kadına destek kredisi hakkinda bilgi

dusunuyorum123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
55
11
Merhaba bayanlar ben magaza açmak istiyorum. Bayan üzerine olacak yani takı kozmetik çanta şal bir bayanın ihtiyaçlarına yönelik olacak az miktarda erkek aksesuarlarıda koymayı düşünüyorum. Benim hesaplarima göre 100.000.tl ihtiyacım var devlet destek kredisi hakkinda bilgisi olanlar ve tüm bayanlar iki sorum var 1. Benim düşündüğüm sekilde dükkana bayana hitap edecek ihtiyaçi karşılayacak daha nasıl ürünler koya bilirim. 2. Devlet desteği bana yaparmi
Bilgisi olan bayanlar yardim bekliyorum

Devlet destek verir mi bilmem de bence marka ürünler satin. Iyi kazanmak istiyorsaniz iyi bir yerde iyi urunler satmalisiniz diye düşünüyorum. .

Devlet destek verir mi bilmem de bence marka ürünler satin. Iyi kazanmak istiyorsaniz iyi bir yerde iyi urunler satmalisiniz diye düşünüyorum. .
Çok işlek bir yer pazar var yaninda büyük bende düşündümki mallar ucuz ama kalite olması lazım sonuçta pazara gelen çoğu kadın az parayla çok ürün almak istiyor. Vizyonum bu diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz

Girişimcilik kursuna gidip belge alın. Kosgepe proje vereceksiniz kabul olursa 30 bin hibe 70 bin faizsiz kredi alırsınız

Çok işlek bir yer pazar var yaninda büyük bende düşündümki mallar ucuz ama kalite olması lazım sonuçta pazara gelen çoğu kadın az parayla çok ürün almak istiyor. Vizyonum bu diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Ben de 1 2 sene sonra insallah kendi butigimi acmak istiyorum. Pazar ahalisinden pek fazla umut beklemeyin derim. Meseka kira ne kadar? Mesela ben acarsam kâr etmek ve büyük oynamak isterim. Bi bayanla gorustum. Aylik kirası 20bin. Dukkani acmak 100bine mal olmus. Sattigi bi kac canta ama cantalar bin liralik cantalar. Bi kac esarp, kolye ve tasarim kiyafetler.
Ve masallah cok da iyi kazaniyor. Tabi o avm secmis kendine..
Nerde yasadiginiz da önemli. Istanbulda misiniz?

Merhaba bayanlar ben magaza açmak istiyorum. Bayan üzerine olacak yani takı kozmetik çanta şal bir bayanın ihtiyaçlarına yönelik olacak az miktarda erkek aksesuarlarıda koymayı düşünüyorum. Benim hesaplarima göre 100.000.tl ihtiyacım var devlet destek kredisi hakkinda bilgisi olanlar ve tüm bayanlar iki sorum var 1. Benim düşündüğüm sekilde dükkana bayana hitap edecek ihtiyaçi karşılayacak daha nasıl ürünler koya bilirim. 2. Devlet desteği bana yaparmi
Kosgebin kursuna gideceksiniz,belge alacaksınız sonra projenizi sunacaksınız eğer proje onaylanırsa evet iş yeri açmanız için destek verirler ama peşin olmaz taksit taksit olur,ya da önce sen iş yerin için malzeme alıyorsun faturanı KOSGEB gönderiyorsun onlar sana veriyor önce kendin harcama yapabilirsin yani,ama önce kursuna katılman ve projenin kabul edilmesi gerek.

O kredi herkese verilmiyor yalnız. Girişimcilik kursuna gitmeniz lazım... O kursa her giden de alamıyor belgeyi proje falan hazırlıyorlar vs. ikna etmen lazım yapabileceğine.
15 bin lira hibe sanırım 150 bin liraya kadar da faizsiz kredi veriyor ama dediğim gibi her işe yeri açmak istiyorum diyene değil.

Ben sahsi bilgilerime dayanarak anlatiyim bildiklerimi
1. sekli bulundugunuz sehrin ticaret ve sanayi odalarinda kobi kredi destek servisi olur orda miktari görüsebiliyorsunuz.
2.sekli ise devletin actigi girisimcilik kursuna katiliyorsunuz devlet size vercegi kredinin ödemesini faizsiz bir sekilde uzatatabiliyor uzun vadeye yayabiliyor gene arkasinda 1. maddede anlattigim yer var ama max 30 milyar gibi bir rakam oluyor net bilmiyorum.. kendi hatirladigim bilgim bunlar.. danisabilceginiz kurum orasidir o kesin.. disardan bankalardan kredi almak daha sorunlu ve ödemesi mafrafli olur devlet kadin girisimcilere cok destek veriyor

Ben sahsi bilgilerime dayanarak anlatiyim bildiklerimi
1. sekli bulundugunuz sehrin ticaret ve sanayi odalarinda kobi kredi destek servisi olur orda miktari görüsebiliyorsunuz.
2.sekli ise devletin actigi girisimcilik kursuna katiliyorsunuz devlet size vercegi kredinin ödemesini faizsiz bir sekilde uzatatabiliyor uzun vadeye yayabiliyor gene arkasinda 1. maddede anlattigim yer var ama max 30 milyar gibi bir rakam oluyor net bilmiyorum.. kendi hatirladigim bilgim bunlar.. danisabilceginiz kurum orasidir o kesin.. disardan bankalardan kredi almak daha sorunlu ve ödemesi mafrafli olur devlet kadin girisimcilere cok destek veriyor
Çok teşekkür ederim. Giderim yarın görüşmeye

Evet kosgebler zaten ticaret ve sanayi odaları icinde oluyor
Çok teşekkür ederim peki birsey soracam belliki bu konu hakkinda bilginiz var benimkisi ticaret yada esnaflik oluyor. Yani bir projem yok hazır alıp satacam. Bu sekilde bana destek olurlarmi bana onlar kredi verirlermi eşimde 10 yıllık esnaf sicilide temiz ödenmemiş borç falan yok. Kosgep onada yardım etti. Bayan girisimcilerin önünü aciyorlar diye biliyorum. Nasıl olacak

Çok teşekkür ederim peki birsey soracam belliki bu konu hakkinda bilginiz var benimkisi ticaret yada esnaflik oluyor. Yani bir projem yok hazır alıp satacam. Bu sekilde bana destek olurlarmi bana onlar kredi verirlermi eşimde 10 yıllık esnaf sicilide temiz ödenmemiş borç falan yok. Kosgep onada yardım etti. Bayan girisimcilerin önünü aciyorlar diye biliyorum. Nasıl olacak

Cok fazla bilgim yok bu konuda kosgebe danismaniz daha mantikli ben size bildiklerimi aktardim..

Vermezler,kosgeb kursuna katılacaksınız,belge alacaksınız sonra proje yapacaksınız KOSGEB tarafından projenin kabul edilmesi gerek kabul edilmeyen projelerde olabilir ve peşin vermezler yukarıda açıkladım nasıl yapıldığını.Eşinizin sicilinin temiz olması sizi bağlamaz çünkü siz kendi iş yerinizi açmak istiyorsunuz eşiniz ayrı bir birey siz ayrı bir bireysiniz.

X