- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
Slm kadinlar kulubunun guzel hatunlari fikirlere ihtiyacim var issizim..su zamana kadar hic sevdigim islerde calisamadim hep para icin ilgim ve bilgim olmayan islerde calistim calismam gerekiyor ve ablamla ortak dukkan açmak istiyoruz, esk de hic kadinlar kahvesi diye bi yer görmedim.kredi cekicez kayin pederim uzerinden esnaf oldugundan baya dusuk faizli kredi cekebiliriz,cok guzel dekore fikirleri var aklimda... huzurlu ferah ,rengarenk cicekli bocekli bir ortam :) herturlu icecek cay,kahve,sicak cikolata kis gelince boza vs. Masalarda gazete,dergi ayrica okey,tavla,tabu.. su sebilinde bedava su sabahlari basit kahvalti menusu ne bileyim simit,krem peynir,recel,zeytin gibii ogleden sonra minik pogaca,rus salata sarma borek filan bi gun havasi muzik var tabi ,cok konusan bi papagan :) sonra altin gunleri organizasyonu yapicam kadinlar gelip suya sabuna dokunmadan gunlerini yapabilecek menu servis bize ait ne bileyim belli fiyata gibi gibi sizce tutar mi pek cesaretimiz de yok batariz diye korkuyo ablam ama ben cok istiyorum var ki onerisi yorumu olannnn