- 22 Nisan 2015
- 19.181
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun insallah en doğru insam karşına çıksın çok zor doğru insanla ömür geçirmekYok canim dogma buyume buraliyim :) kociş yok ayrildik iki yil oldu :)
kız koca adayı varyaBana da nisanım ,kız kardeşime deönce kociş gerek ama neyse
![]()
kız damat adayı görmesin vurur sonra seniBulsanatöbestt hallerime kopp
![]()
Süper olur gerçekten de :) semtlerine gittim ama tam olarak nerelere gittim bilemicimhaha üsküdar a bayılırım,
bir gün çok param olsun kız kulesinin
karşısından ev alıcam!
sahilde çay içmek de bambaşka be canım . .
ya ama neden
Valla simdiden bacaklarimi kiracak da yüz bulamiyor bitecik esmerim benim :))kız koca adayı varya
kız damat adayı görmesin vurur sonra seni![]()
Ben de![]()
Bende memnun oldummmemnun oldum cnm aynı şehirdeyiz
=)
Tamam tamam sen hamilesin barıştımya ama nedençay türk kahvesi nescafe oralet bile var yahu :)❤♡❤♡❤♡
Tamam tamam sen hamilesin barıştım![]()
Oyyy bir de peştemallııııı
Teşekkür ederim![]()
Kiz git yat karnindaki bebene eziyet etme valla tekmeleri yogunlastirip karnini delerdim ben olsamtabi ki ama beni yormadan kendiniz alıyorsunuzbide bana doldur :) hayırsız @Chocolita ve
Colorayzn doldurmuyor bana
Bak işte o yönden haklısın her yaş erkenhiç beceremem keşkee olsa ben yandim başkasını yakamiyorumheralde 50 yaasimda da evlensem erken evlemisimm derdimm
![]()
kız benim cimcime tekmeleriyle uyutmuyor annesini ne yapıyımKiz git yat karnindaki bebene eziyet etme valla tekmeleri yogunlastirip karnini delerdim ben olsamyada gogsunun altina dogru ayaklarimi sokardiimm (benim kizim oyle yapiyodu ) nifes alamazdinn huh
![]()
Süper olur gerçekten de :) semtlerine gittim ama tam olarak nerelere gittim bilemicimeyüp, şişli,beşiktaş ,nisantaşı galataray üninin oralar besiktasmiydi canim ?
Aminn hayatımHayırlısı olsun insallah en doğru insam karşına çıksın çok zor doğru insanla ömür geçirmek
kız benim cimcime tekmeleriyle uyutmuyor annesini ne yapıyımo yorulunca bende yatıyorum
![]()