- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
genel cerraha dahiliyeye git kız kbbde ne işin var :)Ay napim nette doktor arastiriyom troidler icin genel cerraha mi kbb ye mi gidilir acaba
Ne bilim troid bezleri bogazda yagenel cerraha dahiliyeye git kız kbbde ne işin var :)
Cnm gunaydin troid icin dahiliyeye gtmistm bnAy napim nette doktor arastiriyom troidler icin genel cerraha mi kbb ye mi gidilir acaba
emin değilim bakabilirde :)))Ne bilim troid bezleri bogazda ya
Gunaydin canim bi deniyim zaten her ay gittigim bi dahiliyeci varCnm gunaydin troid icin dahiliyeye gtmistm bn
Ay hic birini bulamazsam kkb ye gidecem randevu yok cunkuemin değilim bakabilirde :)))
Baktir tbiki muhakkak troidden ck skntisi olup yillrca cock icin bekleyp olmayan vr snra bi bakio troidleri yuksek veya az clisio bnm ii ckti ck skur ama dahliye bakio emnm sn ynede hstnye sor istersn rndvubalirkenGunaydin canim bi deniyim zaten her ay gittigim bi dahiliyeci var
tamama sen öyle yap :)Ay hic birini bulamazsam kkb ye gidecem randevu yok cunku
Ya uyanamamiyorum arkadas biluyo uyanamadigimi sahurda 74 kez aramis tel yanimda uyananmamisim bu uyku beni deil etcek alakasi olabilir mi kiBaktir tbiki muhakkak troidden ck skntisi olup yillrca cock icin bekleyp olmayan vr snra bi bakio troidleri yuksek veya az clisio bnm ii ckti ck skur ama dahliye bakio emnm sn ynede hstnye sor istersn rndvubalirken
Bnm bildigim tek etkisi kilo farki az clisiosa zayif cok clisiosa kilo yapioms veya tm tersi ama yakn tbidgmda vrdi bir sikyeti yoktu diye bliorm sansa ogrendiYa uyanamamiyorum arkadas biluyo uyanamadigimi sahurda 74 kez aramis tel yanimda uyananmamisim bu uyku beni deil etcek alakasi olabilir mi ki
Gunaydin komsum :))
Gunaydin komsum :))
Hayir haftanin en az br gunu uyumam bn :)))kız uyumadın mı sen =)
Hayir haftanin en az br gunu uyumam bn :)))
Yani geceleri seviorum oyuzdn birde uzun gunler yasamayi seviyorum :)) ev hanmiyim evde nobet tutuom :))haha neden cnm =)
çalışıyo musun nöbet filan mı
Yani geceleri seviorum oyuzdn birde uzun gunler yasamayi seviyorum :)) ev hanmiyim evde nobet tutuom :))
Bn dayaniorm ya 3. Gun sabahi uyumak rekorum :)) ama ii yapiom ya cock olnca kim bakck :)) uykusuzluk kotuya duznli uyumak isterdm :))hmm anladım cnm
ben dayanamıyorum uykusuzluğa yaa
:/
Bn dayaniorm ya 3. Gun sabahi uyumak rekorum :)) ama ii yapiom ya cock olnca kim bakck :)) uykusuzluk kotuya duznli uyumak isterdm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?