- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
°♥♡●Seninle gönül bağı kurdum:)) İçimden dedim ki benle bir kahve içmek istese:))) Bende Teşekkür ederim kalbimden geçene yanıt verdiğin için:))°♥♡●
En sevdiğim şey ;Türk kahvesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
°♥♡●Seninle gönül bağı kurdum:)) İçimden dedim ki benle bir kahve içmek istese:))) Bende Teşekkür ederim kalbimden geçene yanıt verdiğin için:))°♥♡●
Ortak yanımız bu olsa gerek:)) Türk Kahvesiz Gün Es Geçmez:)) Hemde daze daze:)) Cicili Bicili:)) Günümün en keyif aldığım köşesi:))❤❤✔✔✔☺☺☺
En sevdiğim şey ;Türk kahvesi
Ortak yanımız bu olsa gerek:)) Tütk Kahvesiz Gün Es Geçmez:)) Hemde daze daze:)) Cicili Bicili:)) Günümün en keyif aldığım köşesi:))
Oley beeee:)) Seni En Güzel Yerden Yakaladım:))Hmm tam bendensin o zaman çak beşi![]()
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun o zaman. .Teşekkür ederim canımaynen bende seninle çay içmek isterdim
![]()
Oley beeee:)) Seni En Güzel Yerden Yakaladım:))![]()
Bayıla bayıla gelirim heralde
12 sinde yani dün oluyo :))Munenin doğum günü mü bugün ?![]()
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyor geneldeAdet belirtisi![]()
Rica ederim canım :)Eses07 Ay teşekkür ederim... Onure oldum :)
12 sinde yani dün oluyo :))
Ayyyyyyy cok sevindimmm.
![]()
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyor genelde
Allah'tan ümit kesilmezzzz![]()
![]()
![]()
İkisine de Hayır demem ..İyi geceler kızlar sabah kahve içeri kahveye çay içen çaya ikisini de içemeyenlere ne içmek isterlerse bekliyorum buyrun gelin![]()