- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Bnm uyku ramazan bayrm dinlemio hep ayniBenim düzenlidir cnm
ramazan da böyle oldu sadece.
cocuk olunca mecbur uykusuz kalınır ki zaten
Geçmiş olsun canım endokrinoloji yada dahiliyeye gideceksin nodül varmı varsa genel cerrahAy napim nette doktor arastiriyom troidler icin genel cerraha mi kbb ye mi gidilir acaba
Valla bilmiyom varmi yokmuGeçmiş olsun canım endokrinoloji yada dahiliyeye gideceksin nodül varmı varsa genel cerrah
GunaydinnnnnnnnGunaydinnnnnn gunayyyydinnnnn gunaydinnnnnn
Biri bana uykusuzlukla nasil baş edilir anlatsın ayakta uyucam simdiiii
Endokrinoloji yada dahiliyeci canım annem dahiliyeye gidiyordu az çalışıyor onunki şuan endokrinojoliye gidiyor bütün tahlilleri gözlemleri yapılıyorValla bilmiyom varmi yokmu
Benim beynim bana emir veriyor uyu uyu uyuuuuuuu diyeGunaydinnnnnnnn
Bgun hic uyumamis biri olarak soluyorum beyne emir verion oluo :)))
Heheh ozmn yapilacak bsy yok beyniniz sizi deil siz beyninizi kontrol edemesseniz olmaz bu is :)))Benim beynim bana emir veriyor uyu uyu uyuuuuuuu diye
Kis beyin mi kaldi yandi yandiGunaydinnnnnnnn
Bgun hic uyumamis biri olarak soluyorum beyne emir verion oluo :)))
Bnmki simdiye kdr yanmadiysa sizinkine bsy olmaz :))))Kis beyin mi kaldi yandi yandi
Gunaydin askimmm siyahin asaleti seni seviyo❤Günaydıııın çaycı başı geldisibeyyyl günaydın şekerim :) _aTaLaNtE_ siyahların kadınııı günaydın ♡ Lazi Oxorca tanışalım hayatm sana da günaydıın ✩
Gunaydin tanisalm tabkiGünaydıııın çaycı başı geldisibeyyyl günaydın şekerim :) _aTaLaNtE_ siyahların kadınııı günaydın ♡ Lazi Oxorca tanışalım hayatm sana da günaydıın ✩
Unutmayalım kiii bitter de siyahtır :))) her türlü bağlantımız var şekerimGunaydin askimmm siyahin asaleti seni seviyo❤
Eskiden Elfida 34 dün ya kız :) uyku sersemi ben anldimaGunaydin tanisalm tabki
İstanbul-yas 29 evli mutlu cocuksuz :))
Siz ?
Anca geldim kız :) bir yandan bebişi sallıyorum :) kaç şeker olsunNerdesin kiz sabahtan beri cay bekliyoz
Cene calmanin zamani yoktur heleki kadinlr icin :)))Noluyo sabah sabah ne çene varmış arkadaş bicuyutmadiniz
Günaydın meleğim nasılsınn :)Noluyo sabah sabah ne çene varmış arkadaş bicuyutmadiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?