"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Gunaydin canim bi deniyim zaten her ay gittigim bi dahiliyeci var
Baktir tbiki muhakkak troidden ck skntisi olup yillrca cock icin bekleyp olmayan vr snra bi bakio troidleri yuksek veya az clisio bnm ii ckti ck skur ama dahliye bakio emnm sn ynede hstnye sor istersn rndvubalirken

Baktir tbiki muhakkak troidden ck skntisi olup yillrca cock icin bekleyp olmayan vr snra bi bakio troidleri yuksek veya az clisio bnm ii ckti ck skur ama dahliye bakio emnm sn ynede hstnye sor istersn rndvubalirken
Ya uyanamamiyorum arkadas biluyo uyanamadigimi sahurda 74 kez aramis tel yanimda uyananmamisim bu uyku beni deil etcek alakasi olabilir mi ki

Ya uyanamamiyorum arkadas biluyo uyanamadigimi sahurda 74 kez aramis tel yanimda uyananmamisim bu uyku beni deil etcek alakasi olabilir mi ki
Bnm bildigim tek etkisi kilo farki az clisiosa zayif cok clisiosa kilo yapioms veya tm tersi ama yakn tbidgmda vrdi bir sikyeti yoktu diye bliorm sansa ogrendi

Bn dayaniorm ya 3. Gun sabahi uyumak rekorum :)) ama ii yapiom ya cock olnca kim bakck :)) uykusuzluk kotuya duznli uyumak isterdm :))

Benim düzenlidir cnm
ramazan da böyle oldu sadece.

cocuk olunca mecbur uykusuz kalınır ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…