- Konu Sahibi eDaNuR_55_q0khan
öyle sattırcam zaten taksidini ödemesini bekliyorum daha düşünü aldırıp ev kuracam ya eşimde ayrı ev istiyor ama kafasındada anneme nasıl diyecem ayrılacağımızı diyor üzülür alıştı diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle sattırcam zaten taksidini ödemesini bekliyorum daha düşünü aldırıp ev kuracam ya eşimde ayrı ev istiyor ama kafasındada anneme nasıl diyecem ayrılacağımızı diyor üzülür alıştı diyor
yok artık yaa o çocuğun böyle yaptığını kimse görmüyor mu ???? üstelik sen hamilesin yaa ama anladığım kadarıyla seni düşünen yok ...şükür ki eşin değer veriyor daha kötü olabilirdi yani burda bi sürü şey okuyoruz...canım eşofmanla geziyorum sıcaktan bunaldım falan diyosun en azından uzun etek giy kısa şeylerle rahat edemiyosan...ve çok bunaltmadan bağırıp çağırmadan güzel güzel konuş eşinle yalnız kaldığınızda durumunu anlat aile gibi olamadık de hamileyim ama onu bile yaşayamıyorum de yani de işte bişeyler alttan alttan ikna et yani 2 göz odanız olsa yine sizindir yine rahat edersiniz..
çocuk laftan anlasa bağırmayacam fakat anlamıyor güzellikle anlatıyorum anlamıyor bağırıyorum anlamıyor bende sonunda pes ediyorum
böyle erkekler maalesef çok var...
evin yok barkın yok, neyine güvenipte araba alıyorsun?? seni üzmek istemem ama eşin ayrı bir eve çıkmayı asla düşünmüyor..
düşünseydi arabadan önce eve çıkardı..
bugün yarın diye oyalıyor seni..
bu çocuğun annesi yokmu nasıl bi ev o öyle?
malesef annesi yok![]()
aynı sehirde olsa gidecem ama aynı sehirde değiliz esim ankarada ailem samsunda esimde tek gitmeme izin vermiyor kayın validem ilgilense bile çocuk gelip bana iş yaptıracak bir şeyler buluyor bacak kadar boyuyla bana emrediyor yapmazsam odanın kapısını kitleseme kırana kadar tekme atıyor yumrukluyor
Yazmışsınızdır belki ama konunun hepsini okuyamadım.
Kaç yıllık evlisiniz?
cocugada yazik sizde tabiiki
ama o yavruyu annesi birakip gitti
kendini bu sekil yaramazliklarla ifade ediyor
belki özünde acisini bu sekil bastiriyor
belki sizde anne figuru ariyordur
size hircinlasiyordur
bahriniza basip sevseniz her gun biraz belki ona iyi gelir
( 7.5 aylik hamile oldugum icinmi bu kadar duygusalim acaba)
ama bir yandanda ne yapin edin o evden tasinin tabiiki
esiniz tatlilikla sizi o evde tutuyor gibi geldi bana
iki ay daha diyor
sonra dogumdan sonra diyecek
sonra 40 ciksin diyecek
boyle boyle seneler alabilir
cocuk dunyaya gelmeden cikin bence
Daha çok yeni evlisiniz..keşke kendi evinize çıkmadan çocuk düşünmeseydin..ve bunu şart koŞsaydın..
Gerçi artık olan olmuş..kendini fazla germe..en nihayetinde hemen taşınacak değilsiniz..biraz mutlu olmaya çalış sakin ol.akşamları eşinle hava almaya çıkın gezin dolaşın biraz.çay içmeye dondurma yemeye gidin...onunda kafası dağılır..ve eşinlede sakin sakin konuş..bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyle.