Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

tamam tatlım tesekkur ederım uyarın ıcın :) çok sevındım ya uc aya az kalı sabır bır sorun olmadan tamamlayacaksın surecı kucağına da lıcaksın Allah ızın verırse ınsallah canımm sen stres yapma

tamam tatlım tesekkur ederım uyarın ıcın :) çok sevındım ya uc aya az kalı sabır bır sorun olmadan tamamlayacaksın surecı kucağına da lıcaksın Allah ızın verırse ınsallah canımm sen stres yapma
canım ne yaptın ne alemdesın başaldın mı tedaviye merak ettim ne zamndr ama pc de sorun var yazamadım. msj atmışsın galıba ama test falan yapılmıyo zaten bır tane transferden önce kan testi onun harıcın de kontroller var ısrar edersen öğlenden sonra verıyolar ama genelde sabah vermek ıstıyolar randevuları da

Selamlar arkadaşlar,

Tayfun Bağış hoca ile tedaviye başlamayı düşünüyorum. Güncel deneyim ve yorumlarınızın paylaşır mısınız? Daha önce iki denemem var bu yüzden benim için yorumlar çok önemli.

Selamlar arkadaşlar,

Tayfun Bağış hoca ile tedaviye başlamayı düşünüyorum. Güncel deneyim ve yorumlarınızın paylaşır mısınız? Daha önce iki denemem var bu yüzden benim için yorumlar çok önemli.
arkadaşım hakında hayırlısı olsun benim deneyimim yeni geçmiş sayfalardan bakabilirsin şuan da 15 haftalık hamileyim

Selamlar arkadaşlar,

Şimdiden hayırlı olsun... Ben uzun süredir Tayfun hocanın tedavisi altındayım. Rahmimde arcuate denilen bir şekil bozukluğu vardı. Bir iki kez tüp denedik ama olmayınca Tayfun hocanın önerisiyle ufak bi operasyon geçirdim. Bu operasyondan bir süre sonra - hem de tekrar tüp denemek üzereyken- doğal yollarla hamile kaldım ve 8. aydayım... Kendisi hastalarıyla ilgilenen ve hastalarıyla birlikte sevinip üzülen çok iyi bir doktordur. Ben kendisiyle birlikte geçirdiğimiz tedavi sürecinden çok memnunum...

arkadaşım hakında hayırlısı olsun benim deneyimim yeni geçmiş sayfalardan bakabilirsin şuan da 15 haftalık hamileyim

Öncelikle Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı da nasip etsin, sizin adınıza çok sevindim.İnşallah bize de hayırlısı ile nasip olur.

Anladığım kadarıyla sizin de tek sorununuz morfoloji imiş galiba devamında histeroskopi ve dondurulmuşlarla ilk transferde tutmuş sanırım. Morfoloji problemi için doktor özel bir yöntem belirtti mi yoksa standart tüp bebek süreci mi uygulandı? Embriyo kalitesi vs ile ilgili bilgi verdiler mi?

Tayfun hoca tüm işlemleri kendisi mi yapıyor? (Yumurta toplama,transfer vs)

Şimdiden hayırlı olsun... Ben uzun süredir Tayfun hocanın tedavisi altındayım. Rahmimde arcuate denilen bir şekil bozukluğu vardı. Bir iki kez tüp denedik ama olmayınca Tayfun hocanın önerisiyle ufak bi operasyon geçirdim. Bu operasyondan bir süre sonra - hem de tekrar tüp denemek üzereyken- doğal yollarla hamile kaldım ve 8. aydayım... Kendisi hastalarıyla ilgilenen ve hastalarıyla birlikte sevinip üzülen çok iyi bir doktordur. Bkendisiyle birlikte geçirdiğimiz tedavi sürecinden çok memnunum...

Teşekkürler inşallah bize de güzel haberler almak nasip olur, sizin de Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

2 tüp bebek denemenizi Tayfun hoca ile mi yapmıştınız?

Öncelikle Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı da nasip etsin, sizin adınıza çok sevindim.İnşallah bize de hayırlısı ile nasip olur.

