Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

Can'ım benim bütün genetik testlerim yapıldı eşimin ve benim kromozom analizimiz ayrıca bana birçok test yapıldı herşey normal çıktı.ama 4 Bebek kaybım olduğu için cgh yöntemi ile tüp bebek ve öncesinde histereskopi yapalım dediler.birkaç doktor ile görüştüm ama nerede yaptıracağıma karar veremedim .ya acıbadem maslak ya Şişli memorial ya da Ataşehir memorial da yaptırıcam gerçi 12 kasımda randevu aldım Cem demirelden ama hala kararsızım açıkçası birine karar verip başlayacağım tedaviye tekrar.

tetslerın normal cıkması pozıtıf sızın acınızdan sevındım, şişli memorial iyi diye biliyorum arkadasım da orada tup bebek yaptrmıstı ve bırcok tarama ,memnundu hakkında hayırlısı canım artık sen ve ben de mutlu sona ulasaak ne guzel olur ve belkı bır gun derın sen ben bebişleri alır kahve içmeye gıderız :) yaaa gelsın o gunler artık be:) ben basladığımda gelısmelerı yazarım bır doneyım Turkıyeye insallah opuyorum

tetslerın normal cıkması pozıtıf sızın acınızdan sevındım, şişli memorial iyi diye biliyorum arkadasım da orada tup bebek yaptrmıstı ve bırcok tarama ,memnundu hakkında hayırlısı canım artık sen ve ben de mutlu sona ulasaak ne guzel olur ve belkı bır gun derın sen ben bebişleri alır kahve içmeye gıderız :) yaaa gelsın o gunler artık be:) ben basladığımda gelısmelerı yazarım bır doneyım Turkıyeye insallah opuyorum
İnşallah Can'ım o günleri de görürüz.

amin canım allah herkese nasip etsin kız :-)zaman çok yavaş geçiyo ama. sen nasıl napıyosun

İnşallah Can'ım o günleri de görürüz.
şimdi okudum yukarıyı:oops: genetik bir sorun çıkmamasına çok sewındım perde falan vardır belkı de rahimde ben de oldum bılıyosun darlık nedeniyle ama gayet basitti ameliyat sonrası ağrı bile hissetmedim ertesi gün işe geri döndüm ameliyat sonuçunu haber et bize de cgh nasıl bı yöntem miş hakkında hayırlısı olsun dualarım sizinle

süre
süreklı senden haber var mı dıye bakıyorum ben de dönunce gelişmelerden haberdar et bzı çok merak ettim sizi insallah bebeişler olsunda kahveleri içeriz :rolleyes:

canım 20- 25 aralık arası olucam yarın gidip gün alacağım. senin nasıl gidiyor sorun yoktur umarım.
acıbademde mı olucaksın ameliyatını amelıyattan sonrada haber ver canım ıyıyım allaha binlerce şükür maaşallah bır aydır kontrole gıtmedım haftaya bakalım muayne var bebeiş nasıl onuda öğrenıcez her muaynede sters oluyorum hala ınankı:KK47: zor kavuştuk ya ondan herhalde yada ben fazla pimpırıklıyım işte:KK53:

canım sevındım herseyın yolunda olmasına umarım sonuna kadar boyle guzel gıdecek pımpırıklı olmak bır nebze de ıyı cunku dıkkatsızlığın de bedelı kotu olabılıyor fazla da abartma tabı tevekkul etmek de gerek. ben yenı yılda baslıyorum ınsallah yurt dısındayım hala :( aksılık hep iş cıktı ne zaman baslıyım desem bıktım yanı:((( bana da dua edın de ıslerım yolunda gıtsın . sızlerı cok opuoryum :)

merhabalar
benimde doktorum tayfun bey. acıbadem kadıkoy e 3 yıldır devam ediyorum. aşılama olmadı. tup bebeğe geçtik. ilk i kimyasal gebelik. diğeri geçen hafta kurtajla alındı. iki aylık olmuştu. kalbi durdu. şimdi genetik testler yapılacak. tayfun bey herşeyle kendisi ilgileniyor. gerçekten güven veren birisi. ayrıca ekip olarak çok ilgili ve alakalılar. 15 gün sonra testler belli olacak. tek dondurulmuş embriyom kaldı. <bakalım kısmet

