kafam allak bullak

öyle sattırcam zaten taksidini ödemesini bekliyorum daha düşünü aldırıp ev kuracam ya eşimde ayrı ev istiyor ama kafasındada anneme nasıl diyecem ayrılacağımızı diyor üzülür alıştı diyor

böyle erkekler maalesef çok var...

evin yok barkın yok, neyine güvenipte araba alıyorsun?? seni üzmek istemem ama eşin ayrı bir eve çıkmayı asla düşünmüyor..
düşünseydi arabadan önce eve çıkardı..

bugün yarın diye oyalıyor seni..

Son düzenleme:
kendi evinde istediğin gibi dolasabilirsin sende haklısın ya bnce bi an önce bi çare bulup ayrı eve çkın

öyle sattırcam zaten taksidini ödemesini bekliyorum daha düşünü aldırıp ev kuracam ya eşimde ayrı ev istiyor ama kafasındada anneme nasıl diyecem ayrılacağımızı diyor üzülür alıştı diyor

Aynen öyle bu arada da cocukla iletişim kurmaya çalış. Sakın bağırmayın, yazık ya ben bile üzüldüm burdan. Tamam sabredilmesi zor ama siz yine de Allaha sığının.

Yakınlarında tutarsınız evi, anneye de güzel bir dille anlatırsınız. Çocuk doğunca sığamayız bu eve gibi.

yok artık yaa o çocuğun böyle yaptığını kimse görmüyor mu ???? üstelik sen hamilesin yaa ama anladığım kadarıyla seni düşünen yok ...şükür ki eşin değer veriyor daha kötü olabilirdi yani burda bi sürü şey okuyoruz...canım eşofmanla geziyorum sıcaktan bunaldım falan diyosun en azından uzun etek giy kısa şeylerle rahat edemiyosan...ve çok bunaltmadan bağırıp çağırmadan güzel güzel konuş eşinle yalnız kaldığınızda durumunu anlat aile gibi olamadık de hamileyim ama onu bile yaşayamıyorum de yani de işte bişeyler alttan alttan ikna et yani 2 göz odanız olsa yine sizindir yine rahat edersiniz..

Sağolsun eşim asla yanlız bırakmıyor rahatsızlanıyorum yemeğini kendi yapıp yiyor 10 gün yemek yapmim neden yapmadın demez zaten aşçılığı süper kendine yapara bana yapar yedirir kendi eliyle o evdeyken yanıma yaklaşmaz çocuk korkuyor ama evde yokken canımı okuyor gelince eşime diyorum tamam amca yapmicam söz diyor ertesi gün gene yapacağını yapıyor yani :) eşimde diyor 2 oda olsun bizim olsun diyor sadece 2 ayda sabret diyor arkadaslarına filan demiş ev olursa haberim olsun diye simdi bi arkadaşının evi var ona dedi ondan haber bekliyor

böyle erkekler maalesef çok var...

evin yok barkın yok, neyine güvenipte araba alıyorsun?? seni üzmek istemem ama eşin ayrı bir eve çıkmayı asla düşünmüyor..
düşünseydi arabadan önce eve çıkardı..

bugün yarın diye oyalıyor seni..

yok tatlım eşimde istiyor oda anlıyor bunaldığımı ama arkadaşı aklına girmiş hem yenge rahat eder sen rahat edersin demiş oda almış banada süpriz oldu bilseydi asla aldırmazdım ehliyet istiyorum diye almış

aynı sehirde olsa gidecem ama aynı sehirde değiliz esim ankarada ailem samsunda esimde tek gitmeme izin vermiyor kayın validem ilgilense bile çocuk gelip bana iş yaptıracak bir şeyler buluyor bacak kadar boyuyla bana emrediyor yapmazsam odanın kapısını kitleseme kırana kadar tekme atıyor yumrukluyor

anasının terk ettiği ufacık bi çocuktan bahsediyorsunuz şuan.. ondan koca adam gibi mantıklı davranmasını beklemiyorsunuz değil mi ? bu arada ne olursa olsun bağıramazsınız siz o çocuğa.. o çocuğa katlanmak zorunda değilim diyebilirsiniz tabi ki değilsiniz .. ama bunun sorumlusu eşiniz.. sizi 2 kayın bir yeğen ve bi kayınvalideyle yaşamak zorunda bırakan o.. gerçi kafanıza silah da dayamamıştır ama... :ssz:

