Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demet akalın- okan kurtKadın kocasından 10 yaş büyük olursa evlilik nasıl olur aranızda böyle olanlar varmı arkadaşlar
eşim ve ben 9 yaş var aramızda tanıdığım bir çok erkekten daha adam.. arada aşk varsa engel kalmıyor biz çok mutluyuz başlarda bende nasıl olur biter derken evlendik 2 yıl bitti.. eşim olgun hem kişilik olarak hem görüntü olarak bende çocuksuyum her iki anlamda.. birbirimizi tamamlıyoruz ilersi için sorun olacağını hiç sanmıyorum bakımlı olmayı seviyorum çünkü.. özgüven sorunumda yok aksine sizden küçük erkekler sizi kaybetme korkusu yaşıyorlar, bikere her yaptığınız taktir görüyor ondan bit tık ilerde olmanız dezavantaj değil avantajdır size hayran bir adam.. bu işler yaşla değil de kişilikle alakalı bir durum belkide benim eşim beni çok güzel çekip çeviriyor aşığım ona ilk günkü gibi şimdi birde bebeğimiz olacak..Kadın kocasından 10 yaş büyük olursa evlilik nasıl olur aranızda böyle olanlar varmı arkadaşlar