"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Neden evi su bastı diyemi elin kesildi diyemi yazık eniste neye üzüldüm arkadaş
Su bastı diye kıyameti kopardım zaten ,ev onun imalatı :) senin de yapacağın işin de diye bir girdim, çıkamadım :))) sonra elim kesildi çekmecenin rayları keskinmis, sakın dokunma orayı ben sileceğim dedi ..sinirden ölüyordum dinlemedim ..elim kesilince de ,aticam bu çekmecelerı de seni de camdan aşağı dedim ,adam davşan gibi kaldı garibim :)

Su bastı diye kıyameti kopardım zaten ,ev onun imalatı :) senin de yapacağın işin de diye bir girdim, çıkamadım :))) sonra elim kesildi çekmecenin rayları keskinmis, sakın dokunma orayı ben sileceğim dedi ..sinirden ölüyordum dinlemedim ..elim kesilince de ,aticam bu çekmecelerı de seni de camdan aşağı dedim ,adam davşan gibi kaldı garibim :)
hahah ben herife neler yapıyorum tatlım seninkinin yanında ufacık kalır :D geçmiş olsun bu arada❤♡❤♡❤♡

Yazık yawww sök at birini çekmecenin bakalım nasil pusacak bir köşeye hahaha benim.kocayı gonderimmi hemen tamire :-)

Eee senin elinde ışte bak kendin diyorsun valla bi tek şey öğrendim ben bu hayattan önce ben diyeceksin herkes bir türlü oluyor valla bende beş yıl sonunda bu yıl koyabildim bunu hayata şimdi huzur buldum
Haklisin gercekten . Bakalim benim kafaya nezaman dank edecek . . Ettide uygulanmaya gecememekte . Beynime emir veremiyorum ve buda beni sinir ediyor iradem cok zayif :( :(

Haklisin gercekten . Bakalim benim kafaya nezaman dank edecek . . Ettide uygulanmaya gecememekte . Beynime emir veremiyorum ve buda beni sinir ediyor iradem cok zayif :KK43: :KK43:
Bak canım çok.buyuk sorunun yoksa kimseyi umursama değiştirmeye çalışma duyma.gorme emin ol azda olsa ise yarıyor erkeklerde

Back
X