Bence o çocuğun ilgiye, sevgiye ve anne şefkatine ihtiyacı var buyüzden böyle davranıyor..Sizi çok iyi anlıyorum biraz daha yumuşak davranmaya alttan almaya çalışın sizin o kalabalıkta birde hamilelik stresiyle başetmeniz zor olur..inşallah en kısa zamanda kendi evinize geçersiniz...

cocugada yazik sizde tabiiki
ama o yavruyu annesi birakip gitti
kendini bu sekil yaramazliklarla ifade ediyor
belki özünde acisini bu sekil bastiriyor
belki sizde anne figuru ariyordur
size hircinlasiyordur
bahriniza basip sevseniz her gun biraz belki ona iyi gelir
( 7.5 aylik hamile oldugum icinmi bu kadar duygusalim acaba)
ama bir yandanda ne yapin edin o evden tasinin tabiiki
esiniz tatlilikla sizi o evde tutuyor gibi geldi bana
iki ay daha diyor
sonra dogumdan sonra diyecek
sonra 40 ciksin diyecek
boyle boyle seneler alabilir
cocuk dunyaya gelmeden cikin bence

cocugada yazik sizde tabiiki
ama o yavruyu annesi birakip gitti
kendini bu sekil yaramazliklarla ifade ediyor
belki özünde acisini bu sekil bastiriyor
belki sizde anne figuru ariyordur
size hircinlasiyordur
bahriniza basip sevseniz her gun biraz belki ona iyi gelir
( 7.5 aylik hamile oldugum icinmi bu kadar duygusalim acaba)
ama bir yandanda ne yapin edin o evden tasinin tabiiki
esiniz tatlilikla sizi o evde tutuyor gibi geldi bana
iki ay daha diyor
sonra dogumdan sonra diyecek
sonra 40 ciksin diyecek
boyle boyle seneler alabilir
cocuk dunyaya gelmeden cikin bence

oda düşünüyor ayrı evi istiyorda ama araba aldığından dolayı biraz beklememiz gerektiğini söylüyor

Daha çok yeni evlisiniz..keşke kendi evinize çıkmadan çocuk düşünmeseydin..ve bunu şart koŞsaydın..

Gerçi artık olan olmuş..kendini fazla germe..en nihayetinde hemen taşınacak değilsiniz..biraz mutlu olmaya çalış sakin ol.akşamları eşinle hava almaya çıkın gezin dolaşın biraz.çay içmeye dondurma yemeye gidin...onunda kafası dağılır..ve eşinlede sakin sakin konuş..bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyle.

Son düzenleme:
Daha çok yeni evlisiniz..keşke kendi evinize çıkmadan çocuk düşünmeseydin..ve bunu şart koŞsaydın..

Gerçi artık olan olmuş..kendini fazla germe..en nihayetinde hemen taşınacak değilsiniz..biraz mutlu olmaya çalış sakin ol.akşamları eşinle hava almaya çıkın gezin dolaşın biraz.çay içmeye dondurma yemeye gidin...onunda kafası dağılır..ve eşinlede sakin sakin konuş..bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyle.

haklısın tatlım ya eşimden yana sıkıntım yok ne desem yapıyor ikiletmiyor dışarı çıkalım diyorum çıkıyoruz beni gezdir diyorum gezdiyor canım sunu yapmak istiyor diyorum yapıyoruz eve geldiğinden hasta isem hemen yemek yapıp bana yediriyor yorgun bile olsa o yüzden sıkıntım yok ama bende kendi evimde yaşamak istiyorum kendi evimin işlerini yapmak istiyorum

Öbür konunda eşinin çocuğu dövdüğünü yazmışsın. Çok üzüldüm çocuk için. İşşallah birileri o çocuğun gördüğü şiddetin farkına varır, ne diyim.

eşim aslında kolay kolay vurmaz ama gelip gidip karnıma vurunca bebeğe bir şey olacak diye sinirleniyor bağrıp çağrıyor gelip gene vurunca o zaman tek bi tokat atıyor ama inan ağlamıyor ona bile gülüyor

Back
X