Anladığım kadarıyla sizin de tek sorununuz morfoloji imiş galiba devamında histeroskopi ve dondurulmuşlarla ilk transferde tutmuş sanırım. Morfoloji problemi için doktor özel bir yöntem belirtti mi yoksa standart tüp bebek süreci mi uygulandı? Embriyo kalitesi vs ile ilgili bilgi verdiler mi?

Tayfun hoca tüm işlemleri kendisi mi yapıyor? (Yumurta toplama,transfer vs)
evet canım başka sorunumuz yoktu baştan sona hepsını tayfun bey kendisi yapıyo IMSI yöntemı kullanılıyo morfolojı problemınde embrıyo kalıtesıyle ılgılı bılgı verıyo embrıyologlar benım bı tane A bı tane de A kalıteye yakın bebeğimi dondurmuşlardı diğerlerı bu kadar kalıtelı olmadığından dondurmadılar ama sadece bırı tuttu

evet canım başka sorunumuz yoktu baştan sona hepsını tayfun bey kendisi yapıyo IMSI yöntemı kullanılıyo morfolojı problemınde embrıyo kalıtesıyle ılgılı bılgı verıyo embrıyologlar benım bı tane A bı tane de A kalıteye yakın bebeğimi dondurmuşlardı diğerlerı bu kadar kalıtelı olmadığından dondurmadılar ama sadece bırı tuttu

Bizim de transfer öncesinde histeroskopi yapmamız gerektiği ortaya çıktı. Siz histeroskopi den sonra transfer için ne kadar beklemiştiniz canım?Ayrıca histeroskopiyi özel sigorta karşıladı mı ücreti ne kadardı?

Tayfun bey yumurta toplama işlemini Deniz bey in yapacağını takip ve transferi kendisi yaptığını belirtti,hayırlısı bakalım.

Yardımların için çok teşekkürler canım.

Teşekkürler inşallah bize de güzel haberler almak nasip olur, sizin de Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

2 tüp bebek denemenizi Tayfun hoca ile mi yapmıştınız?

Merhaba, kuısura bakmayın yeni gördüm mesajınızı... Evet tüm tüp denemelerimi Tayfun hoca yaptı. Daha önce başka doktorda aşılama denemiştik, olmayınca Tayfun hocaya yönlendirmişlerdi.

Bizim de transfer öncesinde histeroskopi yapmamız gerektiği ortaya çıktı. Siz histeroskopi den sonra transfer için ne kadar beklemiştiniz canım?Ayrıca histeroskopiyi özel sigorta karşıladı mı ücreti ne kadardı?

Tayfun bey yumurta toplama işlemini Deniz bey in yapacağını takip ve transferi kendisi yaptığını belirtti,hayırlısı bakalım.

Yardımların için çok teşekkürler canım.
ameliyattan sonra bir bekledık canım tayfun bey yoğundur belki bu arlar ondan deniz bey yumurtalarını toplayaçaktır ama ben deniz beyı de tanıyorum ameliyatımd o da vardı hatta transfer aşamsında da vardı sen hiç telaşlanma zaten yumurta toplamak basit bi işlem sen neden histeroskopi olucaksın ben de rahım darlığı vardı senın ılk denemen mı ben 5 bin lira ödemiştım karsılar muhtemelen ma benım özel sigortam yoktu

ameliyattan sonra bir bekledık canım tayfun bey yoğundur belki bu arlar ondan deniz bey yumurtalarını toplayaçaktır ama ben deniz beyı de tanıyorum ameliyatımd o da vardı hatta transfer aşamsında da vardı sen hiç telaşlanma zaten yumurta toplamak basit bi işlem sen neden histeroskopi olucaksın ben de rahım darlığı vardı senın ılk denemen mı ben 5 bin lira ödemiştım karsılar muhtemelen ma benım özel sigortam yoktu

Daha önce biri dondurulmuşlarla iki denemem oldu canım.

Hsg filmi sonucu öğrendik ki rahim şekli T ye yakınmış ve bu yüzden Histeroskopi önerdi.

