kadın tribi mi?

morenika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
29
7
35
Merhaba kızlar,

Erkek arkadaşım bir kadın hocadan özel ders alıyor mesleğiyle alakalı. Kadın, benim gözlemlediğim kadarıyla (tanışmıyorum) biraz kontrol etmeyi seven bir yapıda. Ben yüz yüze tanışmadım daha doğrusu tanışmak istemedim, çünkü bu konu beni bir şekilde rahatsız ediyor nedenini bilmediğim bir şekilde.

Bu dersler evde(erkek arkadaşımda) birebir gerçekleşiyor. Hocası sosyal medyada daha önce ikisinin fotoğrafını koyması için erkek arkadaşıma ısrar etmiş ve o da koymuştu. Ben rahatsız olduğumu söyleyince kaldırdı, ama ben kesinlikle kaldır falan demedim böyle şeylere karışılmasını hiç sevmem. Yani ben ciddi bir tepki verince , çünkü fotoğraf bana göre gereksiz samimiydi, o da kaldırmak zorunda kaldı.

Bu konuyu bir şekilde kapattık, bugün erkek arkadaşım arayıp hocasında sosyal medya hesabının şifresinin olduğunu, ona dikkatli mesaj atmamı söyledi. (yine meslekle alakalı düzenleme için şifresini vermiş). Bunu duyunca kendime hakim olamadım ve sesim düştü. O da bana sürekli trip attığımı ve onu anlamadığımı bunaldığını söyledi.

Sizce bu klasik kız tribi mi? Böyle hissetmekten vazgeçemem ama eğer yaptığım mantıksızca, kimseye ayak bağı olmadan çekilmek isterim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba kızlar,

Erkek arkadaşım bir kadın hocadan özel ders alıyor mesleğiyle alakalı. Kadın, benim gözlemlediğim kadarıyla (tanışmıyorum) biraz kontrol etmeyi seven bir yapıda. Ben yüz yüze tanışmadım daha doğrusu tanışmak istemedim, çünkü bu konu beni bir şekilde rahatsız ediyor nedenini bilmediğim bir şekilde.

Bu dersler evde(erkek arkadaşımda) birebir gerçekleşiyor. Hocası sosyal medyada daha önce ikisinin fotoğrafını koyması için erkek arkadaşıma ısrar etmiş ve o da koymuştu. Ben rahatsız olduğumu söyleyince kaldırdı, ama ben kesinlikle kaldır falan demedim böyle şeylere karışılmasını hiç sevmem. Yani ben ciddi bir tepki verince , çünkü fotoğraf bana göre gereksiz samimiydi, o da kaldırmak zorunda kaldı.

Bu konuyu bir şekilde kapattık, bugün erkek arkadaşım arayıp hocasında sosyal medya hesabının şifresinin olduğunu, ona dikkatli mesaj atmamı söyledi. (yine meslekle alakalı düzenleme için şifresini vermiş). Bunu duyunca kendime hakim olamadım ve sesim düştü. O da bana sürekli trip attığımı ve onu anlamadığımı bunaldığını söyledi.

Sizce bu klasik kız tribi mi? Böyle hissetmekten vazgeçemem ama eğer yaptığım mantıksızca, kimseye ayak bağı olmadan çekilmek isterim. Siz ne düşünüyorsunuz?

ne mesleğiymiş bu peh peh çok inandırıcı:KK59:

ne mesleğiymiş bu peh peh çok inandırıcı:KK59:

Oyunculukla ilgili profil düzenlemesi vs. Hocayla ilişkilerinin abla kardeş gibi olduğunu tanısam çok pişman olacağımı söylüyor. Ama içten gelen bir his olur ya onu atamıyorum, bana çok basit geliyor kadın, ilgi delisi geliyor. Mesleğindeki başarısını bilemem ama benim hislerim böyle

Bu ne menem bir meslektir; sosyal medya hesabında hoca düzenleme yapacak

Düzenleme yapılacaksa söylesin erkek arkadaşına o yapsın; yahut oturup birlikte yapsınlar

Ne demek şifresini vermek

Eşim şifresinin vermiyor diyenlere vermesin hakkı; özel alanı diyoruz; el aleme nasıl verilir ki bu şifre

