- 22 Nisan 2015
- 19.181
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Hayırlısı olsun insallah en doğru insam karşına çıksın çok zor doğru insanla ömür geçirmekYok canim dogma buyume buraliyim :) kociş yok ayrildik iki yil oldu :)
kız koca adayı varyaBana da nisanım ,kız kardeşime deönce kociş gerek ama neyse
kız damat adayı görmesin vurur sonra seniBulsanatöbestt hallerime kopp
Süper olur gerçekten de :) semtlerine gittim ama tam olarak nerelere gittim bilemicimhaha üsküdar a bayılırım,
bir gün çok param olsun kız kulesinin
karşısından ev alıcam!
sahilde çay içmek de bambaşka be canım . .
ya ama neden
Valla simdiden bacaklarimi kiracak da yüz bulamiyor bitecik esmerim benim :))kız koca adayı varya
kız damat adayı görmesin vurur sonra seni
Ben de
Bende memnun oldummmemnun oldum cnm aynı şehirdeyiz
=)
Tamam tamam sen hamilesin barıştımya ama nedençay türk kahvesi nescafe oralet bile var yahu :)❤♡❤♡❤♡
Tamam tamam sen hamilesin barıştım
Oyyy bir de peştemallııııı
Teşekkür ederim
Kiz git yat karnindaki bebene eziyet etme valla tekmeleri yogunlastirip karnini delerdim ben olsamtabi ki ama beni yormadan kendiniz alıyorsunuzbide bana doldur :) hayırsız @Chocolita ve Colorayzn doldurmuyor bana
Bak işte o yönden haklısın her yaş erkenhiç beceremem keşkee olsa ben yandim başkasını yakamiyorumheralde 50 yaasimda da evlensem erken evlemisimm derdimm
kız benim cimcime tekmeleriyle uyutmuyor annesini ne yapıyımKiz git yat karnindaki bebene eziyet etme valla tekmeleri yogunlastirip karnini delerdim ben olsamyada gogsunun altina dogru ayaklarimi sokardiimm (benim kizim oyle yapiyodu ) nifes alamazdinn huh
Süper olur gerçekten de :) semtlerine gittim ama tam olarak nerelere gittim bilemicimeyüp, şişli,beşiktaş ,nisantaşı galataray üninin oralar besiktasmiydi canim ?
Aminn hayatımHayırlısı olsun insallah en doğru insam karşına çıksın çok zor doğru insanla ömür geçirmek
kız benim cimcime tekmeleriyle uyutmuyor annesini ne yapıyımo yorulunca bende yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?