kadın kocasından 10 yaş büyük

Etrafımda 10 yaş olmasa da yine bayağı bi fark olan bir çift var. Okula Başlayan çocukları var. yaştan Kaynaklı bir sıkıntıları yok. Ama her insan bir olmaz tabi.
ben kendimden on yaş küçük biriyle evlenmezdim çünkü belli bir yaştan sonra kadın daha hızlı yaşlandığında bazı sorunlar ortaya Çıkabilir. Bi kere kadında daima Özgüven sorunu olur. Zor bence.

Sevgiliyken problem yok, hatta bence güzel olur sizin açınızdan çıtır bir erkek. Belli bir yaştan sonra isterdim ben eğer bekarsam. Ama evlilik olayı cıks. Ben tercih etmezdim sizi bilemem.

Kadınlar hem daha çabuk olgunlaşır hemde daha çabuk yaşlanır. Düşünüyorumda 10 yaş küçük bi kocam olsa şöyle doğru düzgün şımaramam, nazlanamam ya:oops:

Var 33 yasında bayanla 23 yasında erkek evlendi gecen yaz. Mutlu görünüyorlar.
Bebek bekliyorlar. Olmayacak diye korkuyorlardı. Oldu çok şükür.

Kişiye göre değil si r

Kadın kocasından 10 yaş büyük olursa evlilik nasıl olur aranızda böyle olanlar varmı arkadaşlar
eşim ve ben 9 yaş var aramızda tanıdığım bir çok erkekten daha adam.. arada aşk varsa engel kalmıyor biz çok mutluyuz başlarda bende nasıl olur biter derken evlendik 2 yıl bitti.. eşim olgun hem kişilik olarak hem görüntü olarak bende çocuksuyum her iki anlamda.. birbirimizi tamamlıyoruz ilersi için sorun olacağını hiç sanmıyorum bakımlı olmayı seviyorum çünkü.. özgüven sorunumda yok aksine sizden küçük erkekler sizi kaybetme korkusu yaşıyorlar, bikere her yaptığınız taktir görüyor ondan bit tık ilerde olmanız dezavantaj değil avantajdır size hayran bir adam.. bu işler yaşla değil de kişilikle alakalı bir durum belkide benim eşim beni çok güzel çekip çeviriyor aşığım ona ilk günkü gibi şimdi birde bebeğimiz olacak..

Şimdi cevap yazabilirim bizde eşimle aynıyız sizin gibi ben eşimden 10 yaş büyüğüm ama görüntü olarak ve kafa yapısı olarak o benden 10 yaş büyük gibi bizimde 3 yıl oldu evleneli ama beden olgun birisiyle evlenseydim belkide bu kadar mutlu olamıycaktım eşim değer veriyor dediğin gibi kaybetme korkusu ve sahiplenme daha fazla oluyor bizde eşimle aynı sizin oldugunuz gibiyiz Allah bozmasın sizinkinide benimkininide

Bebeğinizede Allah sağlıkla kavuştursun inşallah evliliğiniz ve mutluğunuz daim olsun benim eşimin ilk evliliği benim ise ikinci benim bi tane kızım var ilk eşimden çocuk konusunda net değilim ama eşim mükemmel bir insan buzde birbiimizi tamamlıyoruz Allah bozmasın:)

X