Adamın tüm geçmiş yazışmalarını vs de okuyabiliyor mu şimdi bu hocahanım

Oyunculukla ilgili profil düzenlemesi vs. Hocayla ilişkilerinin abla kardeş gibi olduğunu tanısam çok pişman olacağımı söylüyor. Ama içten gelen bir his olur ya onu atamıyorum, bana çok basit geliyor kadın, ilgi delisi geliyor. Mesleğindeki başarısını bilemem ama benim hislerim böyle
Bdv de ne derler bilirsin

Kadın hisseder:KK53::KK70:

sen hislerine güven

Bu ne menem bir meslektir; sosyal medya hesabında hoca düzenleme yapacak

Düzenleme yapılacaksa söylesin erkek arkadaşına o yapsın; yahut oturup birlikte yapsınlar

Ne demek şifresini vermek

Eşim şifresinin vermiyor diyenlere vermesin hakkı; özel alanı diyoruz; el aleme nasıl verilir ki bu şifre

Adamın tüm geçmiş yazışmalarını vs de okuyabiliyor mu şimdi bu hocahanım

Ben de öyle düşündüm ve inanın neden bile demedim sadece ses tonum düştü tamam akşam ne yapıyoruz diye konuyu değiştirdim ama tabi anladı ve üste çıktı kendince.
Ben bir kez bile girmedim hesabına, şifresini de bilmem. Ama sanırım 'ayıp olmasın' diye o mesajları silip vermiştir şifreyi..

Bir de ben, genelde herkesi tripli bulurum ama sizi tripsiz bile buldum

Beni tanıyanlar; herkese adamı sal gitsin; gelmezse zaten senin değildir vs yazdığımı da bilir.

Ama bu öyle bir şey de değil ki; imaj maker olsa bile çok fazla ki oyuncu vs sosyal medyasını bile kendi düzenleyemeyecekse o işten hayır çıkar mı yani

Şunları koyma vs denir belki de, hoca oturup da kendi düzenlememeli

Bir de sanki reklam olsun diye kendi resmini koyduruyor gibi geldi bana

Merhaba kızlar,

Bu arada merak ettim ikisi arasındaki yaş farkı kaç?

Hocası sosyal medya hesabına resimlerini koyması için ısrar mı etmiş, bir de şifresi onda mıymış :KK57:

Yahu ben bunları sevgililerime yapmadım bu zamana kadar. Hiçbirine hadi resmimizi sosyal medya hesabına yükle demedim, hocadaki amaç neymiş onu anlamadım.

Ayrıca hesabını kendi düzenleyemiyor, bir iş için hocasına şifreyi vermek zorunda kaldı diyelim. Bir hesap düzenlemek ne kadar sürebilir ki? Hocanın işi bittikten sonra şifresini değiştirsin. Herhalde kadın bana güvenmiyor musun, şifreni niye değiştirdin diye trip atacak değil.

Hocayla boynuzlamasin sizi :KK43: bir şekilde ambargo koyun bence.

Hocası sosyal medya hesabına resimlerini koyması için ısrar mı etmiş, bir de şifresi onda mıymış :KK57:

Yahu ben bunları sevgililerime yapmadım bu zamana kadar. Hiçbirine hadi resmimizi sosyal medya hesabına yükle demedim, hocadaki amaç neymiş onu anlamadım.

Ayrıca hadi hesabını kendi düzenleyemiyor, bir iş için hocasına şifreyi vermek zorunda kaldı diyelim. Bir hesap düzenlemek ne kadar sürebilir ki? Hocanın işi bittikten sonra şifresini değiştirsin. Herhalde kadın bana güvenmiyor musun, şifreni niye değiştirdin diye trip atacak değil.

Ben de aynen kendim bile böyle şeyler istemediğim için şok oluyorum. Israrın bahanesi de ikisinin ortak tanıdıkları bir hoca daha varmış, o kadınla işleri ayırmışlar da ona göstermek için fotoğraf koyduruyormuş. Ha bir de o diğer hocanın fotoğraflarını beğenmesini de istemiyormuş şaka gibi :)

X