kadıncağız kıvranıyor :(

aysaysbeybii

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
55
23
30
Merhaba hanımlar, 66 yaşında anneannemin yanındayım şuan. Midesinde reflü var. Çok doktorlara gitti ama bi sonuç alamadı hep ağrıyor. Bugün ağrısı arttı bi sağa bi sola dönüp inleyip duruyor. Köyde olduğumuzdam dolayı şuan ha deyince hastaneye gidemiyoruz. Zaten benim arabama binmiyor. Sırtına kollarına yanmalar vuruyomuş ağrısından dolayı. İnternetten baktım ama elde tutulur sonuçlar alamadım. Yine en iyisi buraya danışmak diye düşündüm. Ne iyi gelir acaba bi fikriniz varmı?

canım geçmiş olsun geç oldu belki ama fikrimi söylemek isterim.Reflü teşhisi tam olarak kondumu bilmiyorum ama benim yıllardır reflü zannettiğim ibs çıktı.Aslında hepsinden var bende azar azar.Önerim rezene kekik kaynatıp içirin.3 yudum süt içsin anneanneniz pik yaptığı anlarda bunlar beni rahatlatan müdahaleler.Birde reflüye çare olmadıysa hastalığı reflü olmayabilir.Kolon grafisi çektirin bağırsaklarına baktırın.

bu arada bu saatte anneannenizin şikayetlerinin ben zerini yaşadığım için ayaktayım:)rezenem kalmamış kekik kaynatıp içtim rahatladım biraz.

X