme ucretı daha mı az daha mı çokkk?