kadin siginma evi hakkinda bilgi sahibi olan var mi

o simdi anne

minik kusum elosum
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
100
27
30
Basliktada dediğim gibi kadim siginma evleri hakkında bilgi sahibi olan varmi aldatildm ve bosandm ve simdi babam guldeym sekiz aylik bi kizim var yaklasik bir aydir burdaym babam ve abim hatta annem bebeğini ver diyorlar bir ayda hayatimi cehenm neme çevirdiler etmedikleri laf kalmadi olurumde kizimi vermem artik kararimi verdim ve bir kadim siginma evine gidcem ama nasip gidilir nazil bir yer bebeğim için nasil bir yer hic bilmiyorum sadece varligindan haberdarim lutfen bilgisi olan acik bi şekilde anlatsn en çok da bebeğim için nasil bi yer diye endiseleniyorm

Basliktada dediğim gibi kadim siginma evleri hakkında bilgi sahibi olan varmi aldatildm ve bosandm ve simdi babam guldeym sekiz aylik bi kizim var yaklasik bir aydir burdaym babam ve abim hatta annem bebeğini ver diyorlar bir ayda hayatimi cehenm neme çevirdiler etmedikleri laf kalmadi olurumde kizimi vermem artik kararimi verdim ve bir kadim siginma evine gidcem ama nasip gidilir nazil bir yer bebeğim için nasil bir yer hic bilmiyorum sadece varligindan haberdarim lutfen bilgisi olan acik bi şekilde anlatsn en çok da bebeğim için nasil bi yer diye endiseleniyorm
Aileniz neden vermenizi istiyo sekiz aylık çocuğa baba nasil baksin daha yavru emiyodur anne gibi kim bakabilir
İnşallah iyi bir sığınma evi bulursunuz ailenize ve babasina muhtac kalmazsiniz üzüldüm adınıza

Nasıl bir bilgi istiyorsunuz?
Bakanlıktan ve il müdürlüklerinden daha sağlıklı bilgi alırsınız.

İyi aksamlar.durumuna cok uzuldum.zamaninda oraya gidip kaldigim icin bilgi sahibiyim.oncelikle ariyorsun bilgi veriyorsun.en yakin eve goturuyorlar.iceri giriyorsun her yerin ve esyalarin araniyor.altin tl ve paran aliniyor.kasada saklaniyor bilgilerin aliniyor hangi sebeble oraya geldigin soruluyor.bir odaya yerlestiriliyorsun.odalar 2 3 4.kisilik oluyor.yemekler yapilmis olarak geliyor.yemek saatleri var o saatte yedin daha sonra mutfak kapali.cay surekli ocakta demli oluyor.ikindi vakti cay saati var.aksamlari meyve saati.ev uzun duvarlarla kapli icerisi gorulemiyor.guvenlik iceride 7.24.devriye geziyor.evin hemen karsisinda bir kres var donusumlu calisan ogretmenler var hepsi cok iyiler.ordaki sistem sudur.size is buluyorlar.yada bi kac gun sonra siz cikip aramaya basliyorsunuz.gunduz calisan cocuklu annelerin cocuklari kreste bakiliyor.geldikten iki uc gun kadar sizden is istenmiyor.size henen bir psikolog veriliyor.randevulu sistemde zamanu gelince gidiyorsunuz yada cik kisisiyseniz oranin arabasi goturuyor.sonra kurayla size kurum ici is veriliyor.bulasik yemek dagitimi temizlik gibi.camasir gunu var.o gun camasirinizi yikiyorsunuz.isten gelince yada is aramak icin disari cikincada araniyorsunuz cantaniza varana kadar.iceri tl yiyecek sokmak yasak.cocuklara cok onem veriliyor.ben kizima dogum gunu yapmistim.kendimizi iyi hissedelim diye eglenceler duzenleniyor.ve size 100 varsa cocugunuz cocuk basi 25 tl aylik veriliyor.2010 yilinda bu kadardi.ama bana verilmedi benim hem param hemde altinim vardi.bende istemedim.cok guzel dostluklar edindim.cok dertli ibsanlarin varoldugu bir kurum.tabi adam kayirma ve haksizlik her yerde oldugu gubi ordada var.her cesit insan var iyisi kotusu kimseye bulasmassan kafan sakin olur.benimki oleydi.yani hapishaneden hallice bu ceza almadan bu hayati yasiyorsun kurallari var.kiler odasu mevcut.kisisel ihtiyaclarinu istiyor gidip aliyorsun cocuk mamasi bezi mendili her sey var.kendini cok yanliz hissediyorsun kimsesiz gibi artik hayatin o ev o insanlar ve bulup gittigin isin oluyor.orada 6 ay kadar kalmana izin veriliyor.o sure icinde birikim yapip bi ev tutman istemiyor.eger yapamadiysan ya orda kalmaya devam ediyorsun izin verirlerse.yada baska eve naklediliyorsun.eger cok zor durumda isen gercekten guvenle kalinacak bir yer.baska sormak istersen severek cevaplarim.insallah sorununa care bulursun..

Ebeveynleriniz cok merhametsiz ve salak.
Bu insanlarla yasamaktansa sokakta yasamak daha iyidir.
Telefonla ulasin. Size en yakin siginmaevi hakkinda muhakkak bilgi vereceklerdir.

Bu konuda bir bilgim yok ama bebegi babasına verseniz olmaz mı?
Bir anne ne olursa olsun canını da alsalar kuzusundan ayrılamaz, ayrılmamalı da..
Konu sahibi durumunuza çok üzüldüm. Ailenizi de anlamadım neden ısrar ediyorlar bebeği vermeniz için? Maddi durumları çok mu kötü? Öyle bile olsa bir şekilde büyür o bebek. İnşallah bir çıkar yol bulursunuz, Allah yardımcınız olsun..

