hanımlar dün evliliğimde 3.yılım bitti.yani yıldönümümüzdü.ama eşim unutmadığı halde kutlamadı.bırakın hediye almayı güzel bir çift söz bile söylemedi.ben ona pasta yaptım iftardan sonra kutlarız diye düşündüm.ama o her zaman yaptığı gibi iftardan hemen sonra dışarı çıktı.ramazan başladığından beri her akşam iftardan sonra çıkar sahurda gelir.hatta geçen gün hastayım dedi yattı sonra ilaç alacam dedi ve ilaç almaya gittiğinde bile kahveye takılmış o kadar yani.aslında o kadar çok ki sıkıntımız....uzun zamandır aramızda ne bir güzel sohbet ne güzel duygusal yakınlaşma var.ben karşıma alıp isteklerimi tek tek ve net olarak anlatan biriyimdir.hani iletişim uzmanları der ya sen dili değil ben dili kullan diye.işte onu da yaparım.(ikimiz de öğretmeniz bu arada) geçen bana uzak ve romantik olmayışın beni üzüyor dedim o da bana o senin problemin dedi tabi kavga çıktı....ben uzun zamandır neredeyse 1,5-2 yıldır sıkıntı yaşıyorum bir oğlumuz var 1 yaşında.hamileliğimde de öyle ilgisizdi lohusalıkta da ....ona bak bende bişeyler azalıyor sevgim azalıyor dedikçe napim der.yapacak bişeyim yok der.
o kadar çok şey var ki kafanızı şişirdim hanımlar kusura bakmayın.ama yaşadığımız yer çok küçük dertleşecek arkadaş yok birine anlatsan tüm ilçeye reklam olursun.bana bir akıl verseniz neden böyle yapıyordur eşim?
o kadar çok şey var ki kafanızı şişirdim hanımlar kusura bakmayın.ama yaşadığımız yer çok küçük dertleşecek arkadaş yok birine anlatsan tüm ilçeye reklam olursun.bana bir akıl verseniz neden böyle yapıyordur eşim?