Kadınlar için bekaret önemli mi gerçekten?

mornar

Bir kişi daha eksilmeyeceğiz
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
455
451
36
Erkekler, aile, inanç, toplum bekarete namus,saflık, temizlik,ahlaklılık gibi kutsayıcı anlamlar yüklemeseydi yine bakiredir olmayı önemser miydiniz?

Benim hayatinda olmamin sorumlulugunu alamayan erkek benimle cinsellik yasamak istiyorsa, bunu kendimi kullandirmak olarak gorecegim icin, yine de cinsellik yasamazdim.

Bence de önemli değil.Zaten buna anlam yükleyenlerin bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.Sadece erkeklere değil bu lafım.Kadınlardan da duyduğum "Ben ona yok kızlığımı verdim,yok böyle yaptım" şeklindeki tabirlerinden de midem kalkıyor.Parayla mı satıyorsun bunu ne demek bu ? Küçümsedikleri or***lardan daha aşağıdalar benim gözümde.Kadın da cinsellik yaşayabilir.Bu gayet doğal. İnsanı insan yapan kişiliktir. Herkes her b*ku yiyor ama gizli. Açıktan yapınca kötü oluyorsun sadece.

bunu bırtek resmı esınle yasamak bambaska bır bag oluyor
daha baska bırsey oluyor
her anlamda ama her haltı yıyıp bakıre kalıp evlenenı soylemıyorum
her anlamda ılk olmak guzel bırsey

'Bakireyim' diye insanlara yutturan ama türlü türlü işler çeviren kızlar da var. Onlara 'saf, masum, ahlaklı' diyemiyorum. Ama bakire olmadığı halde dünya iyisi insanlar da var. Bir deri parçası kimseyi ne saflaştırabilir ne de namussuzlaştırabilir.

Kişinin bekarete hangi gözle baktığı önemli..
İnancıma göre, aynı ortamda dahi bulunmak doğru değil ve ben bunu hayatıma geçirdim.
İnancım olmasaydı , yine önem verirdim yakınlaşmamaya; erkeklere karşı sert bir mizacım var çünkü.. Evlilik kurumuna da önem veriyorum...

Yalnız bekaret bekaret diye ortada dolaşan erkek ve kadınların hiç masum olduklarını düşünmüyorum..

Bekaret derken hani şu hazine gibi sakladığımız küçücük etten bahsediyorsak benim için hiç bir önemi yok, sırf buna önem veren erkek bozuntularının da hiç bir önemi yok.
Ama gerek kadının gerekse erkeğin ruhsal bekaretinden bahsediyorsak, işte o çok önemli benim için.

ne bakire kızlar var sözde bı kızlık zarı duruyo ama 200 kişiyle birlikte olmuştur fakat kızlık zarı duruyo napıcaksın işte o kızı alanda bakire kız aldım işte ne edepli kız felan diyip sevinecek garibim
ben 1 kişiyle bişey yaşamak istediğimden bakireliğimi korurum fakat bi kızın kızlık zarı olmaması onu o**spu yapmaz yada kendini pazarladığı anlamına gelmez erkek olsaydın hal ve hareketlerine cidden edepli olup olmadığına hanımefendiliğine bakardım.

Önemsemezdim ve önemsemiyorum da.
Birlikte olursam sevdiğimle olurum o yüzden namus kavramı taşımıyor benim için. Bizde namus varda erkeklerde yok mu? O zaman onlarda evlediklerinde ilkini yasasın.
Ruhlar bakir ve bakire olsun yeter.

Ben bekareti onemsiyorum. Iliskiyi sadece kocayla yasamak guzel bir duygu. Kendi bedenimi onemserim ve kimseyle paylasmam. Omur boyu sevecegim adamla paylasirim sadece.

X