- Konu Sahibi eDaNuR_55_q0khan
kızlar kusura bakmayın az önce anlamamıştınız tekrar yazıyorum arkadaşlar çok uzun yazmayacam fakat sizlerinde fikiRLerine ihtiyacım var evlendiğim ilk günden beri kayınvalidemle kalıyorum kayınvalidem dışında evde 2 kaynım ve kaynımında 1 çocuğu var 7 yasında aşırı derecedede yaramaz ve laftan anlamaz ona bağırsam kayınvalidemin canı sıkılıyor bende 21 haftalık hamileyim ve bende çok bunalıyorum bu yüzden eşimle sürekli tartışıyorum ayrı ev istiyorum eşimde yeni araba aldık hayatım sabret doğum yapmadan taşınacaz diyor ama ben artık sabredmiyorum zaten sinirli bir yapım var eşimide kırmak istemiyorum çünkü birbirimizi çok seviyoruz bir dediğimi ikiletmeden yapıyor ama bu konu yüzünden çok tarşıyoruz ve birbirimizi kırıyoruz daha dün akşam gene tartıştık çocuğa bağırdım diye ama banada hak verin çok bunalıyorum odamdan dışarı çıkamıyorum şu sıcakta evde esofmanla geziyorum kapri bile giyemiyorum siz bana akıl verin eşime nasıl davranmalıyım bu konuda onu bunaltmadan bu konuyu halletmek istiyorum işleri hem çok yoğun hemde çok zor