"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Çektir zaten tüm kötü erkeklerin intikamını al ondan kıymetli oluyosun sonra:KK76:
Kızz varya ben bana çektirmeyene çektiremiyorum ama güzel anlaşıyoruz ,kafalar aynı , hisler aynı hoşlantı diyoruz durmadan ama kıskanıyoruz, birbirimizi düsünüyoruz ama ikimiz de şuan ne adı koyamıyoruz ,korkuyoruz sanırım bağlanmaktan ama yine de bir çekim var ara da karşı koyamıyoruz ,ilk kez ben böylesine yüzüm güldü , biri tarafından çıkarsızca düşünüldüm umarım daim olur ebediyen ❤️

aynen şekercim,
su içiyorum şimdi.

sahura kadar uyumıycam
bizimki uyudu
Ben de uyumuyorum hiç uykum gelmiyor, ama yemeği zor yiyorum dün gözlerim kapanıyodu resmen benimkine dalga konusu oldum :D

haha kahve içseydin iyi gelirdi,
bizimki de zor uyanıyor ya,

:KK70:
İçmiştm aslında iftardan hemen sonra baş ağrısı tuttu beni çay kahve peşpeşe içtim biraz rahatladım :kahve:
Kahve çok zorluyor beni , damardan alma derecesine gelmiştim birden kesince böyle oldu :27:

Kızz varya ben bana çektirmeyene çektiremiyorum ama güzel anlaşıyoruz ,kafalar aynı , hisler aynı hoşlantı diyoruz durmadan ama kıskanıyoruz, birbirimizi düsünüyoruz ama ikimiz de şuan ne adı koyamıyoruz ,korkuyoruz sanırım bağlanmaktan ama yine de bir çekim var ara da karşı koyamıyoruz ,ilk kez ben böylesine yüzüm güldü , biri tarafından çıkarsızca düşünüldüm umarım daim olur ebediyen ❤️
Insalllahh DAIM olur . Ne yaşadın geçmişte bilmiyorum ama içinin burukluğu büyük bi ihtimal o yüzden ister istemez temkinli yaklaşiyosun. Ama bu yaşadıkların çok güzel . Olumlu bence aşk başlangıcı gibi dönüşür aşka oda sana aynıysa daha degerli bisey varmi ki yokk :KK200: bi zamanlar mutsuz olmus yada seven her kadin mutlulugu gercekten hakediyo bu anlattığın duygulari.çok ozledim flört teki kalp atışı evlendokten sonrada devam etse keskee:KK33:

İçmiştm aslında iftardan hemen sonra baş ağrısı tuttu beni çay kahve peşpeşe içtim biraz rahatladım :kahve:
Kahve çok zorluyor beni , damardan alma derecesine gelmiştim birden kesince böyle oldu :KK53:

aynen insan alışkanlarından mahrum kalınca zorlanıyor biraz.

ben de çok su içerim mesela,

çalışıyo musun madonna yoksa evde misin bnm gibi?

Back
X