kafam allak bullak

eşim aslında kolay kolay vurmaz ama gelip gidip karnıma vurunca bebeğe bir şey olacak diye sinirleniyor bağrıp çağrıyor gelip gene vurunca o zaman tek bi tokat atıyor ama inan ağlamıyor ona bile gülüyor

Sonuçta şiddet şiddettir, 7 yaşındaki bir çocuk öyle davranıyorsa bir sebebi vardır. İlgi istiyordur. Ama ilgi yerine tokatla karşılaşınca istediği ilgili görene dek daha da abartacaktır dav ranışlarını. Çünkü dayak çocuğu arsız yapar. Karnındaki canlıyı amcasının dövmesini mi isterdin yoksa tatlı tatlı konuşup gönlünü almasını, sözünü öyle dinletmesini mi?

eşim aslında kolay kolay vurmaz ama gelip gidip karnıma vurunca bebeğe bir şey olacak diye sinirleniyor bağrıp çağrıyor gelip gene vurunca o zaman tek bi tokat atıyor ama inan ağlamıyor ona bile gülüyor

tek bir tokat atıyor öyle mi
attı değil yani sürekli yapıyor

şimdi bir dur düşün bakalım
küçücük çocuğun darbelerinden korumak için şiddet göstermeyi göze aldığınız o karnındaki bebeğin
allah korusun sana birşey olsa da o evdeki kayınlarının eşler tarafından şiddet görse
bir düşün bakalım neler hissedeceksin

yo ama hiç böyle şeyler bizim başımıza gelmez değil mi
bizim ailemiz vardır anamız babamız vardır
bizi çooook seven bize bişey olsa sonsuza dek çocuğumuza kol kanat gerecek eşlerimiz vardır değil mi
kazın ayağı öyle değil ama
inşallah anlamak zorunda kalmazsın bir bebek daha kimsesiz kalmasın
annesi olmayanın gerçekten kimsesi olmuyor işte
yazık

merak ediyorum hiç o çocuk gelip karnınıza vurdukça
ona anlatmayı denediniz mi
bak burda bebek var kardeşin olacak demeyi
tekme atıyorsa tekmesini hissettirmeyi
abisi olsa bile kardeşini kıskanacaktı
onun da kıskanabileceğini düşünemediniz mi
ama kim ki o
herkesin bir kenara attığı
annesinin bile terkettiği garip bir çocuk
siz tokat atsanız nolur ki

herkes cocugu savunuyorda, bu kizin bebegine yazik degil mi? tovbe estafirullah ya Rabbim sen koru yavrularimizi. o cocukta bi annenin yavrusu ama babasi var degil mi? belki biraz daha fazla ilgilenilse boyle olmaz. bu kadin gelin olarak geldi o eve diye kayinlarini kaynanasini ve o cocugu cekmek zorunda mi??? hos gerci bana kalirsa senin kocan seni oyaliyor, birde ayri eve cikmadan keske hamile kalmasaydin. her cocuk kismetiyle gelir ama o evde bebegin dogdugunda neler olabilecegini dusunebiliyor musun? belki bebegi odasinda yanliz bile birakamayacaksin birsey mi yapar diye tedirgin olacaksin. arabayi satin ve kirada olsa kendi evinize gecin.
kaldiki iki tane kayinin varmis..kayinvalide yanliz filan degilmis.

tek bir tokat atıyor öyle mi
attı değil yani sürekli yapıyor

şimdi bir dur düşün bakalım
küçücük çocuğun darbelerinden korumak için şiddet göstermeyi göze aldığınız o karnındaki bebeğin
allah korusun sana birşey olsa da o evdeki kayınlarının eşler tarafından şiddet görse
bir düşün bakalım neler hissedeceksin

yo ama hiç böyle şeyler bizim başımıza gelmez değil mi
bizim ailemiz vardır anamız babamız vardır
bizi çooook seven bize bişey olsa sonsuza dek çocuğumuza kol kanat gerecek eşlerimiz vardır değil mi
kazın ayağı öyle değil ama
inşallah anlamak zorunda kalmazsın bir bebek daha kimsesiz kalmasın
annesi olmayanın gerçekten kimsesi olmuyor işte
yazık

merak ediyorum hiç o çocuk gelip karnınıza vurdukça
ona anlatmayı denediniz mi
bak burda bebek var kardeşin olacak demeyi
tekme atıyorsa tekmesini hissettirmeyi
abisi olsa bile kardeşini kıskanacaktı
onun da kıskanabileceğini düşünemediniz mi
ama kim ki o
herkesin bir kenara attığı
annesinin bile terkettiği garip bir çocuk
siz tokat atsanız nolur ki
konu sahibi;
konuyu bastan sona okudum tamam hamilesiniz bunalabilirsiniz ozaman kisa süreligine ailenizin yanina gidip kafanizi dinleyin.
yapilan hicbirsey o 7 yasindaki yavrucaga vurma yada bagirma hakkini size vermiyor.
zavallinin annesi basinda olsaydi öyle olurmuydu belkide sizin ve esinizin tepkileri yüzünden cocuk iyice bu hale geldi.iyice psikolojisi alt üst oldu.
aynen yukardaki yazidaki gibi düsünüyorum bende.
ayrica evet evet sizin acilen tasinmaniz lazim o evden.

