Kadınların üstündeki yük

Düzelir düzelir. Evlenince üzerlerindeki öküz kostümünü anında çıkarıp dünya iyisi, her işe yardım eden, ellerinden her iş gelen, mükemmel ponçik adamlara dönüşüveriyorlar.
Bu dediğine ciddi ciddi inanan çok genç kızımız var. Evlenince bana daha çok aşık olacak, sevişicez aklını başından alıcam, bir dediğimi ikiletmeyecek sanıyorlar. . Evlenince değişir mi sorusunun altında yatan düşünce bu.

Akıllı olan hiç bir erkek evlenme öncesi bu kadar rahat konuşamaz genellikle vaad eder yapmaz....
Bu kısım bana pek mantıklı gelmedi....

ya da zaten sizi kaybetme korkusu yok size acımıyor....

bu adamın çekirdek yapısı yani ailesi de böyle düşünüyor demek
Böyle bir aileye gelin olmak da akılsızca bence....
Nişanlınızın doğum tarihine iyi bakın belki mö diye bir yazı vardır.....

bir de kendisine takvimdeki yılı falan gösterin....

Eğer ciddi ciddi söylediyse bunları , adam kendinde bir kusur görmüyor ki düzeltsin. Senin görevin bu demiş. Evlenince görevlerini yerine getirmezsen sen kusurlu olacaksın, senin kendini düzeltmen gerekecek onun mantığıyla.

Bu adam kendine hayat boyu destek olacak iyi günde kötü günde yanında olacak her sevincini her üzüntüsünü paylaşacak, yeri geldiğinde sırt sırta verip tüm engelleri aşacak bir eş değil, HİZMETÇİ arıyor. asla ve asla düzelmez. Evlilik çocuk oyuncağı değil. En azından dürüst olmuş. Ya yaparım ederim deyip evlenince hayal kırıklığına uğrasaydın o zaman daha da kötü olurdu. Bu hayatta ne olmak istediğine karar verirsen düzelip düzelmemsi çok da önemli değil aslında. Sen bundan sonra HİZMETÇİ mi olmak istiyorsun yoksa el üstünde tutulup KRALİÇE mi ????

Bacım o kadar şanslısın ki, vallaha git şükür namazı kıl....

Adam sana iş işten geçmeden kendini belli etmiş...

Bu adam düzelmez.. Ayrıca gördüğün gibi daha temizlik ve düzen konusunda sana saygı duymayan adam tahmin et diğer konularda nasıl davranır ?

Ayrıca, normalde adamlar evlenmeden göz boyamak için farklı davranır seninki daha evlenmeden bu kadarsa evlenince nasıl olur hayal edemiyorum...

Bak bu senin için büyük bir sinyaldi.. Artık dikkate alıp almamak sana kalmış....

Bana bunları söyleyecek adamın bir daha yüzüne bakmazdım açıkçası, bırak nişanı ve evliliği....

Gitsin kendine temizlikçi tutsun evleneceğine...

Önce siz kabullenin, yardım değil iş bölümü.

Evdeki her iş sizin kadar onun da işi.

Bu lafların üstüne evlenirseniz şikayet etmeyin durumdan.
Onun işi evin geçimiyle ilgilenmekmiş onun dışında ev işleri görevi değilmiş

Evlenince düzelmez o yüzden sana önerim eski zamanlarda yaşayan nişanlına eski zamanlardaymış gibi davranman. Çünkü burada okuduğum konulardaki tecrübeme göre ayrılmayacaksın. İçinde hep bir, düzelir düzelir benim aşkım inancı olacak evlenince kafanı vurup sonrada elalem ne der, kimin kocası karısına yardım ediyo ki zaten deyip boşanmayacaksın.
Bunlar senin görevinse madem o da sana taksın ağırlığınca altın. Ev alsın mesela kiraya çıkmak nerede görülmüş eskiden. Sonra en şatafatlısından düğün. Başlık parası olmadan olmaz. Sen tabiki ona maddi açıdan yardımcı olmayacaksın zerre kadar.

Onun işi evin geçimiyle ilgilenmekmiş onun dışında ev işleri görevi değilmiş
Çenenizi yorduğunuza değmez.
Şu anki düşüncelerime dayanarak, ağzımı açıp olması gerekeni anlatmam bile.
Ama belki sizin durumunuzda olsam çabalardım.
Ama yazık boşa çaba.

Valla buna inanan evlensin bence çünkü doğal seleksiyon şart. Birilerinin öküzlerle evlenmesi lazım ki iyi adamlar akıllı kadınlara kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…