kadınlık dersi önerileri

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
Merhaba sevgili hemcinslerim,
Evet biliyorum hepimiz xx kromozomlarıyla dünyaya geldik ve aynı dürtüleri taşıyoruz. Ama kadınlık bir çok anlamda da öğrenilmiş birşey ve bende "cilve eksikliği" durumunun olduğunu düşünüyorum. Taktiksel kitaplar okumyı severim. Bu konuda kisisel gelişim kitaplarını sıkça karıştırmışımdır. Okumanın sınırı yoktur her konuda tabii, düşündüm de bu konuda bana yardımcı olacak filmler olabilir
kitap ve özellikle de film önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
ben bu fikre Monica Bellucci nin Malena filmini izledikten sonra varmıştım sizere de bu filmi öneririm ayrıca

bence cilve doğuştan gelen bir kişilik özelliği. bende hiç yoktur mesela "kırmızı babydoll giy" terkim bu konuda.:KK53: hatta cilve tam olarak neye deniyor ondan bile emin değilim:KK48: ama çekici kadın olmakla cilveli olmak çok farklı bence. önemli olan özgüven sahibi olmak, vücudunu görünüşünü kişiliğini zekanı sevip o rahatlıkla davranmak. tabi bence.. (cilvesizim diye demiyorum):KK48:

bence cilve doğuştan gelen bir kişilik özelliği. bende hiç yoktur mesela "kırmızı babydoll giy" terkim bu konuda.:KK53: hatta cilve tam olarak neye deniyor ondan bile emin değilim:KK48: ama çekici kadın olmakla cilveli olmak çok farklı bence. önemli olan özgüven sahibi olmak, vücudunu görünüşünü kişiliğini zekanı sevip o rahatlıkla davranmak. tabi bence.. (cilvesizim diye demiyorum):KK48:
İçten geldiği kadar bu konuların geliştirilebileceğini düşünüyorum ben

o filmde kadın cilveli miydi yahu .. kadın tanrıça zaten şöle bir yüyüse herifler yere yapışıyor ... aksine çok soğuk bir ifaedesi vardı o filmde cilve falan nerde görmedim ben

Valla bende aynı senin gibiyim :)olayla hiiç alakam yok eşim bana arada nuri abi gibisin bıyıklarına badem yağı veremmi bile diyor yani :)))
Ama aramızda naz cilve vs olmadan seviyor bni bende onu :)kankiyiz biz yav

Valla bende aynı senin gibiyim :)olayla hiiç alakam yok eşim bana arada nuri abi gibisin bıyıklarına badem yağı veremmi bile diyor yani :)))
Ama aramızda naz cilve vs olmadan seviyor bni bende onu :)kankiyiz biz yav
:KK70::KK70: süpersiniz. hep mutlu olunnn:KK50:

İnsan olduğu gibi olmalı.gerisi yapmacık olur.Cilve denilen.şey şeytani bakış erkeği etkileme ise bunu en iyi hulya avşar yapıyor

Aa,Tatlı Nigar ya. Türkan Şoray.
Daha bugün izledim.
Olay cilvede...
Film de güzel filmdir.
Aaa cok iyii evet hakkaten nigar yaa bravo ;
İnsan olduğu gibi olmalı.gerisi yapmacık olur.Cilve denilen.şey şeytani bakış erkeği etkileme ise bunu en iyi hulya avşar yapıyor
işte o bakışın da bir formülü yok mudur acaba:KK43: ben onu bile beceremiyorum erkeğe tatlı tatlı bakmasını bile bilmiyorum :KK43:

[QUOTEformülü yok.içten gelen bisey bu

hPrenses, post: 41048852, member: 555624"]Aaa cok iyii evet hakkaten nigar yaa bravo ;

işte o bakışın da bir formülü yok mudur acaba:KK43: ben onu bile beceremiyorum erkeğe tatlı tatlı bakmasını bile bilmiyorum :KK43:[/QUOTE]
Bence formulu

Aaa cok iyii evet hakkaten nigar yaa bravo ;

işte o bakışın da bir formülü yok mudur acaba:KK43: ben onu bile beceremiyorum erkeğe tatlı tatlı bakmasını bile bilmiyorum :KK43:

Bu öğrenebilebilecek bir şey değil içten gelir. Çok sevdiğin ve beğendiğin bir erkeğe istemesen bile zaten tatlı tatlı bakarsın :KK48:

Bana da çok İşveli cilvelisin derler
İyi bişiy mi:KK53:

Karakter özelliğin bu ise gayet iyi bir şey, aksi halde zaten çok yapmacık ve itici oluyor. Nickinden yola çıkarak sana yakışıyordur diyebilirim:KK76:

Bu öğrenebilebilecek bir şey değil içten gelir. Çok sevdiğin ve beğendiğin bir erkeğe istemesen bile zaten tatlı tatlı bakarsın :KK48:

Karakter özelliğin bu ise gayet iyi bir şey, aksi halde zaten çok yapmacık ve itici oluyor. Nickinden yola çıkarak sana yakışıyordur diyebilirim:KK76:
Mesela öyle bakma derler gülerek
Ya da çok içten konuşurum
Güzel gülüyosun derler
Tabi cilve tarafini kız arkadaşlarım söylüyor :)
Teşekkür ederimm:oops:

X