Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çay kahve oralet ne istersen olur arkadaşım
Unutulmuş kendimi saymıyorum İlaydam:))) Bugün Türk Kahvemi Yapıp Tüm Hanımlarımıza İthaf Ederek Afiyetle İçtim:)) Sayfa 19 da ispatı:)) Telepati yöntemiyle de bu keyfi payleşırız güzeller güzelii:)) Öpüyorum seni:))°♥♡●Oyyyyy kuzummmmm ben de senle içmek isterdim bu aradashebetsys unutmuşsun muck inşallah bir gün gerçekten içmek nasip olur ay ne güzel olurdu yüreği tertemiz perimmmmm
![]()
Çay kahve oralet ne istersen olur arkadaşımtabii bence karşılıklı birbirimizin lohusa şerbetini içmek daha anlamlı olur
![]()
bu ne kızzzzzzzzz![]()
Oyy tatlım benimm inşaallah belirtilerin sonu bebişe çıkar ama kendini fazla kaptırma belirtilere çok heycanlıAyy inşallah kısmet olur ..
Benim belirtiler başladı . .
Oyy tatlım benimm inşaallah belirtilerin sonu bebişe çıkar ama kendini fazla kaptırma belirtilere çok heycanlı
Her ay bi adrenalin ahahah![]()
Ay kahve resmi çok güzel canım çekti şimdi yapıyım da içelim:)❤❤❤❤☺☺☺
Kahve cancazım ☺✔❤![]()
Afiyet olsun. .Ay kahve resmi çok güzel canım çekti şimdi yapıyım da içelim:)
Afiyet olsun sanadaAfiyet olsun. .❤
Gündüz içtim ben . .☺✔
°♥♡●Seninle gönül bağı kurdum:)) İçimden dedim ki benle bir kahve içmek istese:))) Bende Teşekkür ederim kalbimden geçene yanıt verdiğin için:))°♥♡●