kafam allak bullak

eDaNuR_55_q0khan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
58
0
16
Ankara
kızlar kusura bakmayın az önce anlamamıştınız tekrar yazıyorum arkadaşlar çok uzun yazmayacam fakat sizlerinde fikiRLerine ihtiyacım var evlendiğim ilk günden beri kayınvalidemle kalıyorum kayınvalidem dışında evde 2 kaynım ve kaynımında 1 çocuğu var 7 yasında aşırı derecedede yaramaz ve laftan anlamaz ona bağırsam kayınvalidemin canı sıkılıyor bende 21 haftalık hamileyim ve bende çok bunalıyorum bu yüzden eşimle sürekli tartışıyorum ayrı ev istiyorum eşimde yeni araba aldık hayatım sabret doğum yapmadan taşınacaz diyor ama ben artık sabredmiyorum zaten sinirli bir yapım var eşimide kırmak istemiyorum çünkü birbirimizi çok seviyoruz bir dediğimi ikiletmeden yapıyor ama bu konu yüzünden çok tarşıyoruz ve birbirimizi kırıyoruz daha dün akşam gene tartıştık çocuğa bağırdım diye ama banada hak verin çok bunalıyorum odamdan dışarı çıkamıyorum şu sıcakta evde esofmanla geziyorum kapri bile giyemiyorum siz bana akıl verin eşime nasıl davranmalıyım bu konuda onu bunaltmadan bu konuyu halletmek istiyorum işleri hem çok yoğun hemde çok zor

Araba neden aldınız demiştim.
İşyeri uzak demişsin.
İşyerine yakın bir ev tutamaz mıydınız ?

baştan hata. siz kendiniz aile olamamışssınz. bu durumda içinde yaşayağınız ailenin de kurallarına uymak zorundasınız.
eğer çoçuğa bağırmamanız gerekiyorsa bağırmayın.
ama tavsiyem hemen taşının.
sizinki si ne yardan ne kardan hesabı

tatlım ben geldiğim günden beri bu evdeyim hiç ev değiştirmedik eşimde hem çocuk doğacak dedi mutlaka arabaya ihtiyacımız olacak dedi eşim buralı değil o yüzden sürekli memlekete gidip geliyoruz çocuk kucağımızda nasıl gideriz dedi evin acelesi yok bir kaç ay geç tutarız dedi açıkta değiliz sonuçta dedi

ahh be güzelim ayrı bi eve çıkmadan neden çocuk yapmaya kalktınız ki.. evde 2 kayın varken nasıl aynı eve götürür eşin seni anlayamıyorum.. sadece k.valide olsa neyse, idare et deriz.. ama çok zor böyle yaşanmaz yazık değil mi sana ..

tatlım ben geldiğim günden beri bu evdeyim hiç ev değiştirmedik eşimde hem çocuk doğacak dedi mutlaka arabaya ihtiyacımız olacak dedi eşim buralı değil o yüzden sürekli memlekete gidip geliyoruz çocuk kucağımızda nasıl gideriz dedi evin acelesi yok bir kaç ay geç tutarız dedi açıkta değiliz sonuçta dedi

İşte bu mantıkla eve asla sıra gelmez.

Başka şeylerden fedakarlık yapıp evi ön sıraya almanız gerek.

Açıkta değilsiniz ama eğreti oturuyorsunuz.

Araba mı öenmli,senin ruh sağlığın mı ,rahatın mı ?

haklısın tatlım ama almış peşinat vermiş 2 aylık bi taksidi var onun bitmesini bekliyoruz ama ben daha dayanamıyorum bunaldım ya hamilelikten böyle oluyorum yanlız kalmak istiyorum eşimle rahat rahat oturup tv izlemek istiyorum sarılmak istiyorum ama asla yapamadım :(

annesi bırakıp gitmiş

Çok üzücü.

Kayıvalide ile konuşsanız ve çocuğun yemeğiyle bakımıyla falan o ilgilense siz de biraz annenize falan gitseniz kafanız dağılsa nasıl olur?

Maddi durumunuz ev açmaya müsait değilse müsait olana kadar bu şekilde idare edebilirsiniz.

aynı sehirde olsa gidecem ama aynı sehirde değiliz esim ankarada ailem samsunda esimde tek gitmeme izin vermiyor kayın validem ilgilense bile çocuk gelip bana iş yaptıracak bir şeyler buluyor bacak kadar boyuyla bana emrediyor yapmazsam odanın kapısını kitleseme kırana kadar tekme atıyor yumrukluyor

aynı sehirde olsa gidecem ama aynı sehirde değiliz esim ankarada ailem samsunda esimde tek gitmeme izin vermiyor kayın validem ilgilense bile çocuk gelip bana iş yaptıracak bir şeyler buluyor bacak kadar boyuyla bana emrediyor yapmazsam odanın kapısını kitleseme kırana kadar tekme atıyor yumrukluyor

Hımm siz polatlı taraflarında bir yerlerdesiniz, eş Ankara merkezde çalışıyor, aileniz başka bir şehirde.

Çocuğa da birşey denmiyor ki, anne bırakmış gitmiş, baba zakşamdan akşama görüyor, babaanne de şımartmıştır. Zor bir hayat gerçekten ama beklemekten ve sabretmekten başka çare yok.

Çocuğa ses yükseltmek onu daha çok azdırmaktan başka bir işe yaramaz. Tatlı dil deneyin olur mu? Hamilesiniz ama hayatı yaşanılır kılmak için biraz çaba herşeyi çözer.

başta birşeyler kabullenilmişse şuanda hemen büyük değişimler beklenemez.bence sabredeceksinzi biraz.

aynen öyle oluyor ben çankayadayım esim ivedikte çalışıyor bağırdıkça daha çok yapıyor bunaltıyor insanı bazen kayın validem bile çıldırıyor kadıncaz

Şimdi şöyle oluyor güzel kardeşim eşin seni biraz kafalıyor :) Onun arabaya falan ihtiyacı yok, keyfinden almış tamamen :D Ankara İstanbul gibi değildir. 1 saatte Ankaranın bir köşesinden diğerine gidilebilir. Kızılaya otobüsle ordan metroyla ivediğe 1 saatte paşalar gibi gider. Haaa siz polatlıda falan olsaydınız tamam bu dediğin doğru ama eşim Çankayadan Havalimanı yoluna 45 dk da gidiyor. Sen ya arabayı tamamen sattır ya da modelini küçültüp ev actır. Öyle mobilyalı ev falan olmaz, astarı kendinden pahalıya gelir.

yok artık yaa o çocuğun böyle yaptığını kimse görmüyor mu ???? üstelik sen hamilesin yaa ama anladığım kadarıyla seni düşünen yok ...şükür ki eşin değer veriyor daha kötü olabilirdi yani burda bi sürü şey okuyoruz...canım eşofmanla geziyorum sıcaktan bunaldım falan diyosun en azından uzun etek giy kısa şeylerle rahat edemiyosan...ve çok bunaltmadan bağırıp çağırmadan güzel güzel konuş eşinle yalnız kaldığınızda durumunu anlat aile gibi olamadık de hamileyim ama onu bile yaşayamıyorum de yani de işte bişeyler alttan alttan ikna et yani 2 göz odanız olsa yine sizindir yine rahat edersiniz..

Back
X