- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi nisankralicesi
Çektir zaten tüm kötü erkeklerin intikamını al ondan kıymetli oluyosun sonraAminn insallah canımdaha flört ediyoruz yeni garibim ne çekecek benden bilemicimm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çektir zaten tüm kötü erkeklerin intikamını al ondan kıymetli oluyosun sonraAminn insallah canımdaha flört ediyoruz yeni garibim ne çekecek benden bilemicimm
![]()
aşk işte bacım aşk❤♡❤♡❤♡İnsallah nisanim ,bu cocuğa niye boyle oldum anlamiyorum resmen yuzum gulumsuyor her konusmamiz da![]()
O zaman cimrilik yapmahahah o kadarda değil![]()
Belki gizlenenler vardırNereye gidiyorum kız bebekle :) ya ben istanbulu rövaşta bilirdim kimse yok ya kimse
Aşk dan farklı birşey olamaz mı kuzu ,gerçekten aşksa ben niye bazen kalbim burkuluyor ?aşk işte bacım aşk❤♡❤♡❤♡![]()
niye burkulsun kızAşk dan farklı birşey olamaz mı kuzu ,gerçekten aşksa ben niye bazen kalbim burkuluyor ?
kız yeter çay beleş dedikteiflas ettirdin bizi
az demle az :) bitince yeniden demle
aynen çok dua ediyorum sakin bir bebiş olur diye ❤♡❤♡❤♡ inşallahta olur❤♡❤♡❤♡
İftardan sonra hızını alamadı Enyhaha tamam kuzum,
kalabalık olduk yetmez dedim
bitirsinler sonra demlerim!
![]()
Kızz varya ben bana çektirmeyene çektiremiyorum ama güzel anlaşıyoruz ,kafalar aynı , hisler aynı hoşlantı diyoruz durmadan ama kıskanıyoruz, birbirimizi düsünüyoruz ama ikimiz de şuan ne adı koyamıyoruz ,korkuyoruz sanırım bağlanmaktan ama yine de bir çekim var ara da karşı koyamıyoruz ,ilk kez ben böylesine yüzüm güldü , biri tarafından çıkarsızca düşünüldüm umarım daim olur ebediyenÇektir zaten tüm kötü erkeklerin intikamını al ondan kıymetli oluyosun sonra![]()
İftardan sonra hızını alamadı Eny![]()
kısaca enya diyebilirsin tatlımİftardan sonra hızını alamadı Eny![]()
İnsallah bacim umarimniye burkulsun kızsonuna kadar sev❤♡❤♡❤♡
Ben de uyumuyorum hiç uykum gelmiyor, ama yemeği zor yiyorum dün gözlerim kapanıyodu resmen benimkine dalga konusu oldumaynen şekercim,
su içiyorum şimdi.
sahura kadar uyumıycam
bizimki uyudu
En iyisi flört herkes seviyeli herkesin hayatina kimse karışamaz mideli hemde sevdigin senin kv kp yok oh misss![]()
Ben de uyumuyorum hiç uykum gelmiyor, ama yemeği zor yiyorum dün gözlerim kapanıyodu resmen benimkine dalga konusu oldum![]()
Belki gizlenenler vardır![]()
İçmiştm aslında iftardan hemen sonra baş ağrısı tuttu beni çay kahve peşpeşe içtim biraz rahatladımhaha kahve içseydin iyi gelirdi,
bizimki de zor uyanıyor ya,
![]()
Insalllahh DAIM olur . Ne yaşadın geçmişte bilmiyorum ama içinin burukluğu büyük bi ihtimal o yüzden ister istemez temkinli yaklaşiyosun. Ama bu yaşadıkların çok güzel . Olumlu bence aşk başlangıcı gibi dönüşür aşka oda sana aynıysa daha degerli bisey varmi ki yokkKızz varya ben bana çektirmeyene çektiremiyorum ama güzel anlaşıyoruz ,kafalar aynı , hisler aynı hoşlantı diyoruz durmadan ama kıskanıyoruz, birbirimizi düsünüyoruz ama ikimiz de şuan ne adı koyamıyoruz ,korkuyoruz sanırım bağlanmaktan ama yine de bir çekim var ara da karşı koyamıyoruz ,ilk kez ben böylesine yüzüm güldü , biri tarafından çıkarsızca düşünüldüm umarım daim olur ebediyen![]()
İçmiştm aslında iftardan hemen sonra baş ağrısı tuttu beni çay kahve peşpeşe içtim biraz rahatladım
Kahve çok zorluyor beni , damardan alma derecesine gelmiştim birden kesince böyle oldu![]()