Canım hemen 183 ü ara ordaki uzmanlar sana en sağlıklı bilgileri verirler

Bir anne ne olursa olsun canını da alsalar kuzusundan ayrılamaz, ayrılmamalı da..
Konu sahibi durumunuza çok üzüldüm. Ailenizi de anlamadım neden ısrar ediyorlar bebeği vermeniz için? Maddi durumları çok mu kötü? Öyle bile olsa bir şekilde büyür o bebek. İnşallah bir çıkar yol bulursunuz, Allah yardımcınız olsun..
8 aylık olduğu kısmı kacırmısım ben.Kadın sıgınma evleri hakkında bir bilgim yok nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum o yüzden söyledim.Bende ayrılmasın cok isterim tabiki ama dedigim gibi bir bilgim yoktu hala yok belki babasında kalması onun icin daha iyi olur diye düsündüm.İkisi icinde en iyi olsun ve hic ayrılmamalarını umarım.

8 aylık olduğu kısmı kacırmısım ben.Kadın sıgınma evleri hakkında bir bilgim yok nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum o yüzden söyledim.Bende ayrılmasın cok isterim tabiki ama dedigim gibi bir bilgim yoktu hala yok belki babasında kalması onun icin daha iyi olur diye düsündüm.İkisi icinde en iyi olsun ve hic ayrılmamalarını umarım.
bende öyle :) bebeğin var mı bilemiyorum yazını okuyunca çok genç olduğunu düşündüm nedense. evlat öyle bir şey ki .... anlatılmıyo işte..

Haklısınız bebeğim yok ve anne olmaya daha var o yüzden kusuruma bakmayın yorum icin Hoppa
Yok canım ne kusuru cocuk anneden babadan eşten önce geliyo anneler için cocugun olunca sende anlayacaksin emin
olabilirsin (ana gibi yar baba gibi hıyar olmazmış) atalar demiş

Kadın sığınma evi hakkında bir bilgim yok. Fakat sizin gibi evladına kocaman yüreğini açan annelerin olması ne kadar güzel. Dualarım sizin için en hayırlısı olması.

OTE="cemre76, post: 40248953, member: 344080"]İyi aksamlar.durumuna cok uzuldum.zamaninda oraya gidip kaldigim icin bilgi sahibiyim.oncelikle ariyorsun bilgi veriyorsun.en yakin eve goturuyorlar.iceri giriyorsun her yerin ve esyalarin araniyor.altin tl ve paran aliniyor.kasada saklaniyor bilgilerin aliniyor hangi sebeble oraya geldigin soruluyor.bir odaya yerlestiriliyorsun.odalar 2 3 4.kisilik oluyor.yemekler yapilmis olarak geliyor.yemek saatleri var o saatte yedin daha sonra mutfak kapali.cay surekli ocakta demli oluyor.ikindi vakti cay saati var.aksamlari meyve saati.ev uzun duvarlarla kapli icerisi gorulemiyor.guvenlik iceride 7.24.devriye geziyor.evin hemen karsisinda bir kres var donusumlu calisan ogretmenler var hepsi cok iyiler.ordaki sistem sudur.size is buluyorlar.yada bi kac gun sonra siz cikip aramaya basliyorsunuz.gunduz calisan cocuklu annelerin cocuklari kreste bakiliyor.geldikten iki uc gun kadar sizden is istenmiyor.size henen bir psikolog veriliyor.randevulu sistemde zamanu gelince gidiyorsunuz yada cik kisisiyseniz oranin arabasi goturuyor.sonra kurayla size kurum ici is veriliyor.bulasik yemek dagitimi temizlik gibi.camasir gunu var.o gun camasirinizi yikiyorsunuz.isten gelince yada is aramak icin disari cikincada araniyorsunuz cantaniza varana kadar.iceri tl yiyecek sokmak yasak.cocuklara cok onem veriliyor.ben kizima dogum gunu yapmistim.kendimizi iyi hissedelim diye eglenceler duzenleniyor.ve size 100 varsa cocugunuz cocuk basi 25 tl aylik veriliyor.2010 yilinda bu kadardi.ama bana verilmedi benim hem param hemde altinim vardi.bende istemedim.cok guzel dostluklar edindim.cok dertli ibsanlarin varoldugu bir kurum.tabi adam kayirma ve haksizlik her yerde oldugu gubi ordada var.her cesit insan var iyisi kotusu kimseye bulasmassan kafan sakin olur.benimki oleydi.yani hapishaneden hallice bu ceza almadan bu hayati yasiyorsun kurallari var.kiler odasu mevcut.kisisel ihtiyaclarinu istiyor gidip aliyorsun cocuk mamasi bezi mendili her sey var.kendini cok yanliz hissediyorsun kimsesiz gibi artik hayatin o ev o insanlar ve bulup gittigin isin oluyor.orada 6 ay kadar kalmana izin veriliyor.o sure icinde birikim yapip bi ev tutman istemiyor.eger yapamadiysan ya orda kalmaya devam ediyorsun izin verirlerse.yada baska eve naklediliyorsun.eger cok zor durumda isen gercekten guvenle kalinacak bir yer.baska sormak istersen severek cevaplarim.insallah sorununa care bulursun..[/QUOTE]
Cok sağol bilgilerin için birazda olsa içimi rahatlatti dediklerin sadece bir sorum olacak bahsettiği siginma evi hangi sehirde

X