- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Benimko durulacak gibi degil kadin esimle ayrilmam için aklina gelebilecekher türlü pisliği yapiyor hemde sinsi sinsi iki yüzlü iki yüzlü. Ogluna bana cok iyi davraniyomus havasi verip arkamdan neler çeviriyo bir bilsen illet iki yüzlü şeytan diyim ohh rahatladimOyy allah yardımcın olsun cnm
forumda konum oldu
benim de kv yle alakalı sorunlarım oldu
bu ara duruldu
inşallah düzelir diyelim.
eltin var mı eltin
Guzel dileklerin için cok cok tesekkur ederim canım , derin yaralar aldim halen kapanmayan o yuzden canim korkularim umarim gececek ,gecmeli yoksa ben kimseyi mutlu edemem ,yavas olsun daimi ve gercek duygulardan olsun dilerim her kadın tadar yeniden bu duygulari inan ki hissettiğim en güzel şey tebessüm etmeye yeniden basladım o esmer bana bunu yasatti değerli o yüzden
Hosgeldin bacim seninle kocaya cilve konusunda yazismistik hatirladin mi leopar tayt girgir mevzusuHiç sorma ,Mardin in sıcağı da çekilmez şimdi
Ben 2 den sonra hazırlıyorum uyuyup uyansam hicbirsey yiyemiyorum yaaMasanız hazırmı sahura,gece zor geliyor bana, uyumadan hazırlıyorum ben.Uyuyamıyorum gerçide,kalkamazsam diye...
:) :)Bende çamaşır katlarken keşfettim bu mekanı,biraz ıssız,çayı içen kendinden geçmiş,ustaa,melisa mı kattın içineeUzun zamandan sonra eğlenceli konu buldum ilişeyim şuraya :)
Çokzel gelseneHiç sorma ,Mardin in sıcağı da çekilmez şimdi
ya sen ne bakıyosun ona :) İstanbuldayım benMadonnacım sen karadenizliydin değil mi,baya uzağa düşmüşsün denizdenlahana bulabiliyormusun bari
Eşimde babam gibi son 10 dakikada yemek istiyor,yoksa yiyip yatarım,gece bir su,tamam...Ben 2 den sonra hazırlıyorum uyuyup uyansam hicbirsey yiyemiyorum yaa
Hoş buldum :) hatırlamam mıHosgeldin bacim seninle kocaya cilve konusunda yazismistik hatirladin mi leopar tayt girgir mevzusu
Gün cok uzun canim ya benim de esim yiyip 1 gibi yatalim diyo ama dayanamam heralde cok su icen bi insanim bide kışın ramazan cok guzeldi sabah 5 gibi falan yapardik sahuru ben küçükken belki daha gecti ahh ahh :)Eşimde babam gibi son 10 dakikada yemek istiyor,yoksa yiyip yatarım,gece bir su,tamam...
Puhahahaaaaaa ,gavır intikamıÇokzel gelsene
ya sen ne bakıyosun ona :) İstanbuldayım ben
Lahana fazla tüketmiyorum malum tiroit
Hoş buldum :) hatırlamam mı
Ya canım,sen ne güzel yazıyorsun,bir bakıyorum banlısın,ziyaretine de gelemedim,seni kodeslerde görmeye içim elvermediHoş buldum :) hatırlamam mı
Ay ne çamaşırı bu saatte bence size melisalı çay değil çamaşırlar kafa yapmıştır :)):) :)Bende çamaşır katlarken keşfettim bu mekanı,biraz ıssız,çayı içen kendinden geçmiş,ustaa,melisa mı kattın içinee
Kuymak var yen miPuhahahaaaaaa ,gavır intikamı
Gelirem, sahurluk nevaleyi hazır eyliyesen
Yok be yaa :) ortam şenlendirmeceydi onlarne yaptın oyuncak arabayla gerceklestirdin mii
Sağolasın tatlımBenimko durulacak gibi degil kadin esimle ayrilmam için aklina gelebilecekher türlü pisliği yapiyor hemde sinsi sinsi iki yüzlü iki yüzlü. Ogluna bana cok iyi davraniyomus havasi verip arkamdan neler çeviriyo bir bilsen illet iki yüzlü şeytan diyim ohh rahatladimeltim yok keske olsa da onunla uğraşsa tek erkek esim oda saf annesine çok düşkün ne dese inaniyo okuyup üfleyip bizde huzur birakmiyo diyim sen anla Allah uzak etsin böyle insanalrdan herkesi
neee güzel daimm olsun insallah canimm benimm
Wuuu Diyarbakır da kuymak , hem parende atar hem yerimKuymak var yen mi
Ay ne çamaşırı bu saatte bence size melisalı çay değil çamaşırlar kafa yapmıştır :))
Diyarbakır mı mardin mi karar ver sendeWuuu Diyarbakır da kuymak , hem parende atar hem yerim
Eyvallah bacım sagolasin, eksik olmaYa canım,sen ne güzel yazıyorsun,bir bakıyorum banlısın,ziyaretine de gelemedim,seni kodeslerde görmeye içim elvermedi
Yazın Diyarbakır ,kışın MardinDiyarbakır mı mardin mi karar ver sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?