kadın doğum lütfen yardım kızlar

baddi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
14
0
36
arkadaşlar ben polikistik over sendromu hastasıyım.çocuk düşünmeye başladık. istanbul avrupa yakasında önerebiliceğiniz dr varmıdır.çok zor durumdayım

arkadaşlar ben polikistik over sendromu hastasıyım.çocuk düşünmeye başladık. istanbul avrupa yakasında önerebiliceğiniz dr varmıdır.çok zor durumdayım

geçmiş olsun canım öncelikle..2 dr. biliyorum görümcemin dr. çok iyiler :)özel avrasya hastanesi gamze hanım (soy isimlerini bilmiyorum)
avcılar hospitalda nil hanım gerçekten iyiler ben bursada olduğum için gidemedim çok üzülüyorum denemeni öneririm ayrıca sgk anlaşması var sadece 30 lira veriyodun en son

cok tesekkürler cnm. bgn bi dr gittik şişli etfalde maf etti beni. moralim sıfır. bi dr buldum ali paşa bey ethicada ona bi bakıcam. senin söylediklerinide not alıyorum

cok tesekkürler cnm. bgn bi dr gittik şişli etfalde maf etti beni. moralim sıfır. bi dr buldum ali paşa bey ethicada ona bi bakıcam. senin söylediklerinide not alıyorum

avrasyadaki dr. o kadar tatlıki hem bayan ama çok kibar güler yüzlü ona öncelik ver çok fazla dr. gitme kafan karışır bence tavsiye :)

Back
X