kafam çok karışık:D

mor01

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
13
0
16
Adana
hanımlar dün evliliğimde 3.yılım bitti.yani yıldönümümüzdü.ama eşim unutmadığı halde kutlamadı.bırakın hediye almayı güzel bir çift söz bile söylemedi.ben ona pasta yaptım iftardan sonra kutlarız diye düşündüm.ama o her zaman yaptığı gibi iftardan hemen sonra dışarı çıktı.ramazan başladığından beri her akşam iftardan sonra çıkar sahurda gelir.hatta geçen gün hastayım dedi yattı sonra ilaç alacam dedi ve ilaç almaya gittiğinde bile kahveye takılmış o kadar yani.aslında o kadar çok ki sıkıntımız....uzun zamandır aramızda ne bir güzel sohbet ne güzel duygusal yakınlaşma var.ben karşıma alıp isteklerimi tek tek ve net olarak anlatan biriyimdir.hani iletişim uzmanları der ya sen dili değil ben dili kullan diye.işte onu da yaparım.(ikimiz de öğretmeniz bu arada) geçen bana uzak ve romantik olmayışın beni üzüyor dedim o da bana o senin problemin dedi tabi kavga çıktı....ben uzun zamandır neredeyse 1,5-2 yıldır sıkıntı yaşıyorum bir oğlumuz var 1 yaşında.hamileliğimde de öyle ilgisizdi lohusalıkta da ....ona bak bende bişeyler azalıyor sevgim azalıyor dedikçe napim der.yapacak bişeyim yok der.
o kadar çok şey var ki kafanızı şişirdim hanımlar kusura bakmayın.ama yaşadığımız yer çok küçük dertleşecek arkadaş yok birine anlatsan tüm ilçeye reklam olursun.bana bir akıl verseniz neden böyle yapıyordur eşim?

Zaten bu Erkekleri uyardıkça yok napıyım , yapcak bişeyim yok bilmemne demesi beni deli ediyor birgün verceksin gereken cevabı çekip gideceksin de... Bende sen üstüne düştükçe o kendini çekiyor bu konuda bende sorun yaşadığım için biliyorum çünkü bizde noldu biliyormusun Baktım adam umursamazlarda bu ve bende sevgimi kaybediyorum sanki o hayatımda yokmuş gibi hiç surat yapmadan kendimle daha çok ilgilenmeye başladım ona boşa vakit harcayacağıma saçımla uğraştım ne bileyim yok arkadaşlarımla görüşmeye başladım netten falan baktım ufak ufak merak uyandı bizimkisinde napıyorum neden artık onunla ilgilenmiyorum diye ve işede yaradı biliyormusun.

Zaten bu Erkekleri uyardıkça yok napıyım , yapcak bişeyim yok bilmemne demesi beni deli ediyor birgün verceksin gereken cevabı çekip gideceksin de... Bende sen üstüne düştükçe o kendini çekiyor bu konuda bende sorun yaşadığım için biliyorum çünkü bizde noldu biliyormusun Baktım adam umursamazlarda bu ve bende sevgimi kaybediyorum sanki o hayatımda yokmuş gibi hiç surat yapmadan kendimle daha çok ilgilenmeye başladım ona boşa vakit harcayacağıma saçımla uğraştım ne bileyim yok arkadaşlarımla görüşmeye başladım netten falan baktım ufak ufak merak uyandı bizimkisinde napıyorum neden artık onunla ilgilenmiyorum diye ve işede yaradı biliyormusun.

Zaten bu Erkekleri uyardıkça yok napıyım , yapcak bişeyim yok bilmemne demesi beni deli ediyor birgün verceksin gereken cevabı çekip gideceksin de... Bende sen üstüne düştükçe o kendini çekiyor bu konuda bende sorun yaşadığım için biliyorum çünkü bizde noldu biliyormusun Baktım adam umursamazlarda ve bende sevgimi kaybediyorum sanki o hayatımda yokmuş gibi hiç surat yapmadan kendimle daha çok ilgilenmeye başladım ona boşa vakit harcayacağıma saçımla uğraştım ne bileyim yok arkadaşlarımla görüşmeye başladım netten falan baktım ufak ufak merak uyandı bizimkisinde napıyorum neden artık onunla ilgilenmiyorum diye ve işede yaradı biliyormusun.

Zaten bu Erkekleri uyardıkça yok napıyım , yapcak bişeyim yok bilmemne demesi beni deli ediyor birgün verceksin gereken cevabı çekip gideceksin de... Bende sen üstüne düştükçe o kendini çekiyor bu konuda bende sorun yaşadığım için biliyorum çünkü bizde noldu biliyormusun Baktım adam umursamazlarda ve bende sevgimi kaybediyorum sanki o hayatımda yokmuş gibi hiç surat yapmadan kendimle daha çok ilgilenmeye başladım ona boşa vakit harcayacağıma saçımla uğraştım ne bileyim yok arkadaşlarımla görüşmeye başladım netten falan baktım ufak ufak merak uyandı bizimkisinde napıyorum neden artık onunla ilgilenmiyorum diye ve işede yaradı biliyormusun.

işte sorunlardan biri de arkadaş görüşmesi ya da kendime bakmam.eşim gelecek diye saçımı falan düzleştirip makyaj yaptım çocuktan sonra saldı maduna girmeyim diye adamın cevabı: hiç güzel değil bence oldu.arkadaşa gidecek olsam bir dünya laf....çocuk olunca biraz daha zor oluyor herşey.

Sen o lafıma takılma..

Bence eşin de sevgi eksikliği oluşmuş.. Yani duygusal bir an yaşamıyoruz dediğinde, "o senin sorunun" diye cevap veriyorsa adam da birşeyler var demektir..

Sıkılmış olabilir%20 ihtimal, sevgisi azalmış olabilir(belki de çocuk doğduğundan beri onla fazla ilgilenemediğinden ya da bilmiyorum başka bir şeyden) %40 ihtimal, başkasından hoşlanıyor olabilir %20 ihtimal(bunu anlarsın zaten, öyle bir durum yok hissetmedim dersen ele bu şıkkı), kafası çok bulanıktır bazı şeylere yetişememeye başlamıştır o yüzden gerginlik seviyesi had safhaya çıkmıştır, o yüzden bu tarz konuşuyordur %20 ihtimal...

bu tip adamlar ne sevgi ne ilgi bişey haketmiyo.. hatırlanmayı da haketmiyolar..
sende ona hiçbi şekilde ilgi gösterme bak nasıl bozuluyo.. hep ver hep ver benciller yaa:57:

benim eşimde öyle doğum günümü unuttu evllk yıldönümlerindede hiçbişey yapmadı ilgisiz alakasız bence şımarıyolar çok ilgiden alakadan şimdi koyverdim bende, ben netteyim o içerde oturuyo özgür takılalım diyo bana, lafa bak noluyo anlamıyorum bunlara ama bence fazla ilgiden sevgiden başka bişeyden deil daha çok kendimize önem vermeliyiz

al karsına bi daha konus esinde bi hal var bence hem daha kaç yıl olmus ya bu simdiden boyleyse onraki seneleri düşünemiyorum artık....

Back
X