canım sevındım herseyın yolunda olmasına umarım sonuna kadar boyle guzel gıdecek pımpırıklı olmak bır nebze de ıyı cunku dıkkatsızlığın de bedelı kotu olabılıyor fazla da abartma tabı tevekkul etmek de gerek. ben yenı yılda baslıyorum ınsallah yurt dısındayım hala :KK43: aksılık hep iş cıktı ne zaman baslıyım desem bıktım yanı:KK43:(( bana da dua edın de ıslerım yolunda gıtsın . sızlerı cok opuoryum :)
allah senınde yardımcın olsun canım hayırlı zamanda olsun başlar başlamaz bıze de haber ver canım. kızımla bırlıkte hepinize dua edıyoruz:KK5:

merhabalar
benimde doktorum tayfun bey. acıbadem kadıkoy e 3 yıldır devam ediyorum. aşılama olmadı. tup bebeğe geçtik. ilk i kimyasal gebelik. diğeri geçen hafta kurtajla alındı. iki aylık olmuştu. kalbi durdu. şimdi genetik testler yapılacak. tayfun bey herşeyle kendisi ilgileniyor. gerçekten güven veren birisi. ayrıca ekip olarak çok ilgili ve alakalılar. 15 gün sonra testler belli olacak. tek dondurulmuş embriyom kaldı. <bakalım kısmet
canım benım kaybın için çok üzüldüm allah sabrınıda versin ınsallh bu seferki embrıyonda sağlıklı sonuçları gelir gerçekten tayfun bey bana da guven verıyo eğer kendılığinden olmazsa ıkınci bebek için de tayfun beyı dusunuyorum

canım sevındım herseyın yolunda olmasına umarım sonuna kadar boyle guzel gıdecek pımpırıklı olmak bır nebze de ıyı cunku dıkkatsızlığın de bedelı kotu olabılıyor fazla da abartma tabı tevekkul etmek de gerek. ben yenı yılda baslıyorum ınsallah yurt dısındayım hala :KK43: aksılık hep iş cıktı ne zaman baslıyım desem bıktım yanı:KK43:(( bana da dua edın de ıslerım yolunda gıtsın . sızlerı cok opuoryum :)
deniz başladın mı tedaviye?

deniz başladın mı tedaviye?[/QUOTE KIZLAR iyi akşamlar yi tayfun hocayı araştırmak için bir bakayım dedim beee sizleri gördüm çok olumlu cevaplar var kaan hoca ile ilgili çok memnun oldum bunu duyduğuma bende şubatta tüp bebek yapacam benim esim azo sperm normal yolla az sayıda sperm atiyor ben azo grubundan takip ediyordum ama burda buldugum çok çok sevindim bende tayfun hocanın hastasiydim gerçekten o kadar çok ilgilendi ki 3 hafta önce onun yanındayım bütün tahliller hersey yapıldı Şubat'ın ilk haftası adet tarihim ve tayfun hoca ile başlıyorum tedaviye bu 2 tüp bebek deneme olacak ilki Mecidiyeköy Şişli hastanesinde yaptım tutmadi ama tayfun hocaya çok çok güveniyorum zaten memleketlim ve tayfun hocanın babası aile doktorumuz du

hayırlı olsun canım gelişmelerden bızı de haberdar et aramıza hoş geldın :KK9:

[QUOTE="der, post304, membe6640haırlı olsun canım gelişmelerden bızı de haberdar et aramıza hoş geldın :KK9:[/QUOTE]
Tabi ki cnm subat 8 de giderim hayirli haber vermek nasil olsun insallah

deniz başladın mı tedaviye?

derin selam herkese selam canım ocak ayının başında gelebıldım TR ye. . Evet yarın başlıyorum. adetın ıkıncı gunu. once ön kontrol yapılıcak sorun yoksa baslıycaz ınsallah. Derııın bana dua et.. senın gıbı ılkınde hersey yolunda gıder ınsallah. sen nasılsın canım? bebiş ve sen ıyı mısın? doğum mart gıbı sanırım. Allah yardımcın olsun sonuna kadar ınsallah. Haberdr ederım sızlerı gelişmelerden. armın ne yaptı acaba? opuyorumm

Back
X