Kadın, adamı tasma takıp gezdirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.301
42.832
$fft81_mf2104601.Jpeg
Bu sabah Londra'nın en işlek caddelerinden birinde bir kadının elinde tasmasıyla bir adamı köpek gibi gezdirmesi büyük şaşkınlık yarattı.
Facebook'ta Paylaş

İngiliz Independent gazetesinin yayınladığı fotoğraflarda, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Farrington semtinde sabah 8.30 sıralarında elinde kahvesiyle yürüyen genç bir kadın elinde tasmasıyla bir adamı emekler şekilde yürütürken görülüyor.

Takım elbiseli olduğu gözlenen adam, işe gidenlerin şaşkın bakışları altında genç kadının boynuna geçirdiği tasmasıyla elleri ve ayakları çıplak vaziyetti sokakta yürüyor.

Caddede bulunanların fotoğraflarını çekerek sosyal medyaya aktardıkları görüntüler bir anda ülkede merak konusu oldu.

Bir halkla ilişkiler çalışması olduğundan şüphenilen olayı Peta ve Agent Provocateur gibi hayvan hakları dernekleri de üstlenmedi. (dha)
 
Bence adam aldattı.. Kadın da kapıda köpek etme eylemini ciddi ciddi uyguluyor.:KK9:
 
Kadinin fendi erkegi yendi! durumlari mi olmus anlamadim..:KK1:
 
İlginç bir haber, üstüne birçok spekülasyon yapılabilir:KK51:
Kadının köpeği vardı belki, adam kadının olmadığı bir anı kollayıp uzun zamandır sinir olduğu köpeği evden atar, kadın eve köpeğini gezdirme hayaliyle döner, biricik köpeğini göremeyince hem üzülür hemde sinirlenir, adama döner fifimi tekrar bana getirene kadar bu tasmayı boynundan çıkarmayacaksın der:KK60:

Belki de sosyal bir mesajdır:26: erkekler benim gözümde böyle birşey demek için gezdiyor olabilir ya da adam köpeğin olayım dedi:44:
 
Konunun BDSM ile ilgisi var. Google'a yazarsaniz ayrintili bilgi var. Bu cinsellik tabanli bir tur efendi kole iliskisi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Yıllar önce başka bir haber daha çıkmıştı böyle İngiltereden, onda bir adam bir kadını tasmayla gezdiriyordu. Yanlış hatırlamıyorsam onları otobüse almayan şöförden şikayetçi olmuşlardı ayrımcılık yaptığı gerekçesiyle. BUradan anlıyoruz ki BDSM İngilterede oldukça görünür yaşanıyor.
 
Onur kırıcı bence (her ikicins için de) , çok itici geldi .
 
X