- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi nisankralicesi
Benim kv çok fena çok çekiyorum ondan Alalha havale ediyorum sütten ağzım yandı hickimse bu duruma düşsün istemiyorum canimm hemde ne sorunnkv kp sorun mu çıkarıyor cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kv çok fena çok çekiyorum ondan Alalha havale ediyorum sütten ağzım yandı hickimse bu duruma düşsün istemiyorum canimm hemde ne sorunnkv kp sorun mu çıkarıyor cnm?
Kurksuz ,van da havalar nasıl topraam
Evdeyim canım , evlendikten sonra pek çalışmadım.aynen insan alışkanlarından mahrum kalınca zorlanıyor biraz.
ben de çok su içerim mesela,
çalışıyo musun madonna yoksa evde misin bnm gibi?
Benimde öyle valla ağrıdan duramiyorum kahve içmedim diye hala zonkluyo ilac aldim ama gecmedi bidaha mi icsem naosamİçmiştm aslında iftardan hemen sonra baş ağrısı tuttu beni çay kahve peşpeşe içtim biraz rahatladım
Kahve çok zorluyor beni , damardan alma derecesine gelmiştim birden kesince böyle oldu![]()
Kurksuz ,van da havalar nasıl topraam![]()
Ahhahah sicahtırrrKurksuz ,van da havalar nasıl topraam![]()
Tık tıık,kimse varmıı![]()
İlk günler zorluyor ya oruç ilaçsız geçeceğini sanmıyorum ben dün son çare içtim ilaçBenimde öyle valla ağrıdan duramiyorum kahve içmedim diye hala zonkluyo ilac aldim ama gecmedi bidaha mi icsem naosam![]()
Ben bu kadını seviyorumTık tıık,kimse varmıı![]()
Benim kv çok fena çok çekiyorum ondan Alalha havale ediyorum sütten ağzım yandı hickimse bu duruma düşsün istemiyorum canimm hemde ne sorunn
Yooo Mardin lio istanbullu değil miydiiii
![]()
Evdeyim canım , evlendikten sonra pek çalışmadım.
Kahve neyse de sigara daha çok aklıma geliyor. Ama iyi geçiyor çok şükür :)
Yooo Mardin liinsallah söylediğim için kızmaz bana
![]()
Ben bu kadını seviyorum![]()
Eydir çie :)))Ahhahah sicahtırrr
Orda nassıı iyi inşallah![]()
Van mi Mardin mi çok bilmiyorum ben deyaşadığı şehri kasettmiştim cnm
![]()
Van mi Mardin mi çok bilmiyorum ben de![]()
Ben de şuan sınavlara hazırlanıyorum , bi bitseydi hayırlısıylaAynen cnm 2 gündür benim de bir sıkıntım olmadı
sigara çok nadir kullanıyorum
arkadaş ortamında filan arada bir o da..
ben de ünv bitti evlendim
hiç çalışma hayatım olmadı.
Sürahiyle verelim lafi mi olur :))Annem bi fincan kahve istedi de
![]()