Aynı ay içerisinde hem yumurta toplama hem Histeroskopi yapılabiliyor mu canım?

Siz tüm embriyoları dondurup sonra sadece transfer işlemini yapmıştınız demi? Artık dondurulmuşlarla transfer daha çok tercih ediliyormuş sanırım.

allah yardımcınız olsun benım ameliyatım ve yumurta toplama işlemım ayrı ayrı aylarda oldu canım. ewet dondurup sadece transfer oldum basarı şansını artırıyormuş ben de öyle duydum ama benım kı ameliyat dolayısıyla meçbururen oldu

Neden yumurta toplamadan sonra ameliyat için ara verdiniz canım aynı ay yapmadınız?
tam hatırlamıyorum ama ılaç kullanmıştım ameliyattan sonra yapışıklık olmaması için zaten adet bıtımı ameliyat olabılıyosun tedavi ise 2. gun başlanıyo ya geç kalınmış oluyo galiba ondandı

tam hatırlamıyorum ama ılaç kullanmıştım ameliyattan sonra yapışıklık olmaması için zaten adet bıtımı ameliyat olabılıyosun tedavi ise 2. gun başlanıyo ya geç kalınmış oluyo galiba ondandı
Birinci ay yumurta toplama, ikinci ay Histeroskopi ve yapışıklık için ilaçlar üçüncü ay ise sulu ultrason ile kontrol ve estrofem e başlayıp devamında transfer yani.. Hakkımızda hayırlısı inşallah dualarınızdan eksik etmeyin..

amin inşallhh olsun allah sabredenlerle beraberdir bizi de haberdar et sonuçtan

kızlar selam ...ben tedaviye hala başlayamadım:KK43:((((( yurt dışı işlerim çıktı 2 aydır fransadayım bitiremedim inşallah önümğzdeki ay başlayacağım. derinciğim hamilelik nasıl gidiyor görüşemedik kafamı kaldıramıyorum işten ve canım sıkkın.

bu arada benim de bahsetmiştim rahim darlığım vardı üstten basık hafif ama çok değil. ben garanti olsun diye ameliyat olıyım dedim tayfun bey istemedi önce deneyelim dedi. ameliyat nihayetinde filan dedi. şimdi bu ay gidip konuşacağız bakalım ne yapacağız. ameliyat olma konusudna bastırsam mı ısrar etsem mı bılemıyorum. armin naptı onu da merak ediyorum umarım hersey yolundaıdr opuyorum sizleri

kızlar selam ...ben tedaviye hala başlayamadım:KK43:((((( yurt dışı işlerim çıktı 2 aydır fransadayım bitiremedim inşallah önümğzdeki ay başlayacağım. derinciğim hamilelik nasıl gidiyor görüşemedik kafamı kaldıramıyorum işten ve canım sıkkın.

bu arada benim de bahsetmiştim rahim darlığım vardı üstten basık hafif ama çok değil. ben garanti olsun diye ameliyat olıyım dedim tayfun bey istemedi önce deneyelim dedi. ameliyat nihayetinde filan dedi. şimdi bu ay gidip konuşacağız bakalım ne yapacağız. ameliyat olma konusudna bastırsam mı ısrar etsem mı bılemıyorum. armin naptı onu da merak ediyorum umarım hersey yolundaıdr opuyorum sizleri
Can'ım benim bütün genetik testlerim yapıldı eşimin ve benim kromozom analizimiz ayrıca bana birçok test yapıldı herşey normal çıktı.ama 4 Bebek kaybım olduğu için cgh yöntemi ile tüp bebek ve öncesinde histereskopi yapalım dediler.birkaç doktor ile görüştüm ama nerede yaptıracağıma karar veremedim .ya acıbadem maslak ya Şişli memorial ya da Ataşehir memorial da yaptırıcam gerçi 12 kasımda randevu aldım Cem demirelden ama hala kararsızım açıkçası birine karar verip başlayacağım tedaviye tekrar.

Can'ım maşallah 20 haftalık olmuşsun cinsiyeti belli olmuştur herhalde artık.sağlıkla kucağına almak ya nasip olsun.

Back
X