herkes cocugu savunuyorda, bu kizin bebegine yazik degil mi? tovbe estafirullah ya Rabbim sen koru yavrularimizi. o cocukta bi annenin yavrusu ama babasi var degil mi? belki biraz daha fazla ilgilenilse boyle olmaz. bu kadin gelin olarak geldi o eve diye kayinlarini kaynanasini ve o cocugu cekmek zorunda mi??? hos gerci bana kalirsa senin kocan seni oyaliyor, birde ayri eve cikmadan keske hamile kalmasaydin. her cocuk kismetiyle gelir ama o evde bebegin dogdugunda neler olabilecegini dusunebiliyor musun? belki bebegi odasinda yanliz bile birakamayacaksin birsey mi yapar diye tedirgin olacaksin. arabayi satin ve kirada olsa kendi evinize gecin.
kaldiki iki tane kayinin varmis..kayinvalide yanliz filan degilmis.

koskoca bir kadın hamile göbeğini 7 yaşında bir çocuktan koruyabilir
kaldı ki bebeğini kendi kardeşinin bile yanında yalnız bırakmaması gerekir
yastıkla kardeşini boğmaya çalışan arkadaşım var benim küçükken
babası diyorsunuz da adam çalışıyor müsaadenizle o çocuğa bakmak için

bebek nolacak diyorsunuz
kim bize kendi çocuğumuzu korumak için başkasının çocuğuna bunu yapma hakkı veriyor
ama elini tutacak kimse yok tabi adamın annesi olsa böyle olur muydu

konu sahibi tabi ki bunları yaşamak zorunda değil
bi zahmet evlenmeyecekti o zaman
ayrı eve çıkabilecek zamanı bekleyecekti
hem biran önce evleneyim koca kaçıyor
hem biran önce kendi sığamadığım eve çocuk yapayım kendimi garantiye alayım

hem dağdan gelip bağdakini kovayım
yok öyle dava

ve evet bence de sen o evden gidemezsin
seni o eve onca insana bakıcı almışlar canım kusura bakma
kocan da çocuğa bi tokat eşe bi ayar altında araba geçinip gidiyor

allah çarşınızı pazar etsin

bebek nolacak diyorsunuz
kim bize kendi çocuğumuzu korumak için başkasının çocuğuna bunu yapma hakkı veriyor

yok öyle dava

yaptiklarina asla dogru demiyorum ama bu kadinin bunlari yasamasida yanlis. bencede sartlari iyi anlasarak evlenmesi gerekirdi..ama yapacak birsey yok bu durumda olan olmus...hic bir cocuga kendi annesi kadar kimse tahammul etmez. Rabbimin annelere verdigi bir lutufdur bu. hep dua ederim bu yuzden Allah kimsenin cocugunu kimseye birakmasin diye. cocugun psikolojisi bozuk bu belli birsey. bu duruma aslinda birsey demek bile sakincali, Rabbimin gucune gitmesin. Allah yardimcilari olsun, diyecek birsey yok.

Birazdaha sabretmekten başka çareniz yok gibi gözüküyor.

Evlenirkende,hamile kalırkende evi ayırmayı beklemediğiniz için şuan yapacağınız birşey olmadığı gibi,7 yaşındaki çocuğun yaramazlıklarıyla ilgilide yapabileceğiniz birşey yok.Siz,çocuğu şımartmasalardı bu kadar bunalmazdım diye düşünüyorsanız,kaynınızda belki çocuk yapmak için bari evi ayırmayı bekleselerdi diye düşünüyordur.

Bır tokat atıor oylemı hanımefendı ? ve cocuk guluor ozaman daha fazlasını yapın guluomus ya işgence edin DÖVÜN .
7 yasındkı cocuk yaa Allah herseyı goruyor ve elbet herseyın czası vardır :).

bu konuya sıze ve kocanıza tahammul edemıcem artık daha farklı seyler yazıcaktım ama ban yemeye DEGMEZ .

