"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Senden içerim nisankralicesi nisankralicesi nden içmem :p
cay.jpg

haha üsküdar a bayılırım,
bir gün çok param olsun kız kulesinin
karşısından ev alıcam!

:KK70:

sahilde çay içmek de bambaşka be canım . .
Süper olur gerçekten de :) semtlerine gittim ama tam olarak nerelere gittim bilemicim :D eyüp, şişli,beşiktaş ,nisantaşı galataray üninin oralar besiktasmiydi canim ?

tabi ki ama beni yormadan kendiniz alıyorsunuz :KK70: bide bana doldur :) hayırsız @Chocolita ve Colorayzn Colorayzn doldurmuyor bana
Kiz git yat karnindaki bebene eziyet etme valla tekmeleri yogunlastirip karnini delerdim ben olsam :D yada gogsunun altina dogru ayaklarimi sokardiimm (benim kizim oyle yapiyodu ) nifes alamazdinn huh :D

Kiz git yat karnindaki bebene eziyet etme valla tekmeleri yogunlastirip karnini delerdim ben olsam :KK70: yada gogsunun altina dogru ayaklarimi sokardiimm (benim kizim oyle yapiyodu ) nifes alamazdinn huh :KK70:
kız benim cimcime tekmeleriyle uyutmuyor annesini ne yapıyım :D o yorulunca bende yatıyorum :D

Süper olur gerçekten de :) semtlerine gittim ama tam olarak nerelere gittim bilemicim :KK70: eyüp, şişli,beşiktaş ,nisantaşı galataray üninin oralar besiktasmiydi canim ?

beyoğlu cnm
baya gezmişsin,
en sevdiğim semti
üsküdar benim.

=)

Back
X