Son düzenleme:

bebek nolacak diyorsunuz

yok öyle dava

:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

kutluyorum.

kızlar kusura bakmayın az önce anlamamıştınız tekrar yazıyorum arkadaşlar çok uzun yazmayacam fakat sizlerinde fikiRLerine ihtiyacım var evlendiğim ilk günden beri kayınvalidemle kalıyorum kayınvalidem dışında evde 2 kaynım ve kaynımında 1 çocuğu var 7 yasında aşırı derecedede yaramaz ve laftan anlamaz ona bağırsam kayınvalidemin canı sıkılıyor bende 21 haftalık hamileyim ve bende çok bunalıyorum bu yüzden eşimle sürekli tartışıyorum ayrı ev istiyorum eşimde yeni araba aldık hayatım sabret doğum yapmadan taşınacaz diyor ama ben artık sabredmiyorum zaten sinirli bir yapım var eşimide kırmak istemiyorum çünkü birbirimizi çok seviyoruz bir dediğimi ikiletmeden yapıyor ama bu konu yüzünden çok tarşıyoruz ve birbirimizi kırıyoruz daha dün akşam gene tartıştık çocuğa bağırdım diye ama banada hak verin çok bunalıyorum odamdan dışarı çıkamıyorum şu sıcakta evde esofmanla geziyorum kapri bile giyemiyorum siz bana akıl verin eşime nasıl davranmalıyım bu konuda onu bunaltmadan bu konuyu halletmek istiyorum işleri hem çok yoğun hemde çok zor

aslında eşinin ve eşinin taraf sana biraz töleras saglamaları lazım sonuç olarak hamilesin ve duyguların degişti eşin ve ailesi bunu bilmeleri lazım :19: çoçgu uyarıp sanada bagırdıgın için kızmamaları lazım ama anlaşılan yapmıyorlar

benimde kaynımın çoçugu var fakat bizim evimiz ayrı oda pek şımarık laf anlamayan cinsden bazı hafta sonları kayananmgilde oluyoruz ama kaynanamgil yine uyarıyor çoçugu ama uyarmadan önce bende çileden çıkıyorum bagırasım bi rahat bırak beni diyesim geliyor ama katlanıyorum :49:

benim anlamadığım bu eve gelin giderken
kayınvaliden 2 kaynın kaynının canavar ! çocuğu olduğunu biliyordunuz
ne bekliyordunuz ki hadi bunları anlamadınız neden çocuk için acele ettiniz daha ayrı ev yok tek maaş eşin desen işe gitmesi zor oluyor diye araba almış
o araba zor satılır hele çocuk olduktan sonra masraflarınız çoğalacak ayrı evi çok zor görüceksiniz
ayrıyetten de neden şu eşlerinizi överken gezdirir filan diyorsunuz anlamıyorum gezdirmek ne demek yahu
bi düşünün isterseniz siz koskoca kadınsınız bunlara tahammülünüz yok o 7 yaşında ki çocuk ne yapsın evde bi sürü kişi var ama annesi yok
amcası desen kızdığında basıyor tokadı ilgilenen bile yoktur çocukta ne yapsın sataşıyordur sağa sola

ne bekliyordunuz ki hadi bunları anlamadınız neden çocuk için acele ettiniz daha ayrı ev yok tek maaş eşin desen işe gitmesi zor oluyor diye araba almış
o araba zor satılır hele çocuk olduktan sonra masraflarınız çoğalacak ayrı evi çok zor görüceksiniz
ayrıyetten de neden şu eşlerinizi överkengezdirir filan diyorsunuz anlamıyorum gezdirmek ne demek yahu
bi düşünün isterseniz siz koskoca kadınsınız bunlara tahammülünüz yok o 7 yaşında ki çocuk ne yapsın evde bi sürü kişi var ama annesi yok
amcası desen kızdığında basıyor tokadı ilgilenen bile yoktur çocukta ne yapsın sataşıyordur sağa sola

:1::1::1::1::1:

Yorumunun üstüne söyleyecek laf bırakmamışsın bana.

ayrıyetten de neden şu eşlerinizi överken gezdirir filan diyorsunuz anlamıyorum gezdirmek ne demek yahu

:1::1::1::1::1:

Yorumunun üstüne söyleyecek laf bırakmamışsın bana.

işte o kırmızılı yer var ya
bu forumda en nefret ettiğim en midemi bulandıran aklımı başımdan alan ifade
bu böyle de kalmaz ama
gezdirir yedirir içirir derler genelde
yani kendi başına gezebilme yemek yiyebilme yetisi olmayan insanlar evlenip bir de çocuk yapıyorlar ya heyhat

bu cümle bana gezdirilmeye ihtiyacı olan bir varlığı hatırlatıyor her zaman
ifade için çok özür dilerim

Back
X